Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Καθώς σκέφτομαι να πάρω το Φεβρουάριο νέο σύστημα, αναμένω την καρτα γραφικών  9070 την απλή να βγει, για να ξεκινήσω το χτίσιμο κι αναρωτιέμαι για 2 πράγματα :

1) Ως προς επεξεργαστή είμαι ανάμεσα στον 9600x και τον 9700x. Πιστεύετε ότι θα μου λείψει κάτι από τους 2 επιπλέον πυρήνες του 9700x, αν πάω για τον 9600x;

Πέραν με gaming, ασχολούμαι με επεξεργασία video.

2) Ως προς m/b, προσανατολίζονται περισσότερο προς b650. Δεν ξέρω αν τα 50€ παραπάνω που έχουν οι αντίστοιχες b850 αξίζουν τον κοπο, αν έχουν κάτι σημαντικό που θα χάσω αν μείνω στις παλαιότερες μητρικές. Αν έχετε και κάποιο μοντέλο κατά νου, θα μπορούσατε να μου το προτείνετε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν στήσεις το σύστημα όταν βγει η 9070xt σε ~μηνα ρωτα εκεί- γύρω τριγύρω.

Προσωπικά για την μικρή αύξηση επιδόσεων από 7x00 σε 9x00(αφήνοντας τους x3d απέξω) με δυσαναλογη διαφορά τιμής ακόμα θα προτιμούσα τους παλιότερους.

Σε ένα μήνα προφανως μπορεί να έχει αλλάξει αυτό.

Spoiler

Πάντως θεωρώ το vfm είναι στους x900.μικρη διαφορά τιμής από τους x700.

Τώρα εάν χάνουν σε gamming τόσο λόγο των 2 ccd δεν το έχω πολυψαξει.

Επιπλέον εφόσων αναφέρεις video editing περίμενε λίγο να δεις τι encoders θα έχουν οι καινούργιες 9070 γιατί οι Blackwell φαινοντε -εκ πρώτης αποψης- δυνατες σε αυτό το κομματι

Σε κάθε περίπτωση μην παραβλέψεις τις ram, εάν είσαι multitasker και ασχολείσαι σοβαρά με βίντεο κοίτα για min 48/64gb εξαρχής.

Επεξ/σία από @topos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...