vforvaggelis Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Και αυτο η ΓΕΚ Τερνα; Αφηστε τιποτα ρεεεε! Μεχρι και την τσιχλα κατω απο το θρανιο θα ρουφηξουν αυτοι! 9
Abudi Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 minutes ago, andreaspapp said: Δυστυχώς δε γίνεται. Κάθε τραπεζική κάρτα = 1 εισιτήριο. Όταν έρχεται ο ελεγκτής, εσύ ουσιαστικά θα "χτυπάς" την κάρτα σου και στη δική του συσκευή και αυτός θα μπορεί να δει αν έχει γίνει αγορά εισιτηρίου με την κάρτα σου τα τελευταία 90 λεπτά. Αυτή η διαδικασία ελέγχου μου δείχνει ένα πεδίο δόξης λαμπρό για aspiring entrepreneurs που θα προσποιούνται τους ελεγκτές και θα χτυπάνε tap-n-pay χρεώσεις σε κόσμο 1 9
Ntinaras Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 8 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Εάν στο τέλος του μήνα έχω κάνει 100 διελεύσεις θα μου χρεώνει μηνιαία κάρτα ή 30 ημερήσια; Στο tube του Λονδινου, στα υπολογιζει στο τελος της ημερας, και σε χρεωνει το λιγοτερο δυνατο. 4 1
LabrakisG1992 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Abudi είπε Αυτή η διαδικασία ελέγχου μου δείχνει ένα πεδίο δόξης λαμπρό για aspiring entrepreneurs που θα προσποιούνται τους ελεγκτές και θα χτυπάνε tap-n-pay χρεώσεις σε κόσμο αδερφε τι ιδεαρα πεταξες? ξεκιναω για συνταγμα. εχει κανεις να μου δανεισει ενα πορτοκαλι γιλεκο? 😂 Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από LabrakisG1992 6
petranthe Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Πολύ βολικό. Αντε να έρθει και στη Θεσσαλονίκη. 4
duende Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες για τον εναν στους τρεις που πληρωνει εισιτηριο και τους τουριστες, ειναι βολικο. 1 2
panagiotis1988 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 40 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Στο tube του Λονδινου, στα υπολογιζει στο τελος της ημερας, και σε χρεωνει το λιγοτερο δυνατο. Στο τέλος της ημέρας όχι του μήνα. Άρα δύσκολο να γίνει αυτό που λέω. 1
turbat0s Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 22 λεπτά πριν, pcos είπε ποσο συχνα βλεπετε ελεγκτες? σπάνια, γι' αυτό στις μπάρες του μετρό παίζουν ... μακριά γαϊδούρα! 1
Choronzoon Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 59 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Και αυτο η ΓΕΚ Τερνα; Αφηστε τιποτα ρεεεε! Μεχρι και την τσιχλα κατω απο το θρανιο θα ρουφηξουν αυτοι! Φίλοι και συγγενείς ..... 1 1
Pansp32 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Σιγουρα βολικο αν δεν εχεις εισητηριο και εισαι σε καμια σταση λεωφορειου μακρια απο εκδοτηρια. Αν καταλαβαινω καλα, ΔΕΝ χρεωνει στην εισοδο αλλα μαζικα στο τελος της ημερας(ή ακομα και του μηνα). Οπως και για παραδειγμα για να πας αεροδρομιο για να γινει σωστη χρεωση πρεπει να διαβαστει το σημειο εξοδου και οχι μονο εισοδου. Οι χρηστες ομως πως θα ξερουν τι θα χρεωθουν; Κανουν το σταυρο τους και ελπιζουν να τους πιασουν τον πισινο; Φανταστειτε να κανει λαθος με χρεωσεις στις χρεωστικες/πιστωτικες και μετα θα τρεχεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφεντας. Μου φαινεται οτι τα κανουν ολα αναποδα. Το σωστο (για εμενα) θα ηταν ενα app ή καποιου ειδους ψηφιακης καρτας(προσωποποιημενη ή μη) που τη φορτιζεις, αγοραζεις εισητηρια - πακετα εισητηριων ή ότι αλλο θελεις και τη χρησιμοποιεις ανεπαφα. Θα σου γραφει το ενεργο εισητηριο, ωρα που το χτυπησες, ωρα ληξης και ολα καλα. Αυτο για διευκολυνση των κατοικων της χωρας. Για τους τουριστες κλπ η λυση των χρεωστικων/πιστωτικων καρτων όπως περιγραφεται στο αρθρο. Οχι πως ειναι ιδιαιτερα δυσκολο το app να ειναι και στα αγγλικα αλλα τελος παντων. Προσωπικα οταν ειμαι αθηνα με χαρτινο μεχρι να φτιαξουν ψηφιακη καρτα/app. Ασχετο με το αρθρο: Σαν συστημα αλλα για κτελ/τρενα(οχι αστικα/μετρο, εχουν το ιδιο συστημα με εμας) εμενα μου αρεσε πορτογαλια. Ηλεκτρονικα σε 1 λεπτο ειχες εισητηριο και ο οδηγος απλα σκαναρε το εισητηριο απο το κινητο. Παρα πολυ οργανωμενο, ευχρηστο και φθηνο.
Retromaniac Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Καλά εγώ 5 κάρτες περασμένες στο κινητο, οπότε θα μπορώ να χτυπάω και για τα παιδιά άνετα. Απλα δεν καταλαβαίνω πως θα κάνεις το μειωμένο.
SeaLion Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Καλά εγώ 5 κάρτες περασμένες στο κινητο, οπότε θα μπορώ να χτυπάω και για τα παιδιά άνετα. Απλα δεν καταλαβαίνω πως θα κάνεις το μειωμένο. Μειωμένο χωρίς ATH.ENA δε νομίζω να γίνεται. 1
Retromaniac Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 5 λεπτά πριν, SeaLion είπε Μειωμένο χωρίς ATH.ENA δε νομίζω να γίνεται. Θα μπορούσε την ώρα που το περνάς από το μηχάνημα να σε ρωτάει (το μηχάνημα) αν θες μειωμένο ή όχι. Αλλά θα πρέπει να έχει και touch μετά. Σίγουρα ένα app θα ήταν καλύτερο.
SeaLion Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 24 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Θα μπορούσε την ώρα που το περνάς από το μηχάνημα να σε ρωτάει (το μηχάνημα) αν θες μειωμένο ή όχι. Αλλά θα πρέπει να έχει και touch μετά. Με τίποτα, δεν πρέπει καν να κοιτάς το τερματικό όταν χτυπάς, καθυστερείς κιόλας τους υπόλοιπους. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα