Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά ελπίζω μην με παρεξηγήσετε αλλά λόγο μεγάλης ανάγκης θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο σούπερ μάρκετ η Online shop η παντοπωλείο στην Βουλγαρία το οποίο να αποστείλει προϊόντα στην Ελλάδα. Σε ιδιώτη ελπίζω να βρεθεί κάποια πληροφορία μπας και βοηθεισουμε και κάποιον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, takossss είπε

Καλημέρα παιδιά ελπίζω μην με παρεξηγήσετε αλλά λόγο μεγάλης ανάγκης θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο σούπερ μάρκετ η Online shop η παντοπωλείο στην Βουλγαρία το οποίο να αποστείλει προϊόντα στην Ελλάδα. Σε ιδιώτη ελπίζω να βρεθεί κάποια πληροφορία μπας και βοηθεισουμε και κάποιον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη 

Ευχαριστώ. 

Τι είναι αυτό που δεν βρίσκεις Ελλάδα και πρέπει να έρθει απο Βουλγαρία;

Τόσα ΒουλγαροΡουμανικόΡώσικα μαγαζιά υπάρχουν που έχουν τα πιο πολλά προιόντα.

Δημοσ.
Στις 14/1/2025 στις 3:23 ΜΜ, JakeKaufman είπε

κατα τα αλλά είμαστε Μακεδονομαχοι

Εχω την εντυπωση πως ποτε η Βουλγαρια δεν εθεσε ζητημα μακεδονιας, σε αντιθεση με τα σκοπια.
Αν ο φιλος μας δεν μπορει να ψωνισει απο ελλαδα γιατι ο φορος ειναι 24% σχεδον το 1/4 της τιμης δεν καταλαβαινω τον λογο να μην προτεινουμε κατι που ξερουμε. Εβαλα χθες βενζινη 75€ τα 42 ηταν φοροι και δασμοι ελεγε η αποδειξη.... Πληρωνουμε σχεδον διπλες τιμες σε προιοντα που αν κοιταξεις τιμες με αλλες χωρες της ΕΕ θα παθεις πλακα....  Να παει λοιπον και να παρει για την οικογενεια του οσα μπορει.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...