Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω  η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick7777 είπε

Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω  η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250

εγγύηση δεν εχει?

1 ώρα πριν, nick7777 είπε

βαζεις τιτλο σπασιμο οθονης και μετα λες εβγαλε γραμμες,αποφασισε πρωτα τι εχει

Δημοσ.

Εχθες χωρις να πεσει κατω μου μαυρισε η οθονη και μετα εβγαλε τις γραμμες που εχω στης φοτο.πηγα σημερα να ρωτησω και μου ειπαν οτι θελει αλαγη η οθονη και οτι κοστιζει 300 ευρωIMG_2745.jpeg.965ae6a7c5f413887b000d39213609ad.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...