Socratis_g Δημοσ. χθες στις 04:34 μμ Δημοσ. χθες στις 04:34 μμ Να δώσει και κανένα mario odyssey 2 ή mario galaxy 3, να ξεσκιστεί στα preorders! 2
Volga Δημοσ. χθες στις 05:51 μμ Δημοσ. χθες στις 05:51 μμ Βγάλτο Shigeru άρχοντα και πάρε μας τα υπάροντα!!! 3
Raylan Δημοσ. χθες στις 05:53 μμ Δημοσ. χθες στις 05:53 μμ (επεξεργασμένο) Είμαι περίεργος σε ποια τιμή θα βγει στην Ελλάδα και τι παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν εκτός από Mario, Pokemon και Zelda. Αν έχει 499€ το βλέπω να πηγαίνει άπατο.. Επεξ/σία χθες στις 05:56 μμ από Raylan 2
Mythoplasths Δημοσ. χθες στις 07:30 μμ Δημοσ. χθες στις 07:30 μμ 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Νομίζω πως η Nintendo έμαθε το μάθημα της και θα βγάλει κάτι σχετικά δυσκολότερο στο emulation. Αν τώρα δεν το έμαθε και πάλι δεν είναι τόσο τραγικό καθώς μέχρι να σπάσει η κονσόλα θα πάρει χρόνια , οπότε όσοι θα την αγόραζαν θα το κάνουν ούτως ή άλλως. Η πειρατεία γενικά δεν έβλαψε ποτέ κάποια κονσόλα. Δύο απο τις πιο εμπορικά πετυχημένες κονσόλες όλων τον εποχών είχαν πειρατεία (playstation 1-2) Βέβαια η nintendo είναι και developer-publisher οπότε τους πονάει περισσότερο καθώς χάνουν έσοδα απο τα δικά τους παιχνίδια....anyway Προσωπικά θέλω δυνατή κονσόλα αυτή τη φορά....καθώς ενώ έχω Switch και έχω πληρώσει μερικά παιχνίδια, καταλήγω και εγώ να τα παίζω emulator καθώς είναι ιεροσυλία να παίζεις tears of the kingdom πετσοκομένο 20-30fps ενώ μπορείς 4κ με textures 60fps νεράκι... μονο μια μικρη επισήμανση . στην περίπτωση του πσ1 η πειρατεία δεν βοηθησε... το εσωσε... απατο θα παει , ακλαφτο , παλι , όπως πηγε και το πρωτο σουιτς.... 3η και καταϊδρωμένη θα ειναι η νιντεντο , ποιος θα παίξει εν ετ 2025 μαργιο και μποκεμον και ζελντα και μετροιντο ( ΕΓΩΩΩΩ) :d χουμορακι κανουμε 3 1
Alexren Δημοσ. χθες στις 07:39 μμ Δημοσ. χθες στις 07:39 μμ Πέμπτη ανακοινώνεται,πέμπτη πουλάω το ps5 και πάω για αγορά launch edition ή οπως αλλιώς λέγεται 😂😂😂 3 1
dstilio Δημοσ. χθες στις 07:49 μμ Δημοσ. χθες στις 07:49 μμ 4 hours ago, duende said: στα του spec, λογικο ειναι να εχει "κλειδωσει" σε hardware του 20, αφου η αναπτυξη της κονσολας εχει ξεκινησει χρονια Γιατι ειναι λογικό να κλειδώσει; θα μπορούσε να εχει κλειδώσει η αρχιτεκτονική και το τελικό τσιπάκι να ειναι το πιο αναβαθμισμένο αυτής της αρχιτεκτονικής ή ειδική έκδοση. 1) δες ps5 to ps5 pro (αναβάθμιση εντός ίδιας αρχιτεκτονικής) 2) παιχνίδια υπολογιστών
xaerialtwistx Δημοσ. χθες στις 07:51 μμ Δημοσ. χθες στις 07:51 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Chocobo είπε Νομίζω πως η Nintendo έμαθε το μάθημα της και θα βγάλει κάτι σχετικά δυσκολότερο στο emulation. Αν τώρα δεν το έμαθε και πάλι δεν είναι τόσο τραγικό καθώς μέχρι να σπάσει η κονσόλα θα πάρει χρόνια , οπότε όσοι θα την αγόραζαν θα το κάνουν ούτως ή άλλως. Η πειρατεία γενικά δεν έβλαψε ποτέ κάποια κονσόλα. Δύο απο τις πιο εμπορικά πετυχημένες κονσόλες όλων τον εποχών είχαν πειρατεία (playstation 1-2) Βέβαια η nintendo είναι και developer-publisher οπότε τους πονάει περισσότερο καθώς χάνουν έσοδα απο τα δικά τους παιχνίδια....anyway Προσωπικά θέλω δυνατή κονσόλα αυτή τη φορά....καθώς ενώ έχω Switch και έχω πληρώσει μερικά παιχνίδια, καταλήγω και εγώ να τα παίζω emulator καθώς είναι ιεροσυλία να παίζεις tears of the kingdom πετσοκομένο 20-30fps ενώ μπορείς 4κ με textures 60fps νεράκι... Η πειρατεία σκότωσε πολλές κονσόλες, μεταξυ αυτων και το Dreamcast που για εμενα ηταν η τελευταια κονσολα που ηταν δυνατοτερη απο τα gaming pc, έπλειξε πολλες εταιρειες οπως την SNK, εκλεισε servers οπως του Battle Dungeon, και καταστρεφει τις τσεπες πολλων indie developers που αφιερωνουν μια δεκαετία απο τη ζωη τους για να βγαλουν εναν τιτλο. Επεξ/σία χθες στις 07:52 μμ από xaerialtwistx 3
Volga Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 ώρες πριν, Raylan είπε Είμαι περίεργος σε ποια τιμή θα βγει στην Ελλάδα και τι παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν εκτός από Mario, Pokemon και Zelda. Αν έχει 499€ το βλέπω να πηγαίνει άπατο.. Εκτός από τους μεγάλους, στοχεύει και σε μικρότερο κοινό. Δεν γίνεται να το πάει 500 ευρώ. Αντε 399 το πολύ το κόβω. Άλλωστε τεχνικά με αυτά που αναφέρονται στις φήμες δεν μπορεί να βγει και παραπάνω. 1
chrisxkar Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Πλήρως αδιάφορο είναι η μόνη κονσόλα που όσοι γνωστοί μου την έχουν,την έχει φάει η σκόνη μόνο ένας παίζει σε αυτήν αλλα είναι νοσταλγός των παιδικών του χρόνων και γενικά προτιμά τα 90s από την εποχή που ζούμε.Και εγώ αν δεν έκανα απόσβεση από το Mario party θα έκλαιγα τα λεφτά που έδωσα,σαν handheld χίλιες φορές το switch
imr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ε ενταξει, τι αυτη τη βδομαδα τι την επομενη τι σε 1 μηνα, περιμενουμε 🤣
Taoustaoys Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 11 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Η πειρατεία σκότωσε πολλές κονσόλες, μεταξυ αυτων και το Dreamcast που για εμενα ηταν η τελευταια κονσολα που ηταν δυνατοτερη απο τα gaming pc, έπλειξε πολλες εταιρειες οπως την SNK, εκλεισε servers οπως του Battle Dungeon, και καταστρεφει τις τσεπες πολλων indie developers που αφιερωνουν μια δεκαετία απο τη ζωη τους για να βγαλουν εναν τιτλο. Σχετικά με το dreamcast δε νομίζω ότι έχεις δίκιο δεν το σκότωσε ή πειρατεία, πειρατεία φουλ είχε και το ps1-ps2 και δες που είναι τώρα. Το σκότωσε ότι δεν είχε DVD πρωτίστως που ήταν και selling point και όλοι απορούν γιατί και δευτερευόντως ότι το χειριστήριο δεν είχε 2ο μοχλό, που πας μόνο με έναν αναλογικό μοχλό την στιγμή που το μέχρι και το PS1 είχε. 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 9 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Σχετικά με το dreamcast δε νομίζω ότι έχεις δίκιο δεν το σκότωσε ή πειρατεία, πειρατεία φουλ είχε και το ps1-ps2 και δες που είναι τώρα. Το σκότωσε ότι δεν είχε DVD πρωτίστως που ήταν και selling point και όλοι απορούν γιατί και δευτερευόντως ότι το χειριστήριο δεν είχε 2ο μοχλό, που πας μόνο με έναν αναλογικό μοχλό την στιγμή που το μέχρι και το PS1 είχε. Ναι και μετά από 2 χρόνια το πολύ θα αρχίσουν γκρίνιες ότι είναι πίσω τεχνικά και τα παιχνίδια δεν θα βγαίνουν σε αυτό ή θα βγαίνουν κάποια downgrade όπως γίνεται και τώρα με το switch που μόλις βγάλανε το mortal Kombat 1 στο switch κόντεψε να παγώσει o sub zero από τον ίδιο του τον πάγο από αυτά που είδε . νταξει με το πρώτο switch η νιτεντο το παράκανε με τον επεξεργαστή βάζοντας κάτι που καλά καλά και όταν ήταν ολακαινουριο ήταν άχρηστο , τόσο χάλια δεν θα ναι με το 2 αλλά εκτός αυτού και στο 1 η εμπειρία ήταν τέλεια για τα παραδοσιακά switch first party games τωρα τι να σου κανω αμα παιρνεισ switch για να παιζεισ mortal combat batman Arkham knight δεν φταιει το switch αν δεν σου κοβει οτι δεν θα τρεχει καλα , και το λεω ωσ καποιοσ δυσαρεστημενοσ απο την αποδοση του switch που σε απλα παιχνιδια αποδιδει χαλια , θελω να πω η νιτεντο ξερει το κοινο τησ , δεν θα παρεισ το switch για να παιξεισ cyberpunk θα το παρεισ για να παιξεισ Mario Pokemon και μεχρι εκει , και για αυτα ειναι κατασκευασμενο , ασ αποδιδει εκει καλα και ολα ενταξει
Taoustaoys Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε νταξει με το πρώτο switch η νιτεντο το παράκανε με τον επεξεργαστή βάζοντας κάτι που καλά καλά και όταν ήταν ολακαινουριο ήταν άχρηστο , τόσο χάλια δεν θα ναι με το 2 αλλά εκτός αυτού και στο 1 η εμπειρία ήταν τέλεια για τα παραδοσιακά switch first party games τωρα τι να σου κανω αμα παιρνεισ switch για να παιζεισ mortal combat batman Arkham knight δεν φταιει το switch αν δεν σου κοβει οτι δεν θα τρεχει καλα , και το λεω ωσ καποιοσ δυσαρεστημενοσ απο την αποδοση του switch που σε απλα παιχνιδια αποδιδει χαλια , θελω να πω η νιτεντο ξερει το κοινο τησ , δεν θα παρεισ το switch για να παιξεισ cyberpunk θα το παρεισ για να παιξεισ Mario Pokemon και μεχρι εκει , και για αυτα ειναι κατασκευασμενο , ασ αποδιδει εκει καλα και ολα ενταξει Οκ, αλλά δεν τις διαφημίζει έτσι τις κονσόλες της και σκίζεται να θέλει να κυκλοφορήσει τα παιχνίδια τρίτων στις κονσόλες της, και οι εκατομμύρια πωλήσεις που έχει κάνει δεν είναι μόνο από Zelda και Μάριο fan boys, εγώ πιστεύω η ιστορία θα επαναληφθεί, από ότι κατάλαβα θα είναι μια γενιά πίσω, απόδοση PS4 , άρα μόλις βγουν οι νέας γενιάς κονσόλες θα είναι 2 γενιές πίσω, σκούρα τα πράγματα πάλι για 3rd parties.
NickTG Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 12 minutes ago, Jmanol000 said: βάζοντας κάτι που καλά καλά και όταν ήταν ολακαινουριο ήταν άχρηστο Από ποια άποψη? Τι θα μπορούσε να βάλει με το ίδιο κόστος?
GeorgeRallye Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καιρός να πάρω και εγώ Nintendo. Στο PS5 δεν βγαίνει τίποτα της προκοπής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα