nick7777 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250
blackhill66 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, nick7777 είπε Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250 εγγύηση δεν εχει? 1 ώρα πριν, nick7777 είπε Καλησπερα καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δε γνωριζω και πολλα .εχω το samsung s 21 ultra και ξαφνικα εβγαλε κατι γραμες και αναβοσβηνει.μου ειπαν αλαγη οθονης και θα στοιχίσει 300 ευρω.αξιζει να το φτιαξω η να το αφησω και να παρω ενα μεχρι 200-250 βαζεις τιτλο σπασιμο οθονης και μετα λες εβγαλε γραμμες,αποφασισε πρωτα τι εχει
nick7777 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Εχθες χωρις να πεσει κατω μου μαυρισε η οθονη και μετα εβγαλε τις γραμμες που εχω στης φοτο.πηγα σημερα να ρωτησω και μου ειπαν οτι θελει αλαγη η οθονη και οτι κοστιζει 300 ευρω
redhotstef Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Αυτοί στα service δεν παίζει να έχουν μπει ποτέ στο insomnia.. Το βρίσκεις σφραγισμένο στα 350€..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα