rioener Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Το Πλαίσιο αναμενόμενα έχει τις υψηλές τιμές αυτές. Όταν γίνουν διαθέσιμες οι κάρτες για παραγγελία και σε άλλα καταστήματα, κυρίως σκρουτζ κλπ, τότε θα δούμε τις κανονικές τιμές εδώ.
vogias77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Το πλαίσιο έχει πραγματικά πάει σε λογική scalper δεν εξηγείτε αλλιώς 1000 ευρώ πάνω από το MSRP έλεος ... ας είχε τουλάχιστον κάποια υλοποίηση με 1300-1500 σε τιμές 4080 . Υπάρχει τρόπος να κάνουμε Preorder απευθείας από NVIDIA και να έρχεται Ελλάδα η Founder edition ?
music_lover Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για αυτό που κάνει το Πλαίσιο.- 1
Teddy77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1) Το Πλαίσιο είναι ο κατεξοχήν έλληνας σκάλπερ 2) Ζει από άσχετους, βιαστικούς και δοσατζήδες αλλά ο λαός δεν ξεχνά* (γιατί οι άσχετοι και οι δοσατζήδες μειώνονται όσο περνάει ο καιρός) 3) Πολύ πολύ πολύ (&πολύ) σπάνια, σε πολύ συγκεκριμένα προϊόντα, τα δίνει για λίγες ημέρες σε απλησίαστες για άλλους τιμές (πχ 4060 με 279€) 4) Η δικαιολογία του "επίσημου αντιπροσώπου/μεταπωλητή" , κάτι που (όντως) προσθέτει στα λειτουργικά κόστη για βλάβες/γκρίνες κλπ, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιες αποκλίσεις. *Όσοι είναι στην ηλικία μου μπορεί να θυμούνται τι φανταστικό μαγαζί ήταν στη Στουρνάρη, παλιά, εποχές 1990-2000. 7 1
MSSB Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μπορώ να παραγγείλω από οπουδήποτε στην Ευρώπη χωρίς κάποια επιπλέον (τελωνείο κλπ) χρέωση για Ελλάδα; Η εγγύηση επίσης ισχύει κανονικά;
niko13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, MSSB είπε Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μπορώ να παραγγείλω από οπουδήποτε στην Ευρώπη χωρίς κάποια επιπλέον (τελωνείο κλπ) χρέωση για Ελλάδα; Η εγγύηση επίσης ισχύει κανονικά; Ναι μπορείς να παραγγείλεις από Ευρώπη χωρίς τίποτα extra χρεώσεις ,η εγγύηση θα ισχύει αλλά λογικά θα πρέπει να επιστραφεί η κάρτα στο κατάστημα που την αγόρασες.Ασε που αρκετές εταιρίες σου δίνουν ένα extra χρόνο εγγύηση με έγγραφη του προϊόντος τους στο επίσημο site τους..Οπότε η εγγύηση δεν χάνεται αλλά αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και την χρειαστείς θα είναι λιγο περισσότερο ταλαιπωρία.Τελειως υποκειμενική άποψη από έξω εγώ κοιτάω μόνο amazon.de που τουλάχιστον στα θέματα εγγύησης είναι super. 1
AntiSeptic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, MSSB είπε Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μπορώ να παραγγείλω από οπουδήποτε στην Ευρώπη χωρίς κάποια επιπλέον (τελωνείο κλπ) χρέωση για Ελλάδα; Η εγγύηση επίσης ισχύει κανονικά; Ζω στην Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου, τα καταστήματα στην Ελλάδα πωλούν κάρτες γραφικών σε υψηλότερη τιμή από τους πωλητές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συνήθως αγοράζω τις κάρτες γραφικών μου από τη Φινλανδία ή την Τουρκία. Δεδομένου ότι αυτές οι χώρες θεωρούνται η περιοχή EMEA, δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση του προϊόντος. 1
MSSB Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 14 ώρες πριν, AntiSeptic είπε Ζω στην Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου, τα καταστήματα στην Ελλάδα πωλούν κάρτες γραφικών σε υψηλότερη τιμή από τους πωλητές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συνήθως αγοράζω τις κάρτες γραφικών μου από τη Φινλανδία ή την Τουρκία. Δεδομένου ότι αυτές οι χώρες θεωρούνται η περιοχή EMEA, δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση του προϊόντος. Τουρκία;
AntiSeptic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, MSSB είπε Τουρκία; Ναι Τουρκία. Αν και η φορολογία στην Τουρκία είναι σχεδόν 3πλάσια από την Ελλάδα, οι κάρτες γραφικών είναι φθηνότερες. Και δεδομένου ότι η Τουρκία περιλαμβάνεται στην περιοχή EMEA, δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση.
screaming_trees Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Εγω δεν εχω βρει κανένα κατάστημα απο Τουρκία να στέλνει Ελλάδα.
geomrk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, AntiSeptic είπε Ναι Τουρκία. Αν και η φορολογία στην Τουρκία είναι σχεδόν 3πλάσια από την Ελλάδα, οι κάρτες γραφικών είναι φθηνότερες. Και δεδομένου ότι η Τουρκία περιλαμβάνεται στην περιοχή EMEA, δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. εχουμε κανα μαγαζι ηλεκτρονικο;
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 16/1/2025 στις 1:21 ΜΜ, screaming_trees είπε Εγω δεν εχω βρει κανένα κατάστημα απο Τουρκία να στέλνει Ελλάδα. https://www.google.com/search?q=tukey+packet+forwarding&rlz=1C1CHZN_enGR1130GR1130&oq=tukey+packet+forwarding&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKAB0gEINTA2NWowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Α οκ, με parcel forwarding... Κατάλαβα καλά μπορεί και να στέλνει κάποιο δεν έχω ψάξει αλλά ναι με parcel forwarding μπορείς απο το οποιοδήποτε στην τουρκία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα