Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα καταγραφικο Hikvision DS-7204HUHI-F1/N https://www.skroutz.gr/s/9236591/Hikvision-DS-7204HUHI-F1-N-Katagrafiko-HVR-4-Kanalion-me-Analysi-Full-HD.html το οποιο μετα απο καποια διακοπη ρευματος σταματησε να ειναι λειτουργικο και να εχω προσβαση, φαινεται να παιρνει ρευμα γιατι αναβουν καποια λαμπακια και ακουγεται ο σκληρος αλλα δεν εχω προσβαση οπως πριν. παω για καινουργιο ή αξιζει να το παω για επισκευη ?

Δημοσ.

Έχεις πράγματα που θέλεις να δεις μέσα? Αν όχι, κάντο ένα reset, και ξαναπέρνα το στην εφαρμογή, λογικά θα πρέπει να στρώσει.

Δημοσ.

Δοκιμασε και με ενα αλλο τροφοδοτικο. Οταν το ανοιγεις ακουγεται το Beep; Σε απειρες βλαβες τα τροδοφοτικα την ακουνε και οταν παει να μπουταρει ο δισκος δεν εχουν αμπερ να δωσουν οποτε πεφτουν σε λουπα. Το reset που λεει ο φιλος δεν θα βοηθησει σε τπτ. Το ρεσετ γινεται στο password και μονο και στα περισσοτερα πρεπει να μιλησεις απευθειας με hikvision και με serial number σου στελνουν XML. Κατεβασε SADP tool που ειναι layer 2 και δες αν βλεπεις το καταγραφικο.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως λέει και ο @kaklikos μάλλον το τροφοδοτικό είναι. Έχει δυστηχώς τον βλαμμένο αντάπτορα των 12V και είτε θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό της Hikvision ή αν πιάνουν τα χέρια σου κόβεις το καλώδιο και το ενώνεις με ένα άλλο για να κάνεις δοκιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...