Sotaz133 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ρε φιλε μια το τιμονι μια τα λαδια (καμμια σχεση το ενα με το αλλο), το εχεις παει ποτε συνεργειο ή μονο βαζεις βενζινη; Οπως σου εγραψαν πρεπει αμεσα να πας συνεργειο να δει τιμονι, Εισαι τυχερος που εχεις υδραυλικη κρεμαγιερα (απο θεμα κοστους). Στο ενδιαμεσο αν κινεισαι γραψε που να ξερουμε να μη συναντηθουμε και εχουμε κανενα τροχαιο Μόλις τώρα, Sotaz133 είπε Ρε φίλε σου είπε κανείς ότι ξέρω και πουλάς κουλτούρα ότι μου είπαν σου λέω.Μου είπαν να δω αν έχει λάδια στο τιμόνι αν δεν έχει να συμπληρώσω και να το πάω σιγά στο συνεργείο και αυτό έκανα ξερολα.
dimitrins Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 5 hours ago, kostasbm said: ναι αλλά μιλάμε για τιμόνι δε μιλάμε για ηλεκτρικά για πλαστικά ..λάστιχα .....τιμόνι ακίνητο δε φθείρεται ...ναι λάδια ξεραίνονται ,λιπαντικά χάνουν τις ιδιότητες τους Τσιμούχες δεν χαλάνε ?
Black Demis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, kostasbm said: πήγαινε στο σερβίς άμεσα....δεν είναι φυσιολογικό για καινούργιο αυτοκίνητο Hyundai atos prime ......................... αν τοσο αρχαιο αυτοκινιτο δεν εβγαζε τετοια προβλήματα τοτε θα ηταν λιγο παραλογο και μάλιστα βλέπω λιγα χιλιόμετρα που κυμαίνει αυτοκίνητο εχει φάει βαρβάτη ακινησία με οτι συνεπάγεται Αυτό (σάπισαν ολα) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από Black Demis
Broli007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Να πω και εγώ τη γνώμη μου πάνω στο θέμα. Λόγω του ότι ανέφερες το εικονίδιο του κλειδιού στο ταμπλό, θα έλεγα να κοιτάξεις το κλειδί και ίσως και τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δείχνει πρόβλημα στην επικοινωνία του αυτοκινήτου με το κλειδί, αν και σε πιο παλιά αυτοκίνητα δεν το κάνει εν κινήσει, αλλα δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία ή με άλλο κλειδί. Επίσης για τα ηλεκτρικά θα κοιτούσα πρώτα μπαταρία και δυναμό μήπως παραδίδουν πνεύμα λόγω χρονιάς ακινησίας και υπολειτουργουν όλα τα υπόλοιπα λόγο μη επαρκούς/ασταθές ρεύματος.
kostas_anes Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Broli007 είπε όγω του ότι ανέφερες το εικονίδιο του κλειδιού στο ταμπλό, θα έλεγα να κοιτάξεις το κλειδί και ίσως και τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Immobilizer ειναι το κλειδι και αναβει και σε περιπτωση βλαβης του συστηματος διευθυνσης σε παλια Hyundai.
vamvakoolas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 9 hours ago, Broli007 said: Να πω και εγώ τη γνώμη μου πάνω στο θέμα. Λόγω του ότι ανέφερες το εικονίδιο του κλειδιού στο ταμπλό, θα έλεγα να κοιτάξεις το κλειδί και ίσως και τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δείχνει πρόβλημα στην επικοινωνία του αυτοκινήτου με το κλειδί, αν και σε πιο παλιά αυτοκίνητα δεν το κάνει εν κινήσει, αλλα δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία ή με άλλο κλειδί. Επίσης για τα ηλεκτρικά θα κοιτούσα πρώτα μπαταρία και δυναμό μήπως παραδίδουν πνεύμα λόγω χρονιάς ακινησίας και υπολειτουργουν όλα τα υπόλοιπα λόγο μη επαρκούς/ασταθές ρεύματος. μην ασχολεισαι αυτος θα το φτιαξει μονος του με τη βοηθεια του google και των post εδω
Sotaz133 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, Broli007 είπε Να πω και εγώ τη γνώμη μου πάνω στο θέμα. Λόγω του ότι ανέφερες το εικονίδιο του κλειδιού στο ταμπλό, θα έλεγα να κοιτάξεις το κλειδί και ίσως και τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δείχνει πρόβλημα στην επικοινωνία του αυτοκινήτου με το κλειδί, αν και σε πιο παλιά αυτοκίνητα δεν το κάνει εν κινήσει, αλλα δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία ή με άλλο κλειδί. Επίσης για τα ηλεκτρικά θα κοιτούσα πρώτα μπαταρία και δυναμό μήπως παραδίδουν πνεύμα λόγω χρονιάς ακινησίας και υπολειτουργουν όλα τα υπόλοιπα λόγο μη επαρκούς/ασταθές ρεύματος. Ημαντας ήταν τελικά.Παντως έχεις δίκιο για την μπαταρία ήταν στα τελευταία της και θα φύγει και αυτή για αλλαγή.Ευχαριστω 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε μην ασχολεισαι αυτος θα το φτιαξει μονος του με τη βοηθεια του google και των post εδω Ρε Βαμβακούλα τράβα καμιά μπούκλα στα μαλλιά σου λέω γω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα