Προς το περιεχόμενο

Κωτσόβολος - Apple MacBook Pro 14 M3 8-Core/16GB/1TB/10-Core GPU Silver Laptop - €1599

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Κωτσόβολος - Apple MacBook Pro 14 M3 8-Core/16GB/1TB/10-Core GPU Silver Laptop - €1599
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tetix είπε

Δέχονται εγκατάσταση linux (π.χ. Ubuntu) μέσα από VM ή dual boot?

γιατι να το κανεις αυτό; το maco os απο bsd προερχεται

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, djcat είπε

γιατι να το κανεις αυτό; το maco os απο bsd προερχεται

Γιατί δεν τρέχουν όλα τα πράγματα στο macos φίλε μου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεγαλύτερη οθόνη
liquid retina XDR (Εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος)
Φωτεινότητα έως και 1000 nits, μέγιστη φωτεινότητα 1600 nits, Φωτεινότητα SDR 600 nits
Τεχνολογία ProMotion έως 120Hz Adaptive

Επεξ/σία από somt
  • Like 3
Δημοσ.
Just now, somt said:

μεγαλύτερη οθόνη, liquid retina (120hz)

Η διαφορά είναι οριακά 1 ίντσα. Αναφορικά με την ανάλυση Liquid Retina 2560x1664 και 60hz 600nits το air και 3024x1964 120hz και 1100nits το pro. Δεν γνωρίζω πόσο μεγάλη διαφορά κάνουν σε συνδυασμό με το 1ΤΒ ΣΣΔ. FYI σε όσους ενδιαφέρονται, σύντομα θα ανακοινωθεί M4 MacBook Air.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/301029-apple-Air-M3 στα 1.449€ απο Κωτσόβολο και μου ήρθε πριν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να το ανοίξω.. Τώρα σκέφτομαι την επιστροφή του και το Pro. 150€ έξτρα για τα παραπάνω, αλλά περισσότερο βάρος και λιγότερη φορητότητα -μικρή διαφορά αλλά το έχω πάντα πάνω μου. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, cris41 είπε

Αγόρασα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/301029-apple-Air-M3 στα 1.449€ απο Κωτσόβολο και μου ήρθε πριν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να το ανοίξω.. Τώρα σκέφτομαι την επιστροφή του και το Pro. 150€ έξτρα για τα παραπάνω, αλλά περισσότερο βάρος και λιγότερη φορητότητα -μικρή διαφορά αλλά το έχω πάντα πάνω μου. 

Από τη στιγμή που το έχεις συνέχεια πάνω σου stick to Air!

Δημοσ.
9 hours ago, Tetix said:

Δέχονται εγκατάσταση linux (π.χ. Ubuntu) μέσα από VM ή dual boot?

Dual boot με Asahi Linux (ή Fedora Asahi Remix) για apple silicon. Στο λινκ τέλος, δες τι υποστηρίζεται για το μοντέλο σου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, VaggD είπε

Τι παραπάνω έχει από το Air το όπιο και αυτό έχει 16gb ram, εκτός από τον 1tb ssd?

Ενεργητικό σύστημα ψύξης

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 minutes ago, Zus said:

Ενεργητικό σύστημα ψύξης

Αυτό μου είχε διαφύγει και σίγουρα είναι ένα μεγάλο θετικό για το pro. 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά των Pro με τα Air. Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες.

Αν θέλεις να κάνεις βαριές εργασίες, aka video και photo editing κλπ το Pro είναι μονόδρομος.

Από την άλλη αν θέλεις πολύ ελαφριά tasks τέτοιου είδους με τρομερή φορητότητα λόγω βάρους, επιλέγεις Air.

Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πάρει κάποιος Air όταν με ένα iPad και ένα keyboard μπορεί να κάνει ακριβώς τα ίδια και με καλύτερη φορητότητα, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

2 ώρες πριν, cris41 είπε

Εγώ θα το επέστρεφα και θα έπαιρνα το Pro φίλε μου.  Η διαφορά στο βάρος είναι 300 γραμμάρια αλλά στις δυνατότητες κερδίζεις αρκετά παραπάνω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...