Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάλι μόνο κουμπί για εκδήλωση ενδιαφέροντος βλέπω και όχι τιμές στο Πλαίσιο. Είστε τίποτα προνομιούχοι; 😄

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω παντως οτι μετα την κοβιντ εποχή οπίου όλα μπήκαν σε μια παύση, οι τιμές πια είναι απαγορευτικές για έναν μέσο χρήστη ή μέσο gamer. 

Προσπαθώ να κρατάω τα pc μου μία 5ετία και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλα σαν μέσος gamer, αλλα και όσον αφορά τις επιδόσεις για τη δουλειά  μου. Καλύπτομαι. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα για μία μέση κάρτα καινούρια θες 800 και 900 ευρώ ενώ 'επαιζαν στα 600 περίπου, τουλάχιστόν όσο μπορούσα να το παρακολουθήσω (μπορεί να κάνω και λάθος).

Κρατώντας δίσκους και τροφοδοτικό και δίνοντας περίπου 1500 ευρώ είχες μηχάνημα καλών επιδόσεων. Τώρα αυτό είναι άπιαστο όνειρο... 

Εδω και καιρό αν θες να αλλάξεις γενιά και να είσαι οκ για 5 χρόνια θες ενα 2χίλιαρο στο νερό, εκτός αν πας σε μεταχειρισμένα με τους γνωστούς κινδύνους του να μην ξέρεις αν λειτουργούν σωστά.

Κοιτάω σιγά σιγά να αναβαθμίσω από AMD 3900X, X570Plus, 32GB DDR4 και 2080 Super και μου έχουν πέσει τα σαγόνια..

Επεξ/σία από R.E.M.
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, R.E.M. είπε

Νομιζω παντως οτι μετα την κοβιντ εποχή οπίου όλα μπήκαν σε μια παύση, οι τιμές πια είναι απαγορευτικές για έναν μέσο χρήστη ή μέσο gamer. 

Προσπαθώ να κρατάω τα pc μου μία 5ετία και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλα σαν μέσος gamer, αλλα και όσον αφορά τις επιδόσεις για τη δουλειά  μου. Καλύπτομαι. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα για μία μέση κάρτα καινούρια θες 800 και 900 ευρώ ενώ 'επαιζαν στα 600 περίπου, τουλάχιστόν όσο μπορούσα να το παρακολουθήσω (μπορεί να κάνω και λάθος).

Κρατώντας δίσκους και τροφοδοτικό και δίνοντας περίπου 1500 ευρώ είχες μηχάνημα καλών επιδόσεων. Τώρα αυτό είναι άπιαστο όνειρο... 

Εδω και καιρό αν θες να αλλάξεις γενιά και να είσαι οκ για 5 χρόνια θες ενα 2χίλιαρο στο νερό, εκτός αν πας σε μεταχειρισμένα με τους γνωστούς κινδύνους του να μην ξέρεις αν λειτουργούν σωστά.

Κοιτάω σιγά σιγά να αναβαθμίσω από AMD 3900X, X50Plus, 32GB DDR4 και 2080 Super και μου έχουν πέσει τα σαγόνια..

Κατά τα άλλα θα πεθάνουν οι κονσόλες.  Με ένα 400 500αρι παίζεις 8 χρόνια . Τι τιμές είναι αυτές ;

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dorian είπε

Κατά τα άλλα θα πεθάνουν οι κονσόλες.  Με ένα 400 500αρι παίζεις 8 χρόνια . Τι τιμές είναι αυτές ;

Ο casual gamer δεν είναι λογικό να πάρει pc.
Αν και δεν έχω παίξει σε κονσολα εδώ και 30 χρόνια συμφωνώ απόλυτα με όσους τις αγοράζουν.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mirrage είπε

Ο casual gamer δεν είναι λογικό να πάρει pc.
Αν και δεν έχω παίξει σε κονσολα εδώ και 30 χρόνια συμφωνώ απόλυτα με όσους τις αγοράζουν.

Τι casual ;AAA παιχνίδια παίζεις wukong elden ring κλπ . Σε κάνα χρόνο και gtavi . Είχα δώσει κάποτε κανένα 300ρι 500ρι για την ΑΤΙ 980pro και μου φαινόταν υπερβολικό . Και τώρα μιλάμε για χιλιάρικα . Άντε γεια pc gaming . Το πολύ Κανένα φθηνό gaming laptop τύπου 1650 για κανένα παλιό παιχνίδι και strategy. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα για το Πλαίσιο. Δικαιολογούνται τα καπέλα από το Πλαίσιο αφού πληρώνει τους υπαλλήλους του σε αναλογία του πόσες φορές θα πούν "Χρειάζεστε βοήθεια με κάτι;"/ώρα.

Πηγαίντε εσείς γατάκια να πάρετε 5080 και 5090 από Πλαίσιο. Εγώ θα χτυπήσω μια 4080 από Πλαίσιο στην προνομιακή τιμή ΑΜΑΝ τελεσοπινγκ των 2599 ευρώ.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-4080-super-xtreme-ice-16-gb_4513568

Επεξ/σία από Babis_allos
  • Haha 3
Δημοσ.

Εγω για την 5080 windforce θα παω , δεν ξερω για εσας. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο να δωσω +400 ευρω για μια υλοποιηση με ελαχιστα καλυτερα αποτελεσματα.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ακριβό χόμπυ το pc gaming. 

Αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις μία gpu για να κάνεις τη δουλειά σου, κατανοητό. 

1230€, χωρίς το καπέλο στην Ελλάδα, είναι πολλά χρήματα. Αγοράζεις ολόκληρο υπολογιστή, με υποδεέστερη gpu βέβαια, αλλά αξιοπρεπέστατο με αυτά τα χρήματα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...