Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πχ κάνεις 100 διελεύσεις τον μήνα, τότε θα χρεώσει 27€ και από την μέρα της πρώτης διέλευσης θα έχεις απεριόριστες για 30 ημέρες. Διαλέγει μόνο του το καλύτερο πλάνο.

Αν μέσα σε αυτό υπάρχει έστω και μια διαδρομή αεροδρομίου, τότε το κοντέρ μηδενίζει και όταν μαζέψεις 45€ θα έχεις απεριόριστο από την πρώτη διέλευση του αεροδρομίου για 30 ημέρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Retromaniac said:

Καλά εγώ 5 κάρτες περασμένες στο κινητο, οπότε θα μπορώ να χτυπάω και για τα παιδιά άνετα. Απλα δεν καταλαβαίνω πως θα κάνεις το μειωμένο.

Ή να ήταν δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 18 αλλά βγαίνουμε οφ τοπικ 😊

Επεξ/σία από Speculoos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς γίνεται να ανοίγει τόσο γρήγορα η μπάρα (μόλις χτυπάς την κάρτα).. Παίρνει τόσο γρήγορα έγκριση η συναλλαγή από τον card provider (περίεργο μου φαίνεται). Και στα πιο γρήγορα POS που έχω συνταντήσει πάντα περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα.. Και φυσικά όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα σύνδεσης (αν προκύψει πρόβλημα στις ταχύτητες για οποιοδήποτε λόγο θα επηρεάζεται κατακόρυφα η ροή των επιβατών στους σταθμούς).

Επίσης όταν χτυπάς αντί για εισητήριο την κάρτα, σε χρεώνει πάντα το κόστος ενός εισητηρίου μίας διαδρομής ? 
Για κάποιον που δικαιούται μειωμένο επιστρέφουμε στο 0 γιατί εξαρτάσαι πάλι από τις χάρτινες κάρτες (οι οποίες δεν μπαίνουν στο wallet)...

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Στο τέλος της ημέρας όχι του μήνα. Άρα δύσκολο να γίνει αυτό που λέω.

Για να καταλάβω, όλη μέρα μπορώ να ταξιδέψω με την χρεωστική μου, και το βράδυ να βγει άκυρη συναλλαγή γιατί η καρτα δεν έχει επαρκες υπόλοιπο;

Καλά θα πάει αυτό!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, slaughter said:

και εγώ την ίδια απορία έχω αλλά δεν βρήκα απάντηση πουθενα ;)

Στη Ρουμανία που έχουν παρόμοιο σύστημα, δείχνεις τη χρέωση από το ebanking 

Επεξ/σία από giwrgostr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasmira είπε

Ακριβως. Στην Σοφια ειναι ετσι και το εχω κανει 2-3 φορες.

38 λεπτά πριν, giwrgostr είπε

Στη Ρουμανία που έχουν παρόμοιο σύστημα, δείχνεις τη χρέωση από το ebanking 

Πριν κάμποσα χρόνια ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα από τις δύο αυτές χώρες. Τωρα δεν έχουμε καμία πίσω μας δυστυχώς.

• Like 2
Δημοσ.

....Το σύστημα θα συλλέγει δεδομένα κίνησης, επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση των δρομολογίων και την καλύτερη κατανομή των πόρων. .....

Χωρίς να μαζέψω κανένα απολύτως δεδομένο ξέρω εδώ και χρόνια, όπως κι όλος ο κόσμος, ότι στις ώρες αιχμής η συχνότητα των συρμών στη γραμμή του παλαιού ηλεκτρικού Πειραιώς - Κηφισιά είναι ανεπαρκής και πρέπει να αυξηθεί σε διέλευση ενός συρμού ανά 3 λεπτά. Το ξέρει οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί τις γραμμές του μετρό στην Αθήνα και το ξέρουν σίγουρα και οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό αλλά τόσα χρόνια δεν κάνουν απολύτως τίποτε και αφήνουν τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες τουρίστες να παστώνονται σαν τις σαρδέλες μέσα σε βαγόνια χωρίς κλιματισμό.  Δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι με τα δεδομένα που θα μαζευτούν σε αυτό το κομμάτι. Το εκνευριστικό είναι ότι συνέχεια παραπονιούνται οι ίδιοι οι ιθύνοντες ότι οι συρμοί είναι παλιοί αλλά δεν κάνουν τίποτα για να παραγγείλουν καινούριους. Περιμένουνε πονηρά μποναμά από τον κρατικό κορβανά για να αγοράσουν καινούριους ενώ κονομάνε εκατομμύρια καθημερινά από τα εισιτήρια. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeaLion είπε

Καλό για τους τουρίστες, περιστασιακούς χρήστες, ή όπου δεν υπάρχει ή δεν λειτουργεί εκδοτήριο. Περιμένουμε ATH.ENA card στο wallet οι υπόλοιποι. Τέλος Απριλίου; Για να δούμε...

Καλημέρα, θεία, από το μετρό είμαστε! Χτύπα λίγο την κάρτα σου εδώ στο κινητό μου, να δω αν έχεις πληρώσει εισιτήριο.

• Haha 1
Δημοσ.

Τέλεια.

Η αχρήματη κοινωνία σιγα-σιγά γίνεται πραγματικότητα.

Όπως επίσης και το τέλος των διαμαρτυριών.

Όταν θα καταργηθούν και τα μετρητά όλοι μέσα στο κλουβί...

Μετά με την απειλή του μπλοκάρισματος των καρτών σου θα γίνεις πειθήνιο σκυλάκι.

Αλλά τι τα λέω ας χαρούμε το πέρασμα των καρτών μας από τα τερματικά.

Βρίστε άφοβα αντέχω.

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.

Δλδ αν ντυθει ενας ελεγκτης και καμουφλαρει ενα pos μπορει να κανει δουλιτσα...σαΐνια.\βγαλτε στο υπαρχον app την πληρωμή ωστε να επιλεγουμε το ειδος του εισιτηρίου και να φορτιζουμε το λογαριασμο μας που θα βαλω χυμα την καρτα σε ενα μηχάνημα εκτεθημενο σε εκατομμύρια επιβατες

• Like 2
Δημοσ.

Η κάρτα πολλαπλών διαδρομών πως θα εφαρμοστεί; Θα υπάρχει δυνατότητα για τους φοιτητές και με πιο τρόπο;

Δημοσ.
10 hours ago, slaughter said:

άρα εγώ που θέλω να μπω με τα 2 παιδιά μου είτε θα πρέπει να έχω 3 κάρτες είτε να τους βγάλω tickets. OK στο τρένο δεν είναι πρόβλημα αλλά στα λεωφορεία είναι

Μην δένεις κόμπο την απάντηση. Νομίζω στο Λονδίνο δεν μπορείς να μπεις με μία κάρτα πολλά άτομα αλλά νομίζω Γερμανία γίνεται

Δημοσ.

Από τη στιγμή που θα χρεώνεσαι στο τέλος της ημέρας, ποιος θα ελέγχει αν έχεις Revolut κάρτες με μηδενικό υπόλοιπο; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...