Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με χαρά λοιπόν του μικρού να έχει μαζέψει όλο το χρήμα και άντε μαζέψαμε και τα parts που κάνανε πόσο καιρό να έρθουν... πάμε του λέω να το φτιάξουμε.. το προηγούμενο pc που το είχα φτιάξει εγώ, δουλεύει άψογα μέχρι και σήμερα χωρίς το παραμικρό BSOD.

Του ανοίγω τη μητρική τον βάζω με προσκεκτικές κινήσεις να βγάλει το προστατευτικό από το socket και πως καταφέρνει ενώ του έχω πει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ... σαν να του είπα... ΒΙΑΣΕ ΤΑ...!!!

Νεύρα (από μεριάς του), απογοήτευση και όλα τα σχετικά (250 ευρώ μητρική το κέρατο μου)...

Ψάχνω λίγο εδώ λίγο εκεί, βλέπω ότι οι fixers τα φτιάχνουν αυτά... έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο μαγαζί; το χει? έχει τύχει κανείς να κάνει επισκευή τέτοιου είδους; ξέρουμε χρόνο και τιμές περίπου που παίζουν;

image.png.52f7eaf05cd26e923a012ad55f247c9c.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ενα εχει προβλημα η κανω λάθος??Το ξεκινας ελπίζοντας το πινακι να μην εχει σημασια.Συμβαινει πολλες φορες να ειναι γειωση και ο υπολογιστής να λειτουργει σωστα.Μπορείς να δεις και κανα σχεδιο του επεξεργαστη σου τι κανει το πινακι αυτο.Αν εχει απλώς στραβωσει παρε μια καρφιτσα και μεγεθυντικο φακο και φερτο ισια.

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, filipprin είπε

Νομιζω ενα εχει προβλημα η κανω λάθος??Το ξεκινας ελπίζοντας το πινακι να μην εχει σημασια.Συμβαινει πολλες φορες να ειναι γειωση και ο υπολογιστής να λειτουργει σωστα.Μπορείς να δεις και κανα σχεδιο του επεξεργαστη σου τι κανει το πινακι αυτο.Αν εχει απλώς στραβωσει παρε μια καρφιτσα και μεγεθυντικο φακο και φερτο ισια.

πωωω πες μου κάνα τέτοιο... να σωθούμε. ωστόσο αξιόπιστο Pinout δε βρισκω.

• Λύση
Δημοσ.
Στις 15/1/2025 στις 2:30 ΠΜ, Pstathece είπε

Ποιον επεξεργαστή έχεις?

RYZEN 9 7900X

Στις 14/1/2025 στις 10:09 ΜΜ, filipprin είπε

Τελικά, το πινάκι είχε κοπεί, παρόλα αυτά με λίγες αλχημίες πάτησε κανονικά και το pc είναι δεύτερη μέρα πάει πόπα...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...