e1995kati Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλησπέρα έχω 100αρα γραμμή cosmote στο ισόγειο που μένω εγώ δεν έχει σήμα καμία εταιρεία οπότε ανέκαθεν το κινητό μου λειτουργουσε με wifi calling και με προβλήματα στο wifi call της voda με την cosmote τώρα frog δεν έχω κανένα πρόβλημα με το vowifi(σε λειτουργια πτήσης,)στο πάνω σπίτι έχω πολύ καλό σήμα 4g απ' ολλες τις εταιρίες....ενδεικνετε να τοποθετησω κάποιο gsm repeater? Το wifi call γενικός δημιουργεί πρόβληματα?
Kotsen Δημοσ. Σάββατο στις 06:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:54 μμ Στις 15/1/2025 στις 5:13 ΠΜ, e1995kati είπε Καλησπέρα έχω 100αρα γραμμή cosmote στο ισόγειο που μένω εγώ δεν έχει σήμα καμία εταιρεία οπότε ανέκαθεν το κινητό μου λειτουργουσε με wifi calling και με προβλήματα στο wifi call της voda με την cosmote τώρα frog δεν έχω κανένα πρόβλημα με το vowifi(σε λειτουργια πτήσης,)στο πάνω σπίτι έχω πολύ καλό σήμα 4g απ' ολλες τις εταιρίες....ενδεικνετε να τοποθετησω κάποιο gsm repeater? Το wifi call γενικός δημιουργεί πρόβληματα? Επειδή πρόσφατα είχα το ίδιο θέμα σε κινητό Cosmote και σταθερή Vodafone FTTH 300αρα, έκανα μια ρύθμιση μέσα από το κινητό και δεν έχω κανένα θέμα πλέον. Αν έχεις Android κινητό, να ξέρεις ότι όταν είναι σε WiFi Calling μπορείς να του πεις να δίνει προτεραιότητα στο WiFi κι όχι στο GSM. By default, είναι ενεργοποιημένο το GSM Calling ακόμη κι αν είναι ενεργοποιημένο το WiFi Calling. Εγώ έτσι έβγαλα άκρη γιατί πριν έψαχνα γωνία μέσα στο σπίτι να βρω σήμα κι είμαι στον 1ο όροφο να φανταστείς.
kaklikos Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ Στις 15/1/2025 στις 5:13 ΠΜ, e1995kati είπε Καλησπέρα έχω 100αρα γραμμή cosmote στο ισόγειο που μένω εγώ δεν έχει σήμα καμία εταιρεία οπότε ανέκαθεν το κινητό μου λειτουργουσε με wifi calling και με προβλήματα στο wifi call της voda με την cosmote τώρα frog δεν έχω κανένα πρόβλημα με το vowifi(σε λειτουργια πτήσης,)στο πάνω σπίτι έχω πολύ καλό σήμα 4g απ' ολλες τις εταιρίες....ενδεικνετε να τοποθετησω κάποιο gsm repeater? Το wifi call γενικός δημιουργεί πρόβληματα? Σε πελάτη που εντυσε μεγαλο σουπερ με etalbond εγινε σαν ενας μεγαλος κλωβος φαραντει και το σημα επεσε στο μηδεν. Μονοδρομος ηταν το GSM repeater γιατι επρεπε να μπορουν και οι πελατες να εχουν σημα. Θυμαμαι χρειαστηκαν 3 repeater συνολικα για την καλυψη του χωρου και το καθε ενα στοιχισε κοντα στα 900 ευρω. (δεκτης πομπος ενισχυτης και 2 15 μετρα καλωδια). Δεν ξερω αν υπαρχουν και οικονομικα αλλα τα συγκεκριμενα κανανε τρομερη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα