Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/1/2025 στις 7:33 ΜΜ, NickTG είπε

Δικύλινδρη μεσαίου κυβισμού έχω. 

Δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. 

εγω παλι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι οι μηχανες πανε με 30..υποκρισια

σε λιγο θα μας βαζουν προστιμο επειδη εχουμε αμαξι,πριν το οδηγησουμε...

οπως ολα στην ελλαδα το θεμα ειναι οι εισπρακτικοι νομοι,η επιλεκτικη εφαρμογη,η επιλεκτικη τιμωρια,η επιλεκτικη αφαιρεση της ποινης, κ.α.

σταματας γιατι ετρεχες και δικαια θα φας προστιμο και η ρπωτη ερωτηση που σου κανει ο ανθρωπος του νομου μαθαινοντας το επιθετο σου,ειναι αν εισαι γνωστος..για να ξερει αν θα σε γραψει πρωτα απολα,αν θα σε γραψει κανονικα  μετα η' να φοβηθει για μεταθεση..

επειδη αυτο το τσιρκο δεν προκειται να αλλαξει οπως δεν αλλαξε τοσα χρονια που ζω και παρατηρω ,ακομα πριν πιασω τιμονι γιατι ειχα επαγγελματια πδηγο πατερα και τα εβλεπα και επειδη ο ιαβερης και ολοι αυτοι ακομα θα λενε γιατι κανεις δνε τους φωναζει να παρει μια συμβουλη,το μονο πραγμα που μας σωζει και μπορει να αλλαξει αν θελουν ειναι η παιδεια κοκ στα σχολεια με πιο σοβαρη εκπαιδευση με μεσα και φυσικα σχολη οδηγων τουλαχιστον 3 μηνες με λογικα διδακτρα οχι ληστρικα ,οπου θα κανει πορεια σε ολους τους δρομους και ολες τις καταστασεις κινησης.

ως τοτε εισπραξεις και μονο.

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

αν έπρεπε να πηγαινω με 30 πανω στη μηχανη θα την ειχα πεταξει. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, manos08 said:

Ομολογώ ότι δε γνωρίζω τι λέει ο ΟΚ επ' αυτού, αλλά θεωρώ απίθανο να προτείνει στους οδηγούς να παραβιάζουν κόκκινα κ.λ.π. για να διευκολύνουν ασθενοφόρα και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Στην Αγγλία που γνωρίζω, δεν επιτρέπεται και αν το κάνεις θα δεχθείς κλήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, megapaixtaras said:

On 18/01/2025 at 15:55, NickTG said:

Δεν σχολίασα με πόσο τις πάει ο καθένας. 

Για τη δεδομένη δυνατότητα που έχουν να πάνε με 30 χωρίς πρόβλημα έγραψα. 

Θα κάνεις quote το ίδιο για να ξαναγράψεις τα ίδια και 3η φορά?

Δεν θα αλλάξει η απάντηση. 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.
3 hours ago, ghostaki said:

Ομολογώ ότι δε γνωρίζω τι λέει ο ΟΚ επ' αυτού, αλλά θεωρώ απίθανο να προτείνει στους οδηγούς να παραβιάζουν κόκκινα κ.λ.π. για να διευκολύνουν ασθενοφόρα και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Στην Αγγλία που γνωρίζω, δεν επιτρέπεται και αν το κάνεις θα δεχθείς κλήση.

Έχει διαφορά νομίζω το" παραβιάζω κόκκινο" με το " πάω 1 με 2 μέτρα μπροστά από το φανάρι" .

Η κάμερα θα καταγράψει απλά ότι πέρασες με κόκκινο.

On 19/01/2025 at 17:44, anavgous said:

Παραβίασες στοπ (όπου παραβιάζω στοπ σημαίνει οτιδήποτε δεν είναι "κοκκαλώνω το αυτοκίνητο, ελέγχω τις προτεραιότητες και περνάω")? 3 χρόνια στην πρώτη, δια παντός στην δεύτερη.

Το κοκκαλωνω στο στοπ ( στη νοητή κάθετη γραμμή με τον δρόμο στο ύψος του στοπ) και ελέγχω εάν έρχεται άλλο όχημα. Στο 90% των περιπτώσεων σε στενά της Αθήνας, μόνο ο Σούπερμαν μπορεί να το κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, manos08 said:

Το κοκκαλωνω στο στοπ ( στη νοητή κάθετη γραμμή με τον δρόμο στο ύψος του στοπ) και ελέγχω εάν έρχεται άλλο όχημα. Στο 90% των περιπτώσεων σε στενά της Αθήνας, μόνο ο Σούπερμαν μπορεί να το κάνει.

Πέρα από αυτό, υπάρχουν ηλίθια STOP (πχ σε κόμβους) που έχουν μπει απλώς και μόνο γιατί ο μίσος πληθυσμός δεν ξέρει καν τι είναι το ανάποδο τριγωνο. 

Αν τηρούνταν κατά γράμμα αυτά τα STOP, απλά θα δυσκόλευε η ροη της κυκλοφορίας και θα αυξανόταν ο κινδυνος για ατύχημα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

σε λιγο θα μας βαζουν προστιμο επειδη εχουμε αμαξι,πριν το οδηγησουμε...

Μα ηδη συμβαινει αυτο, απλα αντι για προστιμο αποκαλειται τελη κυκλοφοριας.

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, basilis_k6 said:

αν έπρεπε να πηγαινω με 30 πανω στη μηχανη θα την ειχα πεταξει. 

αυτο δεν εγραψα εγω? μεσα στην πολη εδω και καποιο καιρο πλεον εχω πατινι με 2+ kw και μηχανη για εξω καμια εξοδρμιση η ταξιδι
μεσα στην πολη πρακτικα οτιδιπτοε πανω απο 300cc ειναι σχεδον αδυνατον να το εχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...