Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έκανα σήμερα αίτηση για το gigabit voucher. Αίτηση έγινε για ατομική επιχείρηση με έδρα το σπίτι και θα ήθελα να μάθω πόσο καιρό μπορεί να κάνει η αίτηση να ολοκληρωθεί.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω κάνει αίτηση για το gigabit voucher αλλά είμαι νομικό πρόσωπο η αίτηση μου βρίσκεται σε διαδικασία αξιολόγησης μήπως ξέρει κανείς που έχει κάνει αίτηση ως νομικό πρόσωπο πόσο καιρό πήρε για να εγκριθεί η αίτηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα, καλύτερα να μην περιμένουμε επιδότηση για κάτι τέτοιο αν εφόσον θέλουμε γρήγορα αποτελέσματα..

Επεξ/σία από MariosX
Δημοσ.

Σήμερα 9 το βράδυ μου ήρθε απάντηση σε μυνημα και email ότι η αίτηση απορρίφθηκε ενώ πληρώ τα κριτήρια έχω 100 οπτική ίνα… κλέφτες χαραμοφάηδες είναι 

Δημοσ.

Μόλις έλαβα μήνυμα ότι απορρίφθηκε η αίτησή μου. Δεν έχω λάβει άλλες επιχορηγήσεις στο παρελθόν και δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος της απόρριψης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξύ μίλησα με NOVA προ λίγου για να μεταφέρω τη γραμμή στο όνομα της συζύγου και να κάνει εκείνη αίτηση για gigabit-voucher και μου είπαν ότι τους έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις ελ. επαγγελματιών που απορρίφθηκε η αίτησή τους. Δεν ξέρουν για ποιο λόγο.

Επεξ/σία από antirix024
  • Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, antirix024 said:

Μόλις έλαβα μήνυμα ότι απορρίφθηκε η αίτησή μου. Δεν έχω λάβει άλλες επιχορηγήσεις στο παρελθόν και δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος της απόρριψης. 

Σου λέει λίγο απόρριψης.

Πηγαίνεις "προβολή" και μετά "ιστορικότητα" και σου εξηγεί αναλυτικά εκεί.

Τι νούμερο αίτησης είχες; 

Εμένα έχει ξεπεραστεί ο ένας μήνας, από 27-12 περιμένω.

44 minutes ago, antirix024 said:

Στο μεταξύ μίλησα με NOVA προ λίγου για να μεταφέρω τη γραμμή στο όνομα της συζύγου και να κάνει εκείνη αίτηση για gigabit-voucher και μου είπαν ότι τους έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις ελ. επαγγελματιών που απορρίφθηκε η αίτησή τους. Δεν ξέρουν για ποιο λόγο.

Κι εγώ το ίδιο θέλω να κάνω στην vodafone, αλλά δεν ξέρω αν θα μου δώσουν την τιμή που έδωσαν στο δικό μου ΑΦΜ.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Σου λέει λίγο απόρριψης.

Πηγαίνεις "προβολή" και μετά "ιστορικότητα" και σου εξηγεί αναλυτικά εκεί.

Σε ευχαριστώ φίλε. Δεν θα το έβρισκα ποτέ παρόλο που έχω παίξει στο παρελθόν πολλά adventure games. Η επιλογή "Ιστορικότητα" ήταν γκρι και νόμιζα ότι ήταν απενεργοποιημένη. 

Να ο λόγος. Και όπως φαίνεται θα ξαναδοκιμάσω. 

για τον λόγο Άλλος Λόγος Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις ΜΜΕ, Πραγματικών Δικαιούχων και Σώρευσης δεν είναι αρμοδίως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες ψηφιακά μέσω gov.gr ή φυσικά με γνήσιο υπογραφής όπως αναφέρεται στην παρ.12.3 Υποβολή αίτησης συμμετοχής - έκδοσης voucher του Οδηγού Προγράμματος. Διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής νέας αιτήσεως επισυνάπτοντας τα ορθά δικαιολογητικά.

1 hour ago, nadal1999 said:

ποσο καιρο εκανε να ερθει η απαντηση 

ακριβώς, ένας μήνας και 20 μέρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...