Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά καθώς είμαι νέος χρήστης, έχω το εξής πρόβλημα: Καινούργια τηλεόραση Toshiba μοντέλο 32WA2363DG κάνει επανεκκίνηση μόνη της αρκετά συχνά, σε σημείο που δεν μπορώ να δω ένα επεισόδιο ολόκληρο. Είτε σε εφαρμογή ταινιών είτε από στικάκι, το ίδιο! Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ καθώς δεν βρίσκω αντιπροσωπεία εξυπηρέτησης. 

Ευχαριστώ! 

• Λύση
Δημοσ.

εγω εχω την la2363dg και δεν μου παρουσιαζει επανεκκινησεις..απενεργοποιησε της αυτοματες ενημερωσεις και κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..αν ειναι καινουργια εχει εγγυηση λογικα..το σερβις της τοσβιμπα απο οτι ξερω ειναι η αστρα σερβις..

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω ώστε αν υπάρχει άλλος με παρόμοιο πρόβλημα να έχει λύση!! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ακολούθησα τα βήματα κ δεν κάνει πλέον επανεκκίνηση σε καμία εφαρμογή εκτός από το stremio. Κατέβασα άλλο player μήπως κ λειτουργήσει σωστά αλλά δυστυχώς κάνει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ακόμα επανεκκίνηση. Παρόλα αυτά ευχαριστώ πολύ, με βοήθησε στην λειτουργία της τηλεόρασης!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...