nick7777 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250
blackhill66 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, nick7777 είπε Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250 εγγύηση δεν εχει? 1 ώρα πριν, nick7777 είπε Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250 βαζεις τιτλο σπασιμο οθονης και μετα λες εβγαλε γραμμες,αποφασισε πρωτα τι εχει
nick7777 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες Εχθες χωρις να πεσει κατω μου μαυρισε η οθονη και μετα εβγαλε τις γραμμες που εχω στης φοτο.πηγα σημερα να ρωτησω και μου ειπαν οτι θελει αλαγη η οθονη και οτι κοστιζει 300 ευρω
redhotstef Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Αυτοί στα service δεν παίζει να έχουν μπει ποτέ στο insomnia.. Το βρίσκεις σφραγισμένο στα 350€..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα