Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω παραγγείλει στεγνωτήριο και παρατήρησα στις διαστάσεις του ότι είναι μεγαλύτερο από το πλυντήριο κατά 6cm. Υπάρχει πρόβλημα να μπει το πλυντήριο πάνω και στο στεγνωτήριο κάτω ; Γιατί λόγω χώρου θα τα βάλω το ένα πάνω στο άλλο μα βάση φυσικά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geogr88 είπε

Καλησπέρα,έχω παραγγείλει στεγνωτήριο και παρατήρησα στις διαστάσεις του ότι είναι μεγαλύτερο από το πλυντήριο κατά 6cm. Υπάρχει πρόβλημα να μπει το πλυντήριο πάνω και στο στεγνωτήριο κάτω ; Γιατί λόγω χώρου θα τα βάλω το ένα πάνω στο άλλο μα βάση φυσικά.

Δεν μπορείς να βάλεις το πλυντήριο πάνω και το στεγνωτήριο κάτω.

Ξέχνα το.Απο θέμα βάρους και κραδασμών.

Δημοσ.
52 minutes ago, Ukforthemoment said:

Δεν μπορείς να βάλεις το πλυντήριο πάνω και το στεγνωτήριο κάτω.

Ξέχνα το.Απο θέμα βάρους και κραδασμών.

μια χαρα μπαινει.αφηνεις το πλυντηριο στο μπανιο και οταν τελειωσει το πλυσιμο εχει φτασει στο μπαλκονι μονο του για να τα απλωσεις. 😛

• Haha 4
Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα, πάντα τα στεγνωτήρια είναι ελάχιστα πιο μεγάλα, τα ποδια τους όμως είναι στις κανονικές διαστάσεις. Εννοείται πως το στεγνωτήριο θα μπει πάνω. Αν είναι της ίδιας εταιρίας μπορείς να αγοράσεις κιτ σύνδεσης της εταιρίας, αλλιώς ένα universal. Όχι ότι χρειάζεται, αρκεί να είναι καλά αλφιαδιασμένο το πλυντήριο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, geogr88 είπε

Όπως σου είπαν ποτέ το πλυντήριο από πάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μεγαλύτερο το στεγνωτήριο, πάρε μια βάση universal (υπάρχουν μερικές και με συρτάρι ή ράφι, εγώ έχω πάρει με ράφι και βολεύει πολύ γιατί δεν έχουμε χώρο στο μπάνιο) και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, το στεγνωτήριο δεν στίβει και έτσι οι κραδασμοί είναι πολύ περιορισμένοι σε σχέση με ένα πλυντήριο. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,όλα καλά έβαλα βάση και το στεγνωτήριο πάνω.Η διαφορά τους είναι ελάχιστη οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...