UncleKim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Θα συμφωνήσω κι εγώ. Επικίνδυνο από απλό θέμα ασφάλειας (πχ αν αφορά υπόγειο γκαράζ μπορεί να χωθεί ο οποιοσδήποτε, από σκυλί/γατί μέχρι άτομο με όχι τόσο αγαθές προθέσεις) μέχρι και κίνδυνο ατυχήματος αν πχ είναι απλή συρόμενη γκαραζόπορτα πυλωτής και κάποιος για χ λόγο (πχ ζαλίστηκε/κουράστηκε) έχει στηριχτεί προσωρινά εκεί (ενδεχομένως κάποιος μπορεί να σκεφτεί και άλλες πιο ρεαλιστικές/πιθανές περιπτώσεις). Θα μου πει προφανώς κάποιος "πόσο πιθανά είναι τέτοια σενάρια;" Οκ, όχι πολύ αλλά.... Εγώ που το έκανα κάποτε, σε συρόμενη πόρτα, εκείνη την ώρα είχε έρθει το βυτίο για το πετρέλαιο, και είχαν περάσει τον σωλήνα ανάμεσα από τα κάγκελα αντί για από πάνω. Ε δεν είχε πολύ πλάκα, αλλά τα χρειάστηκε ο οδηγός και από τότε δεν το ξαναέκανε. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Απορία άσχετου Φωνητική εντολή τύπου hey google ----- open door που να ενεργοποιεί την εφαρμογή ή κάποιο smart διακόπτη δεν γίνεται;
Snip Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Απορία άσχετου Φωνητική εντολή τύπου hey google ----- open door που να ενεργοποιεί την εφαρμογή ή κάποιο smart διακόπτη δεν γίνεται; Φωνητική εντολή γίνεται, το έχω κάνει κάποιες φορές απλά δεν είναι αυτό που θα ήθελα. Είναι μια εναλλακτική πάντως. Ο smart διακόπτης χρειάζεται ίντερνετ. Θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιεί του κινητού... αυτό θα μου έκανε, αρκεί να συνδέεται αυτόματα κάθε φορά με το τηλέφωνό μου και να μη χρειάζεται να το κάνω χειροκίνητα. Στην ουσία κάτι τέτοιο ψάχνω να κάνω
gogkroj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου αυτο που θελεις να κανεις γίνεται με sonoff αλλα δεν συμφωνω στο ανοιγμα πορτας χωρις να εισαι μπροστά!
alexzorb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Ίσως και κάτι τέτοιο άν μπόρεις να ρυθμίσεις κάποιο κουμπί να τρέχει το shortcut και να μην χρείαζεται να ξεκλιδώσεις το τηλ πρώτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα