arxontas2323 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Zus είπε Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πάρει κάποιος Air όταν με ένα iPad και ένα keyboard μπορεί να κάνει ακριβώς τα ίδια και με καλύτερη φορητότητα, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Γιατι δεν ισχυει αυτο που λες...δεν μπορεις να κανεις με το ipad οτι κανεις με ενα macbook air...και μονο οτι δεν εχει σωστο file manager φτανει και περισσευει... μιλαω παντα για την δικη μου χρηση που εχω και ipad και mac mini. Για μενα η λυση ειναι το mac mini συνεχεια ανοιχτο και συνδεομαι απο το ipad οπου ειμαι να κανω δουλειες σημαντικες.
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Γιατι δεν ισχυει αυτο που λες...δεν μπορεις να κανεις με το ipad οτι κανεις με ενα macbook air...και μονο οτι δεν εχει σωστο file manager φτανει και περισσευει... μιλαω παντα για την δικη μου χρηση που εχω και ipad και mac mini. Για μενα η λυση ειναι το mac mini συνεχεια ανοιχτο και συνδεομαι απο το ipad οπου ειμαι να κανω δουλειες σημαντικες. Σωστά, δεν ήμουν αρκετά σαφής. Μιλάω για όσους έχουν ως ύψιστη προτεραιότητα τη φορητότητα και όσους απλά θέλουν browsing, και εργασίες Office και φυσικά το εξαιρετικό synergy των συσκευών Mac με το iPhone τους.
Tetix Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Athoz είπε Dual boot με Asahi Linux (ή Fedora Asahi Remix) για apple silicon. Στο λινκ τέλος, δες τι υποστηρίζεται για το μοντέλο σου. πάρα πολύ περίεργο το website αυτό, πολλή customιά βλέπω. μόνο μία linux διανομή παίζει; και αυτή μόνο μέχρι Μ2 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Tetix
ChristosFis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/302585-apple-macbook-pro-14-m3-8-core-16gb-1tb-10-core-gpu-silver αξιζει η αναβαθμιση απο macbook air m1 16 gb ram ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα