Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω πρόσβαση σε κάποιο API ή XML που έγκυρα να παρέχει πληροφορίες για ταινίες σε κινηματογράφους. Προφανώς δωρεάν ή με περιορισμένη πρόσβαση θα ήταν προτιμότερο, αλλά καθώς για την Ελλάδα μου φαίνεται δύσκολο, ακόμη και για επι πληρωμή θα μου ήταν χρήσιμο. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι με απλή αναζήτηση, μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο;

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι οτι με ενδιαφέρουν οι αίθουσες στην Ελλάδα. Εκτός του οτι τα παραπάνω έχουν την ίδια πηγή, δεν υπάρχει η πληροφορία για τις αίθουσες (πχ.  Κινηματογράφος: Village Mall | Αίθουσα: 3 | Ώρα: 21:00).

Υποψιάζομαι οτι κάποιος πάροχος υπάρχει, απο κάπου παίρνουν όλα τα σχετικά sites την πληροφορία αυτή.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, looneygeorge είπε

Το ζήτημα είναι οτι με ενδιαφέρουν οι αίθουσες στην Ελλάδα. Εκτός του οτι τα παραπάνω έχουν την ίδια πηγή, δεν υπάρχει η πληροφορία για τις αίθουσες (πχ.  Κινηματογράφος: Village Mall | Αίθουσα: 3 | Ώρα: 21:00).

Υποψιάζομαι οτι κάποιος πάροχος υπάρχει, απο κάπου παίρνουν όλα τα σχετικά sites την πληροφορία αυτή.

https://www.internationalshowtimes.com/showtimes-api δείχνει να έχει Ελλάδα, έχει Free Trial, μετά ειναι τσιμπημένο βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...