Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Η απορια μου ειναι, πως θα γινεται ο ελεγχος αν οντως χτυπησες εισιτηριο? 

Θα κανεις ταπ τη καρτα σου στο "pos" του ελεγκτη?

το καλοκαιρι που ηρθα απο σαλονικα στην αθηνα για συναυλια,πηρα το κτελακι απο αεροδρομιο και ειδα οτι υπηρχαν 2 τροποι χρεωσης.εισιτηριο απο ταμειο που το εκανες επαφη με το τερματικο μεσα στο λεωφορειο η' κατευθειαν χρεωστικη καρτα στο τερματικο. καθε φορα που καποιος εβαζε την καρτα η' το εισιτηριο στο τερματικο εβγαινε απο αυτο ενας ηχος δυνατος,τον οποιο ακουει ο οδηγος.ο ελεγχος ομως γινοταν απο τον οδηγο.δλδ. οταν ανεβαιναν ατομα περιμενε πριν ξεκινησει η' πηγαινε σιγα μεχρι να ακουσει τον αντιστοιχο ηχο απο τον αριθμο ατομων που εκανε το τερματικο.ελεγε ευχαριστω και εφευγε.αν δεν ακουγε τον ηχο απο ττον αντιστοιχο αριθμο ατομων σταματουσε.

αυτο ηταν εφικτο ομως στο κτελ γιατι μπορει να το ελεγξει,καθως δεν ανεβαινει πολυ κοσμος.στο πολης τωρα δεν νομιζω να κανει ο ιδιος την ιδια διαδικασια,δεν θα φτασει ποτε στο τερμα

Επεξ/σία από megapaixtaras
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το αρθρο αναφερει 6500 στασεις μετρο, αστικων και τραμ, να φανταστώ αυτο ειναι λαθος και εννοει οτι πλεον μπορεις να πληρωνεις και εντος των αστικων και των τραμ;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άρα δεν θα "πιάνουμε" την χαμηλή τιμή που κοστίζει η μηνιαία κάρτα (27 ευρώ) σε αυτή τη φάση αν χρησιμοποιούμε καθημερινά αυτή τη διαδικασία... Θα πρέπει να περιμένουμε να ενσωματωθεί στο wallet η Athena Card. 

Παρόλα αυτά σε περιπτώσεις που ξέχασες την κάρτα ή δεν πρόλαβες να τη φορτίσεις ξανα, βολεύει μια χαρά! 

• Like 4
Δημοσ.

παιδια είμαι και παππούς δεν το καταλαβα😁

Δεν εχω εισιτήριο μπαίνω αστικό στην περιοχή μου περνάω την  χρεωστική μου κάρτα και είμαι οκ ;;;;

• Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Η απορια μου ειναι, πως θα γινεται ο ελεγχος αν οντως χτυπησες εισιτηριο? 

Θα κανεις ταπ τη καρτα σου στο "pos" του ελεγκτη?

Ακριβως. Στην Σοφια ειναι ετσι και το εχω κανει 2-3 φορες.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bill2006 είπε

Το αρθρο αναφερει 6500 στασεις μετρο, αστικων και τραμ, να φανταστώ αυτο ειναι λαθος και εννοει οτι πλεον μπορεις να πληρωνεις και εντος των αστικων και των τραμ;

Διορθώθηκε, ναι εντός των λεωφορείων.

2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

παιδια είμαι και παππούς δεν το καταλαβα😁

Δεν εχω εισιτήριο μπαίνω αστικό στην περιοχή μου περνάω την  χρεωστική μου κάρτα και είμαι οκ ;;;;

Yeap

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορία. Πως γίνεται να αγοράσω εισιτήριο για μένα και τα παιδιά μου (μέσω της κάρτας μου) ? O ελεγκτής θα έχει πρόσβασης τον αριθμό της κάρτας μου για να ελέγξει αν έχω εισιτήριο? Το δοκίμασε κανένας?

Επεξ/σία από batmania
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, batmania είπε

Απορία. Πως γίνεται να αγοράσω εισιτήριο για μένα και τα παιδιά μου (μέσω της κάρτας μου) ? O ελεγκτής θα έχει πρόσβασης τον αριθμό της κάρτας μου για να ελέγξει αν έχω εισιτήριο? Το δοκίμασε κανένας?για να ελέγξει αν έχω εισιτήριο

Φαντάζομαι δεν γίνεται παρά μόνον εάν έχεις ηλεκτρονικά την athena card.

Δημοσ.

Σιγά μην βάλω κάρτα τραπέζης για εισιτήριο. Εδώ ακόμα είναι ένα μπαχαλο με της χρέωσεις.  Κλασικό εισιτήριο χάρτινο και πολύ πάει.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Ειναι οντως επισημο οτι θα μπει στο wallet?

Έτσι γράφει το άρθρο, για τέλος Απριλίου. Πρώτη φορά το διάβασα ξεκάθαρα κάπου.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, batmania είπε

O ελεγκτής θα έχει πρόσβασης τον αριθμό της κάρτας μου για να ελέγξει αν έχω εισιτήριο?

Όση πρόσβαση έχει και ο ταμίας ενός σούπερ μάρκετ. Καμία δηλαδή.

Μόλις τώρα, panagiotis1988 είπε

Εάν στο τέλος του μήνα έχω κάνει 100 διελεύσεις θα μου χρεώνει μηνιαία κάρτα ή 30 ημερήσια;

Θα πόνταρα στο 30 ημερήσια.

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή θα είναι όταν θα μπορέσουμε να έχουμε app-based εισιτήριο, όπως πχ μέσω της εφαρμογής MVG του Μονάχου που έχω χρησιμοποιήσει. Όλα τα προϊόντα κομίστρου που αγοράζεις (μιας διαδρομής, μιας ζώνης, πολυήμερα, κοκ) , "ζουν" στο account σου στην εφαρμογή, τα αγοράζεις μέσα από εκεί και ελέγχεται η ισχύς τους μέσα από εκεί. Ουσιαστικά μια ψηφιοποίηση της προσωποποιημένης κάρτας που έχουμε εδώ, αλλά χωρίς να χρειάζεται να φορτίζεις κάποια κάρτα με NFC (όπως κάνω εγώ πχ με την προσωποποιημένη κάρτα μου και το κινητό). Εννοείται, στους σταθμούς υπάρχουν κανονικά εκδοτήρια για φυσικό εισιτήριο με ίδιες επιλογές προϊόντων κομίστρου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, batmania είπε

Απορία. Πως γίνεται να αγοράσω εισιτήριο για μένα και τα παιδιά μου (μέσω της κάρτας μου) ? O ελεγκτής θα έχει πρόσβασης τον αριθμό της κάρτας μου για να ελέγξει αν έχω εισιτήριο? Το δοκίμασε κανένας?για να ελέγξει αν έχω εισιτήριο

Δυστυχώς δε γίνεται. Κάθε τραπεζική κάρτα = 1 εισιτήριο. Όταν έρχεται ο ελεγκτής, εσύ ουσιαστικά θα "χτυπάς" την κάρτα σου και στη δική του συσκευή και αυτός θα μπορεί να δει αν έχει γίνει αγορά εισιτηρίου με την κάρτα σου τα τελευταία 90 λεπτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...