BLiTzER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Τα ελαστικά είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό θέμα οδηγού (και αυτοκινήτου, φυσικά). Κάποιος "γλιστράει" με ένα σετ ελαστικών και τα θεωρεί επικίνδυνα, κάποιος άλλος κάνει Αθήνα-Κόρινθο σε 52 λεπτά από Π.Ε.Ο. υπό βροχή με ακριβώς τα ίδια.
kalmik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Τα ίδια λέγαμε πριν κάτι χρόνια για τα κορεάτικα Hankook και τώρα θεωρούνται καλή μάρκα. Τα ling long τα κορόιδευαν και τώρα φοριούνται ως πρώτης τοποθέτησης σε ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/elastika-zantes/Linglong,-syntoma-kai-Made-in-Europe_214250.asp
redbullboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Από Nexen n'blue s (κορεάτικα) που έχω εμπειρία, είναι μαλακό ελαστικό, με ωραίο κράτημα, αλλά χαμηλή αντοχή στο χρόνο. Λείπουν ολόκληρα κομμάτια ελαστικό στα μπροστινά, ενώ τα πίσω είναι ακόμα σαν καινούρια. Υπάρχουν βιντεάκια με τεστ στο youtube που υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στην απόσταση ακινητοποίησης, μεταξύ ςπονυπου ευρωπαϊκού και πολύ φθηνού κινεζικού ελαστικού. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 20ευρω (80 στην τετράδα ) διαφορά αν για 5 μέτρα σκοτώσεις κανεναν πεζό... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από redbullboy
Morosana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, agap είπε Έχει κάποιος που έχει φορέσει ανάλογα ελαστικά σχετική άποψη για διαδρομές στην πόλη αλλά και στην εθνική για σαββατοκύριακο εκδρομές κλπ ? Κατάλαβε κάποια διαφορά ? Έπαθε κάποια ζημιά χωρίς λόγο κάποιο ελαστικό ? Γλιστράνε ? Βλέπω κινέζικα σε όλες τις κατηγορίες πχ για all season που ενδιαφέρομαι έχουν μισή τιμή Βασικά θέλω να εξακρίβωσω αν ισχύει το ότι δινεις παίρνεις ....στην περίπτωση μας η όχι ...για να μην ξεχνάμε ότι τα πάντα πλέον Κίνα κατασκευάζονται στην πλειοψηφία Για να έχεις ακριβή συμπεράσματα μόνο με τεστ με ίδιες συνθήκες ίδιο αυτοκίνητο κτλ όπως αυτά που κάνει πχ η ADAC. Έχω γλιστρήσει με continental που ενώ έστριβα το αυτοκίνητο πήγαινε ευθεία γιατί δεν είχαν ζεσταθεί έχω γλιστρήσει με nankang γιατί απλά ήταν σκουπίδια. Για μένα το γλίστρημα δεν είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί να μην στρίβεις ή να οδηγείς συντηρητικά και να μην σου φύγει πότε. Το κυριότερο για μένα είναι η απόσταση φρεναρίσματος που ακόμα και μερικά εκατοστά κάνουν τη διαφορά από το ατύχημα ή όχι και η διαφορά των premium από τα budget είναι στις περισσότερες περιπτώσεις μέτρα. Μπορεί να μην στρίβεις στα λιμανάκια αλλά φρένο πανικού θα πατήσεις οπωσδήποτε 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, agap είπε Καλημέρα σας Όπως όλοι πλέον έχουμε δει υπάρχουν στην αγορά των ελαστικών και αρκετές κινεζικής προέλευσης μάρκες σε αρκετά δελεαστική τιμή σε σχέση με τις γνωστές επώνυμες .Εννοείτε αναφέρομαι σε καινούρια ελαστικά από κινεζικές εταιρίες Linglong ,Zeta κλπ σε αρκετά συμφέρουσες τιμές πολλές φορές μισή τιμή σε σχέση με τις γνωστές michelin ,good year ,bridgestone κλπ. Θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν εμπιστευτεί και αγοράσει τέτοιας προέλευσης ελαστικά για το αυτοκίνητό τους και την εμπειρία τους . Εσείς θα αγοράζατε κάτι αντίστοιχο ? Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ευρωπαϊκή Ένωση έχουν κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας αν δεν κάνω λάθος ... Η μονος τροπος να εισαι σιγουρος ειναι να δεις αρκετα review. Τα οποια βεβαια δεν εχουν μακροπροθεσμες δοκιμες. Παντως παιζουν διαφορετικες ποιοτητες στις ιδιες μαρκες. Πριν παρω το dolphin πηγα και το εκανα test drive και τα ling long που ειχε πανω μου φανηκαν μετρια. Τωρα που το παρελαβα μου φαινονται σωστα. Δε ξερω γιατι, ειτε τα ειχανε φαει στο test drive με σπινιαρισματα, ειτε εγω ημουν πολυ απαιτητικος. Παντως οταν ερθει η ωρα να τα αλλαξω θα δω reviews και θα αποφασισω. Δε θα τσιγκουνευτω να παω σε επωνυμο, αρκει να ειναι οντως καλυτερο. Εχω βαλει στο ματι τα continetal premium contact 6 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, redbullboy είπε Από Nexen n'blue s που έχω εμπειρία, είναι μαλακό ελαστικό, με ωραίο κράτημα, αλλά χαμηλή αντοχή στο χρόνο. Λείπουν ολόκληρα κομμάτια ελαστικό στα μπροστινά, ενώ τα πίσω είναι ακόμα σαν καινούρια. Υπάρχουν βιντεάκια με τεστ στο youtube που υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στην απόσταση ακινητοποίησης, μεταξύ ςπονυπου ευρωπαϊκού και πολύ φθηνού κινεζικού ελαστικού. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 20ευρω (80 στην τετράδα ) διαφορά αν για 5 μέτρα σκοτώσεις κανεναν πεζό... Nexen είναι Κορεάτικα.
redbullboy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Nexen είναι Κορεάτικα. Ναι ναι, το ξέρω, απλά αναφέρθηκαν παραπάνω. Βρήκα το κατάλληλο βίντεο
gakost Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Εγώ θα σου έλεγα μην μπλέξεις αλλα απο την αλλη ειναι και τι ζητάς. Αν δεν υπάρχουν χρήματα για καινούργια και τα παλιά είναι για τα σκουπίδια βάλτα. Πολύ γενικό αυτό αλλά πολλά έχουν θέματα και είναι στραβά και ενώ η ευθυγράμμιση είναι σωστή τραβάνε ή θέλουν πολλά βαρύδια στην ζυγοστάθμιση. Γενικά όσο είναι καινούργια ειναι οκ αλλά ένα φθαρμένο Κινέζικο με ένα premium εχει μεγάλη διαφορά όταν φτάσεις στα 2,5 3 χιλιοστά πέλμα. Δες την ετικέτα τι επιδόσεις φρεναρισματος έχουν στο βρεγμένο. Ο θόρυβος εμένα με ενοχλεί και τον κοιτάω άλλους δεν τους ενδιαφέρει 1
mp123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Morosana είπε Εδώ και πολλά χρόνια τα μισά βαπόρια χτίζονται Κίνα λες να μην έχουν τεχνογνωσία για αυτοκίνητα ; Οι Κινέζοι φτιάχνουν καλά ή κακά προϊόντα ανάλογος με το τι απόφαση παίρνει το κάθε εργοστάσιο. Πήγαινε να δουλέψεις σε κινεζοκο βαπόρι και μετά τα λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα