Finn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Έχω βρει το παρακάτω προϊόν της legrand για συμμάζεμα διαφόρων συσκευών όπως ont, switch, gateway etc αλλά δε μπορώ με τίποτα να το βρω Ελλάδα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Έχω καμπίνα rack και δε με βολεύει λογω πλάτους αποθήκης
Λύση poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Λύση Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου On 14/01/2025 at 13:12, Finn said: Έχω βρει το παρακάτω προϊόν της legrand για συμμάζεμα διαφόρων συσκευών όπως ont, switch, gateway etc αλλά δε μπορώ με τίποτα να το βρω Ελλάδα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Έχω καμπίνα rack και δε με βολεύει λογω πλάτους αποθήκης και γιατι δεν το ριχνεις παραγγελια απο το εξωτερικο?
Finn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 13 hours ago, poulinos said: και γιατι δεν το ριχνεις παραγγελια απο το εξωτερικο? έγινε τελικά παραγγελία από αμαζον Αμερικής με επιπλέον κόστος 60€ μεταφορικά τελωνείο 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 59 minutes ago, Finn said: έγινε τελικά παραγγελία από αμαζον Αμερικής με επιπλέον κόστος 60€ μεταφορικά τελωνείο αυτο το τελωνειο....αν και για το μεγεθος 60 ευρω τελωνειο και μεταφορικα δεν ειναι ασχημο
kaklikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 1:35 ΜΜ, Finn είπε έγινε τελικά παραγγελία από αμαζον Αμερικής με επιπλέον κόστος 60€ μεταφορικά τελωνείο Γτ δεν πηγες στης hager? Σου ηρθε το δουλεψες;
Finn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 13 hours ago, kaklikos said: Γτ δεν πηγες στης hager? Σου ηρθε το δουλεψες; Τώρα το στήνω. Η αλήθεια είναι ότι πήγα σε αυτό αντί της hager γιατί με έψησαν οι φωτογραφίες από installations που είδα στο reddit, είχε και ώρα παρελκόμενα! 1
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Finn said: Τώρα το στήνω. Η αλήθεια είναι ότι πήγα σε αυτό αντί της hager γιατί με έψησαν οι φωτογραφίες από installations που είδα στο reddit, είχε και ώρα παρελκόμενα! kai oi 2 εταιρειες αλλωστε ειναι πολυ δυνατες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα