Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, eselor είπε

270 ο Musk. Επίσης είναι ένας. Επίσης μπλέκεται στην πολιτική σκηνή φανερότατα. Επίσης "επενδύει" (όπως ανέφεραν κι άλλοι συμφορουμίτες) και σε άλλα κράτη (UK - Farage, Deutschland - AfD) με σκοπούς προσωπικούς του (βέβαια είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τουλάχιστον ένα σκέλος του σκοπού του).

Μην δικαιολογείται τα αδικαιολόγητα.

Στο τέλος πούμε οτι έδωσε κανένα δις.Σε ροές χρημάτων η Χάρις συγκέντρωσε 5 φορές περισσότερα χρήματα,ενω σε επίπεδο big donors aka επιχειρηματίες, εταιρίες ,funds είναι στα ίδια 

https://www.forbes.com/sites/alisondurkee/2024/11/04/trump-vs-harris-fundraising-race-harris-outraised-trump-3-to-1-with-last-pre-election-report/

Αλλά το point μου δεν είναι τα χρήματα στο αρχικό μου ποστ, αλλά το πως υπερπροβληθηκε η δωρεά Μασκ στον Τραμπ σε όλα τα ΜΜΕ ενώ είναι κάτι συνηθισμένο στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ καθώς αντίστοιχα η Χάρις πήρε τα ίδια χρήματα.Αλλά οι εντυπώσεις μένουν.

Στα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω κάτι εκτός απο την παρένθεση που αναφέρεσαι σε κάποιους σκοπούς.Θα ήθελα να με διαφωτίσεις περισσότερο καθώς δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας .

Επίσης είμαι ενας και όχι μέλος κάποιας ομαδας

12 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μπα τα θαλασσοδάνεια δεν τα λες και τίμια. Ας τα έβγαζε ο κάθε παράγοντας απ' την τσέπη του.

Ξαναδιάβασε το ποστ μου.Το "τίμιο" δεν πήγαινε για την Ελλάδα 🙂

Επεξ/σία από alet
  • Like 6
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teovag είπε

Εντυπωσιακά νταβατζιλικια! Η μας το πουλάτε (σε τιμή που θέλουμε) ή σας το κλείνουμε! Αμα είσαι ο Μασκ είναι στρατηγική επιχειρηματική κίνηση, άμα είσαι "παιδί της νύχτας" είναι "προστασία" και εγκληματική ενέργεια... όπως ο δανεισμός των τραπεζών και οι τοκογλύφοι... γίνονται συνέχεια αλλά τωρα θα είναι και πιο εξόφθαλμα... από την άλλη μεριά (Democrats) τιμούν τον Μέσι με το μετάλλιο της ελευθερίας (πιθανώς επειδή με της ασιστ του έβγαζε ελευθερο τον επιθετικό μπροστά στον τερματοφύλακα)... Αμα δεν έχεις αντίπαλο δέος κάνεις ό,τι γουστάρεις... Επίσης το ΤikTok αποτιμάται στα 50 δις !!!! (όλα λάθος...) 

ΟΧΙΙΙ εντυπωσιακά κάθολου αντικειμενικος εισαι μάλλον,,,, γιατί δεν υπάρχει στην Κινα facebook google ??

καταλαβαίνω την έμμονη  σας για την Αμερική αλλά λογικοι και αντικειμενικοί  δεν ειναι κακο να ειστε     

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Cocomel είπε

ΟΧΙΙΙ εντυπωσιακά κάθολου αντικειμενικος εισαι μάλλον,,,, γιατί δεν υπάρχει στην Κινα facebook google ??

καταλαβαίνω την έμμονη  σας για την Αμερική αλλά λογικοι και αντικειμενικοί  δεν ειναι κακο να ειστε     

Άρα θεωρείς ότι πλέον οι ΗΠΑ έχουν το πολίτευμα της Κίνας (ή Ρωσίας, η Κορέας ή ακόμα και Τουρκίας) με τον ίδιο ισόβιο πρόεδρο που δεν υπάρχει υποψία αλλαγής εξουσίας;  … ναι υπάρχει Google και Facebook αλλά το πολίτευμα είναι άλλο… μια χαρά αντικειμενικοί είμαστε … για αυτό κραζουμε τους δυτικούς που πλέον θέλουν να γίνουν ανερυθριαστα … «κόκκινοι» !! (Λέμε τώρα..!) 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, eselor είπε

Elon Musk, έδωσε 227.000.000 $ για να εκλεγεί ο Trump.

Από την αρχή δείχνει πρόθεση να ελέγξει όλο το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Με απειλή ότι θα σταματήσει ο,τι κάνει και θα βάλει ο,τι μέσο έχει (χρήμα χρήμα χρήμα) να μην ξανά εκλεγεί κάνεις τους αν περάσουν ένα μέτρο για την υγεία και εκπαίδευση που είχαν ήδη συμφωνήσει οι Ρεπουμπλικανοι και οι Δημοκρατικοί.

Περνάει το δικό του. Απορρίπτουν το νομοσχέδιο.

Έχει αγοράσει ήδη twitter μια απο τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικού μέσου.

Τώρα θέλει και tiktok, τον "κατάσκοπο" των Κινέζων. Επίσης μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες.

Νομίζω δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα άλλο.

Welcome oligarchy. Bye democracy. (Χρόνια τώρα υπήρχε η τάση, αλλά τόσο απότομο spike προς τα εκεί δεν είχε υπάρξει στο συγχρονο παρελθόν).

Γενικώς πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας τι γίνεται εκεί έξω. Διότι ο,τι γίνεται στις ΗΠΑ θα επηρεάσει άμεσα όλον τον κόσμο.

Ελπίζω να σταματήσουν όλοι να θεοποιούν τον ύστατο καραγκιόζη Musk + Trump.

Ελπίζω να ξυπνήσει η Ευρώπη και να πατήσουμε στα πόδια μας συλλογικά, να σταματήσει εξάρτηση από ΗΠΑ.

Κρίμα, μαύρα χρόνια έχουμε μπροστά μας.

δράττομαι επι της ευκαιριας γιατι εισαι βαθια τυφλωμενος οπως το βαθυ κρατος του κοιμισμενου ..επι 4 χρονια παραλιγο να συρει την ανθρωποτητα σε πυρηνικο πολεμο.η ευρωπη τελειωσε και αργησε!!!

Οδευουμε σε μια νεα παγκοσμια ταξη και καλο ειναι να συνηθιζεις....οι δημοκρατικοι ειναι εγκληματιες και θα λογοδοτησουν!!!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το λες και θλιβερό πάντως, όταν σε άλλες περιπτώσεις θα "επαναστατούσες"! :) 

Για παράδειγμα αν στην Ελλάδα θα έβλεπες τον πιο πλούσιο άνθρωπο  απροκάλυπτα να στέκεται μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και να κάνει τα "κουμάντα" του...

Ειδικα εγω θα επαιρνα το σφυροδρεπανο μου και θα πηγαινα να καθαρισω...:P

Σοβαρα τωρα γιατι οχι αν ηταν αξιος, τον Musk o Τrump τον επελεξε δεν του τον φορτωσε κανενας...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Το επικό είναι ότι πολλοί περίμεναν αυτή την είδηση, για να καταλάβουν ότι από χρόνια στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται οργανωμένη διαχείριση περιεχομένου προς επηρεασμό άποψης στο κοινό.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, QuantumWanderer said:

Το επικό είναι ότι πολλοί περίμεναν αυτή την είδηση, για να καταλάβουν ότι από χρόνια στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται οργανωμένη διαχείριση περιεχομένου προς επηρεασμό άποψης στο κοινό.

Και προς τις δύο πλευρές ανάλογα τι βοηθά το εκάστοτε αφήγημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alet είπε

Στο τέλος πούμε οτι έδωσε κανένα δις.Σε ροές χρημάτων η Χάρις συγκέντρωσε 5 φορές περισσότερα χρήματα,ενω σε επίπεδο big donors aka επιχειρηματίες, εταιρίες ,funds είναι στα ίδια 

https://www.forbes.com/sites/alisondurkee/2024/11/04/trump-vs-harris-fundraising-race-harris-outraised-trump-3-to-1-with-last-pre-election-report/

Αλλά το point μου δεν είναι τα χρήματα στο αρχικό μου ποστ, αλλά το πως υπερπροβληθηκε η δωρεά Μασκ στον Τραμπ σε όλα τα ΜΜΕ ενώ είναι κάτι συνηθισμένο στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ καθώς αντίστοιχα η Χάρις πήρε τα ίδια χρήματα.Αλλά οι εντυπώσεις μένουν.

Στα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω κάτι εκτός απο την παρένθεση που αναφέρεσαι σε κάποιους σκοπούς.Θα ήθελα να με διαφωτίσεις περισσότερο καθώς δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας .

Επίσης είμαι ενας και όχι μέλος κάποιας ομαδας

Ξαναδιάβασε το ποστ μου.Το "τίμιο" δεν πήγαινε για την Ελλάδα 🙂

https://www.cbsnews.com/news/elon-musk-277-million-trump-republican-candidates-donations/

https://edition.cnn.com/2024/12/05/politics/elon-musk-trump-campaign-finance-filings/index.html

https://english.elpais.com/usa/elections/2024-12-06/elon-musk-donated-more-than-260-million-to-trumps-campaign.html

Και perplexity.ai (μιας που ζούμε και στην ΑΙ εποχή 😁 ) :

Spoiler

Screenshot2025-01-14at20-51-47MuskestimateddonationstoTrump.png.47badf3851e273b455356703118d4d62.png

Πάρε και έναν Bernie προς επιπλέον επιβεβαίωση (φανερώς επηρεασμένος από αυτόν) :

Spoiler

Το κομμάτι που είσαι ένας, δεν το κατάλαβα. Εγώ μιλούσα για τον Musk, αναφέρθηκα στο γεγονός ότι είναι δυσάρεστο και μέγα αρνητικό να μπορεί ένας - μόνος - να επηρεάζει έτσι την πολιτική σκηνή μιας ιδιαίτερα σημαντικής για τα παγκόσμια δρώμενα χώρας.

Όσο για τις δωρεές, γνωρίζω ακριβώς αυτό που λες. Ναι η Harris ήταν εξαιρετικά αδιάφορη και δεν θα μπορούσε όταν δεν έχει απόψεις και δεν παίρνει καν θέση σε διάφορες ερωτήσεις που της έγιναν, να ψηφιστεί για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Συνεχίζω να υποστηρίζω όμως, πως η επιλογή Trump - Musk είναι η χείριστη. Για όλους μας και για τους ίδιους τους Αμερικάνους.

Όποτε μπορέσεις, αν θέλεις να δεις πολλές από τις απόψεις αυτών που τον ψήφισαν, κάνε μια βόλτα στο reddit στο r/conservatives. Τα είδα όλα τις προάλλες που το επισκέφθηκα. Παραπληροφόρηση, foxnews πρωτοσέλιδα, η Ε.Ε. στην χειρότερη εκτίμηση με συνεχή κοροϊδία και χλευασμό για όλα πλην των ΗΠΑ.

Δεν συνηθίζω να γράφω εκθέσεις, αλλιώς θα ήθελα να επιχειρηματολογήσω ακόμη παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει πληθώρα επιχειρημάτων που επιβεβαιώνουν ότι με τελείως αυταρχικό και επιβλητικό (με την αρνητική χροιά) τρόπο κάνουν αυτό που γουστάρουν οι συγκεκριμένοι - στο βωμό του χρήματος πάντα - και ευνοούν πολύ συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων. Εκλέγονται για τον λαϊκισμό τους (θα χτίσω το τοίχος, θα διώξω ολους τους χ - ψ, θα φερω δουλειες, θα θα θα).

4 ώρες πριν, Marduk1 είπε

δράττομαι επι της ευκαιριας γιατι εισαι βαθια τυφλωμενος οπως το βαθυ κρατος του κοιμισμενου ..επι 4 χρονια παραλιγο να συρει την ανθρωποτητα σε πυρηνικο πολεμο.η ευρωπη τελειωσε και αργησε!!!

Οδευουμε σε μια νεα παγκοσμια ταξη και καλο ειναι να συνηθιζεις....οι δημοκρατικοι ειναι εγκληματιες και θα λογοδοτησουν!!!

Awkward Kenan Thompson GIF by Saturday Night Live

Επεξ/σία από eselor
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, billdanos είπε

Το λες και θλιβερό πάντως, όταν σε άλλες περιπτώσεις θα "επαναστατούσες"! :) 

Για παράδειγμα αν στην Ελλάδα θα έβλεπες τον πιο πλούσιο άνθρωπο  απροκάλυπτα να στέκεται μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και να κάνει τα "κουμάντα" του...

Τι γραφείο, τι νουρ ουάν! Κάπως τα καταφέρνουμε.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Θα το στρώσει λίγο πιστεύω επειδή το TikTok στην παρούσα κατάσταση είναι μόνο για χαζοχαρούμενους.

καθρεπτης ειναι...

σχωρα με!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Καθρέπτης σε τι?

σε οποιον ειναι απεναντι του, οπως ολοι οι καθρεπτες, και τελος παντων...

ΚΑΝΕΝΑ προβλημα δεν εχουν με τα δεδομενα των χρηστων κτλ κτλ, αν αυτο ηταν το θεμα θα ειχαν κλεισει και τα TEMU, Alibaba κτλ κτλ. το μονο προβλημα που εχουν ειναι οτι δεν μπορουν να ελενχουν το περιεχομενο, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει πέσει τόσο πολύ το επίπεδο πλέον; Έχουμε τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου να έχει αγοράσει ήδη μια online πλατφόρμα και να θέλει να αγοράσει δεύτερη, από την οποία πλατφόρμα ανοιχτά υποστηρίζει ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, ζητά την παραίτηση κυβερνήσεων και χαρακτηρίζει με υβρεολόγιο ηγέτες μιας χώρας. 

Για ποιο λόγο συζητάμε εάν αυτός ο άνθρωπος, ο πλουσιότερος στον κόσμο, έχει κάποιο έρεισμα για να το κάνει; Τι συμφέρονται μπορεί να έχει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο; Υπάρχει περίπτωση να είναι αγαθός ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και να θέλει το καλό όλων; Ταυτίζονται τα συμφέροντα του μη εκλεγμένου ιδιώτη πλουσιότερου άνθρωπου του κόσμου με τα δικά μας; Θα έπρεπε ο μη εκλεγμένος ιδιώτης πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο να ζητά την παραίτηση κυβερνήσεων που έχουν εκλεγεί δημοκρατικά με τη ψήφο του κόσμου; Γιατί ζητά την παραίτηση των νομίμως εκλεγμένων κυβερνήσεων ο ιδιώτης πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και γιατί αντ' αυτών των κυβερνήσεων υποστηρίζει ακροδεξιά κόμματα; Ξανά η ίδια ερώτηση, θέλει το καλό μας; Είναι παγκόσμιος ευεργέτης όλων; Τι σημασία έχει το Biden Harris Trump κλπ κλπ και εάν αυτό περί βιασμό ανηλίκων στη Βρετανία έχει έρεισμα ή δεν έχει; Είναι ερευνητικός δημοσιογράφος ο μη εκλεγμένος ιδιώτης πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με και επιτελεί λειτούργημα επιδιώκοντας την αποκάλυψη της αλήθειας;

Ειλικρινά τζάμπα συζήτηση όλα τα υπόλοιπα, πού έχουμε φτάσει ως κοινωνία πλέον; Πόσο έχουν πολτοποιηθεί τα μυαλά πολλών; Το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο για όλους μας.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...