Narayan Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 λεπτό πριν, zanskou είπε δεν εφαρμοζονται γιατί απλά δεν υπάρχει βούληση. αν υπήρχαν κάμερες κάθε δύο διασταυρώσεις και η κλήση πήγαινε αυτομάτως στον παραβάτη, τότε όλοι σε μια εβδομάδα θα είχαν γίνει παναγίες. Έτσι ακριβώς. Και όποιος το αμφισβητεί, ας δει πως συμπεριφέρονται οι Άγγλοι τουρίστες στα Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι, και πως συμπεριφέρονται πίσω σπίτι τους, όπου υπάρχουν παντού κάμερες. 4
verylife78 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Οσο οι νομοι γραφονται απο ασχετους με την λογικη Αρθρο 3, τροποιηση του αρθρου 4 του νομου 2020, οπως τροποποιηθηκε βαση του νομου 354 του 2001, οπως λεει το αρθρο 5 του νομου 7778 του 1980 και παει λεγοντας ΔΕΝ προκειται να αλλαξει τιποτα. Οι νομοι πρεπει να ειναι ξεκαθαροι και να μην χωρανε αμφισβητησης ή διαφορετικης ερμηνειας. Τοσο απλα. Επειτα οσο δεν υπαρχει αστυνομευση και δικαστες που να δικαζουν ,οπως θα λεει ο ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ νομος δεν αλλαζει κατι. Επισης πολυ σωστο μετρο θα ηταν η αστυνομια ή οι δικαστες να δεχονται να βιντεο και τις καταγγελιες απο τους πολιτες χωρις να πρεπει να πληρωσουμε για μια καταγγελια και να χασουμε μια μερα για να δινουμε καταθεσεις. 1 1
gbras Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλες οι διαπιστωσεις, αλλο ενα χομπυ του λαου μας, αλλα στην καλπη ...τρια πουλακια καθονταν... 1
cpc464 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εμένα πάλι το τελευταίο που με απασχολεί είναι η το νέο όριο, και να θέλω δεν το ξεπερνάω,ειδικά στο κέντρο Αθήνας που πάμε σημειωτόν,τα ηλεκτρικά ποδήλατα που πάνε μέχρι 25 ποιο γρήγορα κινούνται στο κέντρο και δεν θέλουν δίπλωμα. 41 minutes ago, gbras said: αλες οι διαπιστωσεις, αλλο ενα χομπυ του λαου μας, αλλα στην καλπη ...τρια πουλακια καθονταν... Δεν διαφωνώ αγαπητέ αλλά εμένα αυτή την στιγμή δεν με εκφράζει κανένα απο τα υπάρχοντα κόμματα, άσε που απο ότι έχω δει οι τίμιοι δέν επιβιώνουν στην πολιτική. 2
gbras Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 8 minutes ago, cpc464 said: Δεν διαφωνώ αγαπητέ αλλά εμένα αυτή την στιγμή δεν με εκφράζει κανένα απο τα υπάρχοντα κόμματα, άσε που απο ότι έχω δει οι τίμιοι δέν επιβιώνουν στην πολιτική. ισχυει αλλα δεν επιβιωνουν γιατι δεν ψηφιζονται. Ειναι συγκεκριμενος ο λογος..
LabrakisG1992 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Διαβασα μονο την πρωτη σελιδα του θεματος γιατι σηκωσα πιεση. Θα ελεγα ζωα καποιους απο εσας, αλλα δεν θελω να προσβαλω τα ζωντανα. Ο αλλος λεει δεν μπορει να κρατησει τα 30 εντος κατοικημενης περιοχης.Αρα εισαι ή ανικανος να οδηγείς, η ηλίθιος. Και στις δυο περιπτωσεις απο κατι τυπους σαν και σενα θελει να μας προσταψει ο ΚΟΚ.Στο εξωτερικο που ισχυουν αυτα τα ορια χρονια γιατι κανεις δεν δυσκολευεται? Δεν ξερω αν θα γινει αυτο με τις καμερες, αλλα μακαρι , και οσο πιο συντομα γινεται. Ο ΚΟΚ ειναι νομος, σας αρεσει δεν σας αρεσει πρεπει να τον ακολουθειτε. Αν δεν μπορειτε/θελετε μην οδηγειτε. Μια φορα ειπανε να κανουν ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση και πεσατε να τους φατε. Οταν μετακομισα εξω, εφαγα 7 κλησεις σε ενα χρονο ολες για ταχυτητα. Ηταν το οριο 50 και πηγαινα 52 κτλ. Τωρα πονεσε ο ποπουδινος και παω με 40-45. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από LabrakisG1992 8
cpc464 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, gbras said: ισχυει αλλα δεν επιβιωνουν γιατι δεν ψηφιζονται. Ειναι συγκεκριμενος ο λογος.. Μα δεν ψηφίζονται, ξέρω εγώ προσωπικά άνθρωπο που ξεκαθάρισε στους κουτοπόνηρους της έδρας του οτι θα κόψει τα ρουσφέτια και μετά έψαχνε μέχρι και τον δικό του σταυρό στην κάλπη. Πάντως επειδή βγαίνουμε εκτός θα πώ ότι τα πρόστιμα δουλεύουν, έχω γνωστό που ήταν ο χάρος της ασφάλτου και μόλις του πήραν πινακίδες και πλήρωσε και κανα διχίλιαρο σε πρόστιμα του κόπηκε ο βήχας, απο εκείνη την ημέρα τηρεί τον ΚΟΚ ευλαβικά, η μόνη ένσταση που έχω είναι οτι δεν κάνουν και κανα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής να μαθαίνει ο κοσμάκης τα παιδιά του απο μικρά οδηγική συμπεριφορά. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από cpc464
gbras Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, cpc464 said: Πάντως επειδή βγαίνουμε εκτός θα πώ ότι τα πρόστιμα δουλεύουν, έχω γνωστό που ήταν ο χάρος της ασφάλτου και μόλις του πήραν πινακίδες και πλήρωσε και κανα διχίλιαρο σε πρόστιμα του κόπηκε ο βήχας, απο εκείνη την ημέρα τηρεί τον ΚΟΚ ευλαβικά. Μα φυσικα, πρωτα απο ολα χρειαζεται η επιβολη του νομου αυτο λεω. Εδω ειναι απλα σπανιο και γινεται πιο πολυ στην ιδεα της αρπαχτης παρα οτι ειναι κατι συντονισμενο και οργανωμενο.. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από gbras 2
mAs_81 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Οποια αλλαγή στον ΚΟΚ γίνεται για να μειωθεί η παραβατικότητα κ οι ελαμωρεδες Έλληνες οδηγοί , με βρίσκει σύμφωνο 100% 1
BLiTzER Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Οποια αλλαγή στον ΚΟΚ γίνεται για να μειωθεί η παραβατικότητα κ οι ελαμωρεδες Έλληνες οδηγοί , με βρίσκει σύμφωνο 100% Δηλαδή καμία.
phanispal Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Με 50km/h μέσα στα στενά δεν έχεις περιθώριο να αντιδράσεις αν πεταχτεί μπροστά σου π.χ. παιδί ανάμεσα από αυτοκίνητα. Με 30km/h οι πιθανότητες αυξάνονται πολύ. Να πούμε και για τη διήθηση που θα αρχίσει να επιτρέπεται επιτέλους. 3 1
redbullboy Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ωραίο επίσης είναι που αλλάζει την στάθμευση στις μηχανές, από παράλληλη σε κάθετη. Αν έχω καταλάβει καλά , θα μπορώ να τηλεφωνώ και να γράφουνε όλους τους έξυπνους που βάζουν μηχανή για να κρατάνε θέση για το αυτοκίνητο τους. Υπάρχει ένα νέο παράθυρο που ανοίγει, από το όριο 30χλμ/ωρα, μιας και αν ξεπεράσεις το όριο κατά +50χλμ (δλδ στα 81χλμ), προβλέπεται 700ευρω 1 μήνα δίπλωμα. Επίσης μεταξύ 60 και 80χλμ θα έχει 350ευρω και 1 μηνα δίπλωμα. Ανάλογα με τους δρόμους που θα εφαρμοστεί μπορεί να μείνει κόσμος και κοσμακης χωρίς δίπλωμα! Πχ η Κυψέλης που είναι μιας λωρίδας, όταν δεν έχουν διπλοπαρκαρει παντού, δλδ μόνο το βράδυ, "τσουλαει" άνετα 60 και 70 χλμ/ώρα. Μια κάμερα εκεί θα βγάλει πολύ χρήμα. Σε κάποια σημεία έχει ήδη όριο 30 λόγω σχολείων, αλλά ούτε το τρόλεϊ δεν πάει με 30... 2
BLiTzER Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, redbullboy είπε Ωραίο επίσης είναι που αλλάζει την στάθμευση στις μηχανές, από παράλληλη σε κάθετη. Αν έχω καταλάβει καλά , θα μπορώ να τηλεφωνώ και να γράφουνε όλους τους έξυπνους που βάζουν μηχανή για να κρατάνε θέση για το αυτοκίνητο τους. Αν και σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι και τους αξίζει μαστίγιο, οι υπόλοιποι, πίστεψέ με, δε θέλουν να σταθμεύουν παράλληλα. 1ον είναι (ήταν) υποχρεωμένοι από τον - ηλίθιο - νόμο και 2ον έτσι μειώνουν τις πιθανότητες τα μηχανάκια τους να γίνουν ντόμινο από τον κάθε κουλό αυτοκινητιστή. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από BLiTzER 1
konc Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 hour ago, phanispal said: Να πούμε και για τη διήθηση που θα αρχίσει να επιτρέπεται επιτέλους. Ευτυχώς γιατί τώρα που απαγορεύεται τους βλέπω κολλημένους και αυτούς ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα και τους λυπάμαι. Κανείς δεν τολμάει να περάσει, τους μαγκώνει η ανελέητη τσιμπίδα του νόμου 😄 1 5
redbullboy Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Αν και σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι και τους αξίζει μαστίγιο, οι υπόλοιποι, πίστεψέ με, δε θέλουν να σταθμεύουν παράλληλα. 1ον είναι (ήταν) υποχρεωμένοι από τον - ηλίθιο - νόμο και 2ον έτσι μειώνουν τις πιθανότητες τα μηχανάκια τους να γίνουν ντόμινο από τον κάθε κουλό αυτοκινητιστή. Είναι δύσκολη συζήτηση αυτή, είναι κοινό μυστικό ότι όλα τα μηχανάκια είναι σταθμευμένα πάνω στα πεζοδρόμια και το πρωί στην δουλειά και το βράδυ στο σπίτι, αν όλοι αυτοι παρκαραν νόμιμα στον δρόμο, δεν θα έμενε δρόμος για τίποτα άλλο... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από redbullboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα