mitrolas Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες καλημέρα σε όλους, έχω το εξής θέμα με μια μητρική , αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. έχω την μητρική του τίτλου και κατά την τοποθετηση της σε κουτί κόλλησε το βιδάκι δίπλα και στην προσπαθεια μου στράβωσα λίγο το κυκλωμένο με κόκκινο στην δευτερη φωτογραφία και πλέον δεν ανάβει. Ξέρει κανείς αν/πως φτιάχνεται και αν αξίζει τον κόπο, δεδομένου ότι η μητρική είναι χαμηλής αξίας. ευχαριστώ Νικος
kostas_anes Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Κρύσταλος χαλαζία είναι το συγκεκριμένο το οποίο έσπασες. 1 λεπτό δουλειά και 50 λεπτά το υλικό. Θα έλεγα ότι αξίζει η επισκευή. 1
turbat0s Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε 1 λεπτό δουλειά Πόσο θα του τη χρεώσουν την εργασία?
mitrolas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες ευχαριστώ, ξερετε καποιον που να μπορει να το κάνει;
kostas_anes Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πόσο θα του τη χρεώσουν την εργασία? Δεν εχω ιδεα. Προσωπικα ενα ταλαρο θα επαιρνα αμα δεν ειχα τον κρυσταλο να μου βρισκεται. Άμα τα είχα όλα πρόχειρα, πάρτο φίλε και έφυγες. Για τέτοιο hardware, εκτός και αν έχει αξία για άλλο λόγο (πχ είναι σε σύστημα που ελέγχει μηχάνημα CNC και δεν παίζει με άλλο) δεν αξίζει να χρεώσεις. Κανονικά 15-30€ ανάλογα σε ποιόν πας. Αυτά βέβαια υποθέτωντας ότι η ζημιά είναι μόνο εκεί* 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα