AceWaid Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:27 πμ 3 ώρες πριν, Thresh είπε Και στο Πλαίσιο η Asus Prime RTX5080 παίζει στα 1899 ευρώ, ΜΟΝΟ 670 ευρώ πάνω. 2099 αυτή τη στιγμή https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5080-tuf-gaming-oc-16-gb_4688619
CsIns Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 πμ Εγώ πάλι μόνο κουμπί για εκδήλωση ενδιαφέροντος βλέπω και όχι τιμές στο Πλαίσιο. Είστε τίποτα προνομιούχοι; 😄 3 1
dalekouale Δημοσ. Τετάρτη στις 05:26 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:26 πμ Μη ξεχνάμε και την υλοποίηση της κάρτας εκεί θα τρέξει η τιμή
R.E.M. Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 πμ (επεξεργασμένο) Νομιζω παντως οτι μετα την κοβιντ εποχή οπίου όλα μπήκαν σε μια παύση, οι τιμές πια είναι απαγορευτικές για έναν μέσο χρήστη ή μέσο gamer. Προσπαθώ να κρατάω τα pc μου μία 5ετία και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλα σαν μέσος gamer, αλλα και όσον αφορά τις επιδόσεις για τη δουλειά μου. Καλύπτομαι. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα για μία μέση κάρτα καινούρια θες 800 και 900 ευρώ ενώ 'επαιζαν στα 600 περίπου, τουλάχιστόν όσο μπορούσα να το παρακολουθήσω (μπορεί να κάνω και λάθος). Κρατώντας δίσκους και τροφοδοτικό και δίνοντας περίπου 1500 ευρώ είχες μηχάνημα καλών επιδόσεων. Τώρα αυτό είναι άπιαστο όνειρο... Εδω και καιρό αν θες να αλλάξεις γενιά και να είσαι οκ για 5 χρόνια θες ενα 2χίλιαρο στο νερό, εκτός αν πας σε μεταχειρισμένα με τους γνωστούς κινδύνους του να μην ξέρεις αν λειτουργούν σωστά. Κοιτάω σιγά σιγά να αναβαθμίσω από AMD 3900X, X570Plus, 32GB DDR4 και 2080 Super και μου έχουν πέσει τα σαγόνια.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:47 πμ από R.E.M. 4
nekrik Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Επιτέλους! Ζήτω η βασίλισσα! Θα πάρω δυο για SLI! 🤣 3
Dorian Δημοσ. Τετάρτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:38 πμ 1 ώρα πριν, R.E.M. είπε Νομιζω παντως οτι μετα την κοβιντ εποχή οπίου όλα μπήκαν σε μια παύση, οι τιμές πια είναι απαγορευτικές για έναν μέσο χρήστη ή μέσο gamer. Προσπαθώ να κρατάω τα pc μου μία 5ετία και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλα σαν μέσος gamer, αλλα και όσον αφορά τις επιδόσεις για τη δουλειά μου. Καλύπτομαι. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα για μία μέση κάρτα καινούρια θες 800 και 900 ευρώ ενώ 'επαιζαν στα 600 περίπου, τουλάχιστόν όσο μπορούσα να το παρακολουθήσω (μπορεί να κάνω και λάθος). Κρατώντας δίσκους και τροφοδοτικό και δίνοντας περίπου 1500 ευρώ είχες μηχάνημα καλών επιδόσεων. Τώρα αυτό είναι άπιαστο όνειρο... Εδω και καιρό αν θες να αλλάξεις γενιά και να είσαι οκ για 5 χρόνια θες ενα 2χίλιαρο στο νερό, εκτός αν πας σε μεταχειρισμένα με τους γνωστούς κινδύνους του να μην ξέρεις αν λειτουργούν σωστά. Κοιτάω σιγά σιγά να αναβαθμίσω από AMD 3900X, X50Plus, 32GB DDR4 και 2080 Super και μου έχουν πέσει τα σαγόνια.. Κατά τα άλλα θα πεθάνουν οι κονσόλες. Με ένα 400 500αρι παίζεις 8 χρόνια . Τι τιμές είναι αυτές ; 2
mirrage Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ 5 λεπτά πριν, Dorian είπε Κατά τα άλλα θα πεθάνουν οι κονσόλες. Με ένα 400 500αρι παίζεις 8 χρόνια . Τι τιμές είναι αυτές ; Ο casual gamer δεν είναι λογικό να πάρει pc. Αν και δεν έχω παίξει σε κονσολα εδώ και 30 χρόνια συμφωνώ απόλυτα με όσους τις αγοράζουν.
patentas11 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 πμ (επεξεργασμένο) Τιμές απο 1229€; Άντε ρε, θα πάρουμε την Radeon 9080 στα 1199€ απο αντίδραση.... Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:47 πμ από patentas11
NiKoSmile Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) Κάνε υπομονή δύο χρονάκια να πέσουν οι τιμές 😅 Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:56 πμ από NiKoSmile
Dorian Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ 38 λεπτά πριν, mirrage είπε Ο casual gamer δεν είναι λογικό να πάρει pc. Αν και δεν έχω παίξει σε κονσολα εδώ και 30 χρόνια συμφωνώ απόλυτα με όσους τις αγοράζουν. Τι casual ;AAA παιχνίδια παίζεις wukong elden ring κλπ . Σε κάνα χρόνο και gtavi . Είχα δώσει κάποτε κανένα 300ρι 500ρι για την ΑΤΙ 980pro και μου φαινόταν υπερβολικό . Και τώρα μιλάμε για χιλιάρικα . Άντε γεια pc gaming . Το πολύ Κανένα φθηνό gaming laptop τύπου 1650 για κανένα παλιό παιχνίδι και strategy. 1
dmamais7 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 πμ 7 ώρες πριν, AceWaid είπε 2099 αυτή τη στιγμή https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-5080-tuf-gaming-oc-16-gb_4688619 Που τις είδατε ρε παιδιά όλοι τις τιμές ? Τις είχαν και τις εβγαλαν ?
Babis_allos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 πμ (επεξεργασμένο) Λίγα για το Πλαίσιο. Δικαιολογούνται τα καπέλα από το Πλαίσιο αφού πληρώνει τους υπαλλήλους του σε αναλογία του πόσες φορές θα πούν "Χρειάζεστε βοήθεια με κάτι;"/ώρα. Πηγαίντε εσείς γατάκια να πάρετε 5080 και 5090 από Πλαίσιο. Εγώ θα χτυπήσω μια 4080 από Πλαίσιο στην προνομιακή τιμή ΑΜΑΝ τελεσοπινγκ των 2599 ευρώ. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-4080-super-xtreme-ice-16-gb_4513568 Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:41 πμ από Babis_allos 3
tsibosp Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 πμ Εγω για την 5080 windforce θα παω , δεν ξερω για εσας. Ποτε δεν καταλαβα για ποιο λογο να δωσω +400 ευρω για μια υλοποιηση με ελαχιστα καλυτερα αποτελεσματα. 2
Tlykog Δημοσ. Τετάρτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:55 πμ Πολύ ακριβό χόμπυ το pc gaming. Αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις μία gpu για να κάνεις τη δουλειά σου, κατανοητό. 1230€, χωρίς το καπέλο στην Ελλάδα, είναι πολλά χρήματα. Αγοράζεις ολόκληρο υπολογιστή, με υποδεέστερη gpu βέβαια, αλλά αξιοπρεπέστατο με αυτά τα χρήματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα