Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που καταφερε να κανει αυτο το προγραμμα ειναι να αυξησει και αλλο τις ηδη υψηλες τιμες στα ακινητα.Οτι θα γλυτωσεις απο τοκους θα το πληρωσεις τωρα στην αυξημενη τιμη. Σπιτι που ηταν στα 200κ πηγε κατευθειαν στα 230κ εξαιτιας του προγραμματος.

• Like 3
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 minute ago, raid_av said:

Το μονο που καταφερε να κανει αυτο το προγραμμα ειναι να αυξησει και αλλο τις ηδη υψηλες τιμες στα ακινητα.Οτι θα γλυτωσεις απο τοκους θα το πληρωσεις τωρα στην αυξημενη τιμη. Σπιτι που ηταν στα 200κ πηγε κατευθειαν στα 230κ εξαιτιας του προγραμματος.

Δηλαδή δεν έγινε το ίδιο και όλες τις  προηγούμενες φορές, με τα κουπονάκια; Κλιματιστικά, λάπτοπ, βενζίνη κτλ κτλ. Απλά ανέβηκαν οι τιμές και ξεστόκαραν παλιά. Καλύτερα να μην έβγαινε ποτέ κανένα πρόγραμμα και να κοστολογούνται ώστε να αφαιρείται το αντίστοιχο σε ΦΠΑ. Πόσο κοστίζουν όλα αυτά τα "επιδόματα" στο κράτος; τόσο--οκ το αντίστοιχο σε έσοδα ΦΠΑ είναι τόσο. Να κινηθεί και η αγορά λίγο, να ωφεληθούν και τα κορόιδα που δεν παίρνουν ούτε μισό ευρώ μαύρο και φορολογούνται για όλα ώστε να έχει το κράτος τα έσοδα να δίνει κουπονάκια.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, geohack said:

Πάλι με τις μ@λακίες τους θα παρουν την ανηφόρα οι τιμές για τα σπίτια. 

Δυστυχώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε για συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων, όχι όλα.

• Like 2
Δημοσ.

χίλιες φορές να έδιναν αυτά τα λεφτά για να φτιάξουν χιλιάδες διαμερίσματα, παρά να τα ρίξουν στην ήδη υπερκορεσμενη αγορά 

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, salmp7 είπε

αντιμετώπιση του δημογραφικού.   <--Τα κάλυψες όλα εδώ.

Δε χρειάζεται να αναπτύξουμε περαιτέρω λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα.

Δεν ξέρω αν μιλάς ενάντια αλλά είναι σχετικό με αυτό που έγραψες. Πιο συγκεκριμένα είναι το αποτέλεσμα αν μείνουν άγαμοι και χωρίς οικογένεια οι Έλληνες,

Αναφορά σε κείμενο

Άρα το πρόγραμμα είναι για να μένουν άγαμοι και χωρίς οικογένεια οι έλληνες;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, raid_av είπε

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής. Αν ένα σπίτι το πουλάει ένας 200κ αλλά με βάση την τωρινή παράλογη λογική κοστίζει πχ 160κ η τράπεζα θα σου δώσει 180κ(90%) η θα σου δώσει ανάλογα την αξία που το κοστολογεί?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dikasths είπε

Γιατί δεν το ονόμασαν "Το σπίτι μου μέσα"?

Γιατί μπορείς να κάνεις "Το σπίτι μου Εξω" και δεν ήθελαν παρεξηγήσεις 🤣😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hid3 είπε

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής. Αν ένα σπίτι το πουλάει ένας 200κ αλλά με βάση την τωρινή παράλογη λογική κοστίζει πχ 160κ η τράπεζα θα σου δώσει 180κ(90%) η θα σου δώσει ανάλογα την αξία που το κοστολογεί?

Νομιζω το δεύτερο!

Δημοσ.

Ας πετάξουμε άλλα δύο δις από αυτά που δεν μας περισσεύουν και τα θέλουμε για παραγωγικές επενδύσεις στην μεταποίηση, για να ικανοποιήσουμε μερικές χιλιάδες νέους αγοραστές (πιθανώς υπερχρεώνοντάς τους κιόλας...) τροφοδοτώντας ακόμη περισσότερο τη ζήτηση (όταν πάσχει η προσφορά) για να ανεβάσουμε κι άλλο τις ήδη υπερβολικά ψηλές τιμές. Ζήτω!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...