spirus_tz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα, νεος εδω, και αφου εχω σκασει και εχω πληρωσει τα λαθη μου , ψαχνομαι για κατασκευη ιστοσελιδας , η αναζητηση αυτη ξεκινησε το καλοκαιρι οπου ακουγα κατι τιμες και μου φαινονταν υπερβολικες, βρηκα λοιπον τρομαρα μου καποιο ατομο απο γνωστη σελιδας freelancer οπου μου εκανε πολυ φθηνοτερη τιμη, οπου καπου εκει και τσιμπισα κακην κακως. Ηθελα μια σελιδα παροχης υπηρεσιων με δυνατοτητα online κρατησεων με αντικειμενο πρωτες βοηθειες, μου συστησε λοιπον το ατομο αυτο την -tilda- με ενα ποσο στα 300€ , τωρα θα μου πεις δεν ηξερες δεν ρωταγες, σας ακουω να λετε, τεσπα αστα τωρα, και η χαζομαρα απο πλευρας μου ειναι οτι ειχα τοτε το budget να βρω εταιρια να δωσω απο και χιλιαρικο, τωρα λοιπον η σελιδα φτιαχτηκε, τηλεφωνο χτυπαει σπανια , εχω υποψην μου για διαφημιση, σε τοπικα μμε, αφισες κλπ και εγκαινια. Ζητω συγνωμη εαν κουρασα, απλα επειδη εχω χασει τον υπνο μου κυριως με την βλακεια-τσιγκουνια που πληρωνω.οι γνωσεις μου ειναι αρκετες περι ιντερνετ και υπολογιστες , αλλα web design , worpress , seo, ειναι νεο χωραφι κ απο κωδικα copy paste με wix landing pages καποτε ασχοληθηκε απο μονος μου, εχω βγαλει τα ματια μου εδω και 2 μηνες να προσπαθω να μαθω seo h1 tag, google analytics, ο λογος ειναι και επειδη τωρα δεν εχω κεφαλαιο να ξαναπληρωσω αλλα και για να μαθω. Αυτα απο μενα, ψαχνω λοιπον μια σοβαρη εταιρια ή καποιο τροπο να σουλουπωσω την σελιδα ή ξανα σελιδα απο την αρχη. Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και ειλικρινα συγνωμη εαν σας κουρασα. Δεν ειμαι Αθηνα ειμαι βορεια ελλαδα, αθηναιος γαρ, και εδω το επαγγελμα αυτο ειναι κερδοφορο και αγνωστο. Ζηταω λοιπον την διαφωτιση σας για σελιδα με online booking, seo , λογοτυπα και social εχω φτιαξει.
lionheart82 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλημέρα, σε γενικές γραμμές να έχουμε στο νου μας πως οτι πληρώνουμε λιγο πολυ παίρνουμε. Το κόστος με απλα λόγια μεταφράζεται σε εργατοώρες business analysis , competition analysis , σχεδιασμού και δομής ιστοσελίδας κτλπ. Να αναφέρω πως ειμαι freelancer πανω από 10 χρόνια αλλα δουλειες με 300 ευρω δεν εχω κανει ή εάν εχω δωσει προσφορά αναφερω ότι θα είναι onepage website (μερει εκει αξιζει να ασχοληθώ για αυτό το ποσο και πολύ είναι). Προσωπικά από αυτό που διάβασα αντιλαμβάνομαι πως πας να τα κάνεις όλα μόνος σου και πλήρωσες για τα πολύ βασικά, ενώ δεν μας αναφέρεις όχι μονο το website αλλα και το τι ακριβώς κανει η εταιρία, τι πουλάει, τι υπηρεσίες εχει… Για να προχωρήσεις περεταίρω λοιπον πιστεύω πως θα αναφερθούν τα παραπάνω μαζι με ένα budget που μπορείς να διαθέσεις για κάθε ενέργεια για οσα εχεις αναφέρει: · Ορθό στήσιμο ιστοσελίδας (κείμενα / design) · SEO · Google Ads Αυτά τα ολίγα από εμενα. Μ.Ε. Αλέξανδρος
spirus_tz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πληρως κατανοητα ολα οσα μου ειπες,ειμαι Εκπαιδευτης Πρωτων Βοηθειων , κανω μαθηματα πρωτων βοηθειων με online booking σε απλο κοσμο, γονεις, επαγγελματιες υγειας, και εταιριες, με Πιστοποιηση. Η σελιδα ειναι serresfirstaid.gr. Υπολογιζω μεχρι 1000€ μαζι με το voucher ψηφιακα εργαlεια που τρεχει. Μ.Ε. Σπυρος Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από spirus_tz
lionheart82 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Σου εστειλα ενα PM την αποψη μου fast με οτι πηρε το ματι μου, ειναι ωραιο το θεμα της σελιδας παντως.
Giannis77i Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Η σελίδα gallery σου βγάζει 404 error Θέλει διόρθωση το μενού Έχεις pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα