Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σαν τις Γυναικες καταντησαν οι Καρτες Γραφικων , Fake Frames Fake Resolution Fake latency , θα εχεις παρει μια 5090 και θα ξυπναει το πρωι διπλα σου μια  5060 :)

Untitled design (1).jpg

• Like 2
  • Haha 7
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Λίγα για το Πλαίσιο. Δικαιολογούνται τα καπέλα από το Πλαίσιο αφού πληρώνει τους υπαλλήλους του σε αναλογία του πόσες φορές θα πούν "Χρειάζεστε βοήθεια με κάτι;"/ώρα.

Πηγαίντε εσείς γατάκια να πάρετε 5080 και 5090 από Πλαίσιο. Εγώ θα χτυπήσω μια 4080 από Πλαίσιο στην προνομιακή τιμή ΑΜΑΝ τελεσοπινγκ των 2599 ευρώ.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-4080-super-xtreme-ice-16-gb_4513568

Ειναι τελευταιο τεμαχιο αρα λογικη τιμ. Τελευταια εμεινε, καποιος ..... θα βρεθει!!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dmamais7 είπε

Που τις είδατε ρε παιδιά όλοι τις τιμές ? Τις είχαν και τις εβγαλαν ?

Εδώ Ελλάδα μπορείς εύκολα να τις μαντέψεις. Τουλάχιστον 100% επάνω. 

Κολπιμεντα στον πληθωρισμό την πολιτική και τους scalpers η αλλιώς bot που τις περνούν όλες σε αυτές τις κάρτες γραφικών από την μαμά εταιρεία σε αρχικές τιμές όπως Amazon public plasio kotsobolos και τις πουλάνε μετά σε δυσπλασία τιμή. Το μάθαμε το κόλπο σας και τώρα μπορούν να αγοράσουν μόνο όσοι έχουν μεγάλη τσέπη και βαριά τσέπη, σε αυτούς ποντάρουν να πουλήσουν και όχι σε κάποιους σαν εμάς που παλεύουμε με την ελληνική οικονομία να τα βγάλουμε πέρα μέρα με την μέρα.

Δημοσ.
4 hours ago, R.E.M. said:

Κοιτάω σιγά σιγά να αναβαθμίσω από AMD 3900X, X570Plus, 32GB DDR4 και 2080 Super και μου έχουν πέσει τα σαγόνια..

Δεν χρειάζεται να πας στην επόμενη γενιά,αφού έχεις Χ570 μητρική τσιμπά έναν 5700Χ3D και μια RX 7700 και είσαι άρχοντας!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsibosp είπε

Εγω για την 5080 windforce θα παω , δεν ξερω για εσας. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο να δωσω +400 ευρω για μια υλοποιηση με ελαχιστα καλυτερα αποτελεσματα.

Αν εννοείς υλοποίηση ναι κ εγώ για εκεί λέω να παω , απλα εγώ κοιτάω 5070 ή 5070ti .

Δημοσ.
7 minutes ago, Drake27 said:

Δεν χρειάζεται να πας στην επόμενη γενιά,αφού έχεις Χ570 μητρική τσιμπά έναν 5700Χ3D και μια RX 7700 και είσαι άρχοντας!!

Λες ε; Το Pc πια το χρησιμοποιώ για ελαφρύ gaming (F1 2024) που τρέχει ακόμα και με την 2080 πολύ καλά! Απλά έχουν αυξηθεί οι ανάγκες μου για video editing και έλεγα μήπως πάω σε νέα γενιά (am5 ή ή intel).

• Super Moderators
Δημοσ.

3 hours ago, NiKoSmile said:

Κάνε υπομονή δύο χρονάκια να πέσουν οι τιμές 😅

Σε 2 χρονάκια θα έχει βγει η RTX60

Δημοσ.

Μπορεί στο Πλαίσιο η 5080 να κοστίζει 2000, άλλα όπως οπός γίνεται πάντα, το πολύ σε ένα δυο μήνες μετά την κυοφορία της 5080, οι τιμές θα κυμανθούν στα 1200-1300 στα περισσότερα καταστήματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dmamais7 είπε

Αν εννοείς υλοποίηση ναι κ εγώ για εκεί λέω να παω , απλα εγώ κοιτάω 5070 ή 5070ti .

Έχω το κακό συνήθειο να φτιάχνω πισι μια φορά τα 10 χρόνια. Το προηγούμενο έχει 6600κ και gtx 1080. Δυστυχώς θα μ φύγει ένα 2,5κ. Τα ριβιου περιμένω να δω πόση διαφορά θα έχει η 5070ti με την 5080 αν είναι κάποια αστειότητα τύπου 5-10% εννοείται ότι θα πάω στην 5070ti.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsibosp είπε

Έχω το κακό συνήθειο να φτιάχνω πισι μια φορά τα 10 χρόνια. Το προηγούμενο έχει 6600κ και gtx 1080. Δυστυχώς θα μ φύγει ένα 2,5κ. Τα ριβιου περιμένω να δω πόση διαφορά θα έχει η 5070ti με την 5080 αν είναι κάποια αστειότητα τύπου 5-10% εννοείται ότι θα πάω στην 5070ti.

καλα ναι κ εγώ δεν αλλάζω ευκολα ,τώρα έχω μια 1660 super οπότε λέω να κάνω το βήμα για να παω σε 5070 ή 5070ti

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Σε 2 χρονάκια θα έχει βγει η RTX60

Ναι αλλά θα κάνει 2199€ και θα πρέπει να περιμένεις άλλα δύο χρόνια να πέσουν οι τιμές 😅

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, NiKoSmile said:

Ναι αλλά θα κάνει 2199€ και θα πρέπει να περιμένεις άλλα δύο χρόνια να πέσουν οι τιμές 😅

Ή απλά αγοράζει από Amazon.

Δημοσ.

Μάγκες μου. Μην σκεφτεί να αγοράσει κανείς σας καμιά τέτοια κάρτα. Καταρχάς ιδικα με την 5080 είναι τρελή μούφα. Η 5080 super η 5080ti όταν βγουν θα έχουνε 20 η 24 gb ram και η 5080 16gb θα ξεφτιλιστεί σε τιμή. Δουλεύτε με παλιά GPUS μέχρι του χρόνου. Αφήστε τους early adopters να τις πάρουνε και οι τιμές θα πέσουνε αργότερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...