somt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/302585-apple-macbook-pro-14-m3-8-core-16gb-1tb-10-core-gpu-silver Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από somt
spiros696 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μ3 οχι Μ3 προ αλλα 16gb ram αντι για το basic 8 ε; Α και 1 terrabyte οκ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από spiros696
Tetix Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δέχονται εγκατάσταση linux (π.χ. Ubuntu) μέσα από VM ή dual boot? 1 1
djcat Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, Tetix είπε Δέχονται εγκατάσταση linux (π.χ. Ubuntu) μέσα από VM ή dual boot? γιατι να το κανεις αυτό; το maco os απο bsd προερχεται 1
Tetix Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, djcat είπε γιατι να το κανεις αυτό; το maco os απο bsd προερχεται Γιατί δεν τρέχουν όλα τα πράγματα στο macos φίλε μου. 2
VaggD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Τι παραπάνω έχει από το Air το όπιο και αυτό έχει 16gb ram, εκτός από τον 1tb ssd?
somt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) μεγαλύτερη οθόνη liquid retina XDR (Εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος) Φωτεινότητα έως και 1000 nits, μέγιστη φωτεινότητα 1600 nits, Φωτεινότητα SDR 600 nits Τεχνολογία ProMotion έως 120Hz Adaptive Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από somt 3
VaggD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Just now, somt said: μεγαλύτερη οθόνη, liquid retina (120hz) Η διαφορά είναι οριακά 1 ίντσα. Αναφορικά με την ανάλυση Liquid Retina 2560x1664 και 60hz 600nits το air και 3024x1964 120hz και 1100nits το pro. Δεν γνωρίζω πόσο μεγάλη διαφορά κάνουν σε συνδυασμό με το 1ΤΒ ΣΣΔ. FYI σε όσους ενδιαφέρονται, σύντομα θα ανακοινωθεί M4 MacBook Air.
cris41 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Αγόρασα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/301029-apple-Air-M3 στα 1.449€ απο Κωτσόβολο και μου ήρθε πριν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να το ανοίξω.. Τώρα σκέφτομαι την επιστροφή του και το Pro. 150€ έξτρα για τα παραπάνω, αλλά περισσότερο βάρος και λιγότερη φορητότητα -μικρή διαφορά αλλά το έχω πάντα πάνω μου.
bill_viper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 31 λεπτά πριν, cris41 είπε Αγόρασα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/301029-apple-Air-M3 στα 1.449€ απο Κωτσόβολο και μου ήρθε πριν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να το ανοίξω.. Τώρα σκέφτομαι την επιστροφή του και το Pro. 150€ έξτρα για τα παραπάνω, αλλά περισσότερο βάρος και λιγότερη φορητότητα -μικρή διαφορά αλλά το έχω πάντα πάνω μου. Από τη στιγμή που το έχεις συνέχεια πάνω σου stick to Air!
Athoz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 9 hours ago, Tetix said: Δέχονται εγκατάσταση linux (π.χ. Ubuntu) μέσα από VM ή dual boot? Dual boot με Asahi Linux (ή Fedora Asahi Remix) για apple silicon. Στο λινκ τέλος, δες τι υποστηρίζεται για το μοντέλο σου.
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, VaggD είπε Τι παραπάνω έχει από το Air το όπιο και αυτό έχει 16gb ram, εκτός από τον 1tb ssd? Ενεργητικό σύστημα ψύξης 1 1
VaggD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 45 minutes ago, Zus said: Ενεργητικό σύστημα ψύξης Αυτό μου είχε διαφύγει και σίγουρα είναι ένα μεγάλο θετικό για το pro. 3
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά των Pro με τα Air. Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες. Αν θέλεις να κάνεις βαριές εργασίες, aka video και photo editing κλπ το Pro είναι μονόδρομος. Από την άλλη αν θέλεις πολύ ελαφριά tasks τέτοιου είδους με τρομερή φορητότητα λόγω βάρους, επιλέγεις Air. Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πάρει κάποιος Air όταν με ένα iPad και ένα keyboard μπορεί να κάνει ακριβώς τα ίδια και με καλύτερη φορητότητα, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 2 ώρες πριν, cris41 είπε Αγόρασα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/301029-apple-Air-M3 στα 1.449€ απο Κωτσόβολο και μου ήρθε πριν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να το ανοίξω.. Τώρα σκέφτομαι την επιστροφή του και το Pro. 150€ έξτρα για τα παραπάνω, αλλά περισσότερο βάρος και λιγότερη φορητότητα -μικρή διαφορά αλλά το έχω πάντα πάνω μου. Εγώ θα το επέστρεφα και θα έπαιρνα το Pro φίλε μου. Η διαφορά στο βάρος είναι 300 γραμμάρια αλλά στις δυνατότητες κερδίζεις αρκετά παραπάνω. 2
downhill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου έχει και παραπάνω ports το προ (πχ. HDMI , SD-card reader)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα