Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tony_boy είπε

Ειλικρινής απορία. Ποιά είναι η διαφορά αγωγής και μύνησης;

Η μήνυση είναι για να τιμωρηθεί αυτός που διέπραξε την παράβαση (ποινική δίωξη). Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ποινή φυλάκισης, χρηματική ποινή ή άλλη ποινή που προβλέπεται από τον νόμο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση η εταιρία δεν παίρνει μία! Η Αγωγή είναι η  επίλυση διαφοράς  μεταξύ των δύο μερών (ανήλικων και εταιρίας Lime). Το δικαστήριο αποφασίζει την καταδίκη των ανηλίκων σε καταβολή αποζημίωσης στην εταιρία.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Ανήλικοι είναι, θα τους αφήσουν ελεύθερους χωρίς κατηγορίες και χωρίς ποινές.

Ενώ αν ήταν ενήλικοι ε? Θα τους έκαναν τα μούτρα κρέας...

• Like 3
Δημοσ.

Έχει παραγίνει το κακό με τους ανήλικους χούλιγκαν. Ξέρουν πως δεν υπάρχει καμία κύρωση οπότε κάνουν ότι θέλουν.

Τις προάλλες ήμουν εδώ https://maps.app.goo.gl/ow96yeERUrQHGPzY8

Χώρος στη Ηράκλειο Κρήτης με 4-5 γήπεδα μπάσκετ , Skateboard park απίστευτο , χώρο εκγύμνασης 3ης ηλικίας , πράσινο και παγκάκια , παιδική χαρά τρομερή και το πάρκο καλλισθενικής (το οποίο έχω συμβάλει ο ίδιος για να φτιαχτεί)

Έκανα εγώ την προπόνηση μου και η κόρη μου έπαιζε στην παιδική χαρά....παραδίπλα παρέα απο αμόρφωτα νιάνιαρα πέραν ότι μιλούσε και ανα 3 λέξεις έβριζε , κάπνιζε και έπινε αλκοόλ.......παιδιά ηλικίας 13-14 έτσι.....Στο τέλος αφού ήπιαν τις μπυρίτσες τους πιάνουν τα μπουκάλια και τα πετάνε στον τοίχο και τα σπάνε.....σε χώρο που περνάνε άνθρωποι ενήλικες και παιδιά.....

Στην παρατήρηση μου μου απαντάνε με υφάκι ''πάρε την αστυνομία'' πράγμα που έκανα αλλά μέεεεχρι να εμφανιστεί είχαν φύγει. Σημείωση δεν έφυγαν αμέσως έκατσαν εκεί περίπου 20 λεπτά ακόμα.....Τόσο στα @@ τους είναι....

Το θέμα είναι πως αν τα αρπάξεις απο το σβέρκο θα μπλέξεις εσύ....!!!!! Ακόμα και αν ο πολίτης δηλαδή προσπαθήσει να τους κρατήσει εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία θα μπλέξει καθώς δεν έχεις δικαίωμα να ακουμπήσεις κάποιον πόσο μάλλον παιδί....

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Έχω βανδαλίσει και εγώ πατίνι, αλλά ιδιώτη, που έπεσε πάνω μου στο πεζοδρόμιο γέφυρας και όταν του είπα τα πατίνια δεν είναι για το πεζοδρόμιο, μου απάντησε ειρωνικά, να πηγαίνω από τον δρόμο. Το άρπαξα και το πέταξα από την γέφυρα. Ήταν και ανήλικος, κουβέντα δεν είπε.

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Flag είπε

Έχω βανδαλίσει και εγώ πατίνι, αλλά ιδιώτη, που έπεσε πάνω μου στο πεζοδρόμιο γέφυρας και όταν του είπα τα πατίνια δεν είναι για το πεζοδρόμιο, μου απάντησε ειρωνικά, να πηγαίνω από τον δρόμο. Το άρπαξα και το πέταξα από την γέφυρα. Ήταν και ανήλικος, κουβέντα δεν είπε.

Καλά κάνατε, αλλά αν περνούσε κάποιος κάτω από τη γέφυρα και το έτρωγε στο κεφάλι θα τρέχατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Chocobo είπε

Έχει παραγίνει το κακό με τους ανήλικους χούλιγκαν. Ξέρουν πως δεν υπάρχει καμία κύρωση οπότε κάνουν ότι θέλουν.

Τις προάλλες ήμουν εδώ https://maps.app.goo.gl/ow96yeERUrQHGPzY8

Χώρος στη Ηράκλειο Κρήτης με 4-5 γήπεδα μπάσκετ , Skateboard park απίστευτο , χώρο εκγύμνασης 3ης ηλικίας , πράσινο και παγκάκια , παιδική χαρά τρομερή και το πάρκο καλλισθενικής (το οποίο έχω συμβάλει ο ίδιος για να φτιαχτεί)

Έκανα εγώ την προπόνηση μου και η κόρη μου έπαιζε στην παιδική χαρά....παραδίπλα παρέα απο αμόρφωτα νιάνιαρα πέραν ότι μιλούσε και ανα 3 λέξεις έβριζε , κάπνιζε και έπινε αλκοόλ.......παιδιά ηλικίας 13-14 έτσι.....Στο τέλος αφού ήπιαν τις μπυρίτσες τους πιάνουν τα μπουκάλια και τα πετάνε στον τοίχο και τα σπάνε.....σε χώρο που περνάνε άνθρωποι ενήλικες και παιδιά.....

Στην παρατήρηση μου μου απαντάνε με υφάκι ''πάρε την αστυνομία'' πράγμα που έκανα αλλά μέεεεχρι να εμφανιστεί είχαν φύγει. Σημείωση δεν έφυγαν αμέσως έκατσαν εκεί περίπου 20 λεπτά ακόμα.....Τόσο στα @@ τους είναι....

Το θέμα είναι πως αν τα αρπάξεις απο το σβέρκο θα μπλέξεις εσύ....!!!!! Ακόμα και αν ο πολίτης δηλαδή προσπαθήσει να τους κρατήσει εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία θα μπλέξει καθώς δεν έχεις δικαίωμα να ακουμπήσεις κάποιον πόσο μάλλον παιδί....

Δεν έχει να κάνει το θέμα αν θα μπλέξεις κι αν έχεις το δικαίωμα να κρατήσεις κάποιον, που δεν είμαι σίγουρος πιθανόν και να το έχεις. Μην διανοηθείς να κρατήσεις κανέναν καθώς μπορεί να χειροδικησει εναντίον σου, ακομα χειρότερα άμα είναι πολλά άτομα η αν έχουν μαζί τους μαχαίρια όπλα μπουκάλια κτλ. Άτομα που κρατάνε μπουκάλια άνετα μπορεί να σε χτυπήσουν με αυτά στο κεφαλι. 

Εγώ στην θέση σου αν μου έλεγαν να καλέσω την αστυνομία θα τους ρωτούσα γιατί να την καλέσω; Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό είναι επικίνδυνο μπορείτε να χτυπήσετε εσείς ή κάποιος άλλος από τα θραύσματα. 

3 ώρες πριν, Baldurian είπε

Καλά κάνατε, αλλά αν περνούσε κάποιος κάτω από τη γέφυρα και το έτρωγε στο κεφάλι θα τρέχατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...

Δεν θα τρέχανε. Θα έτρεχε αυτός που πήρε το πατίνι και το πέταξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...