mants118 Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:01 πμ Περίεργο μήνυμα, ίσως χρειάζεται να κάνουμε όλοι μια κοινοποίηση στο λογαριασμό μας για τη σύμβαση της Ρώμης για τα προσωπικά δεδομένα 😛😅 2
AntiCambeR Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:46 πμ 6 ώρες πριν, CyberTechnology είπε Βλέπω... έχει ξεκινήσει τις υπερωρίες ο Meta Manager Meta Maganer γράφει. 😄 1
Chocobo Δημοσ. Τρίτη στις 08:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:29 πμ 10 ώρες πριν, musicland είπε μολις το ειδα χθες, εκανα αμεσως αναφορα στο facebook, και σε 1-2 λεπτα μου ηρθε μηνυμα οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το μηνυμα... ενταξει, αυτοματοποιημενο ηταν μαλλον το μηνυμα, αλλα να μην το κοιταξει κανενας? Έκανες αναφορά και δούλεψε ? Απο πορνό μέχρι φόνο έχω δει και αναφέρει και η απάντηση ήταν ''iT DoEsNt ViOlaTe OuR CoMmuNitY PoLicIeS'' τίποτα δεν κάνει η αναφορά όσες φορές και αν έχω κάνει. Μόνο αν γράψεις fat μπορεί να ασχοληθεί κανείς. 8 ώρες πριν, Arkin είπε Ακομα ασχολειται κοσμος με το facebook? Πανω απο 7 χρονια εχω που το διεγραψα και σχεδον οι περισσοτεροι απο οσους ξερω δεν ασχολουνται πια. Βεβαια πηγαν στο αλλο σκουπιδι το tiktok αλλα τελος παντων. Τι γινεται με το σκουπιδοfacebook? Το χρησιμοποιώ για τη δουλειά καθώς κάτι μπαρμπάδες και θείες μόνο αυτό έχουν και αρνούνται πεισματικά το οτιδήποτε άλλο , σαν το Viber ένα πράγμα. Αυτό μάθαμε αυτό εμπιστευόμαστε.
magictoboggan Δημοσ. Τρίτη στις 08:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:56 πμ (επεξεργασμένο) 3 καλά πράγματα είχε το facebook. 1. Το marketplace 2. Τις ομάδες 3. Τις εκδηλώσεις. To marketplace και οι ομάδες έχουν αχρηστευτεί με το spam διαφημίσεων και περίεργων link από scammers. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:58 πμ από magictoboggan
Tortugas Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 πμ Πήρα χτες το μήνυμα στο messenger... Νόμιζα πως είναι οι βλακείες της meta πάλι και το άφησα να το δω σήμερα. Με ένα scroll up, είδα πως είχα παλιά chat, από το context πρέπει να ήταν ενός παλιού CoC clan leader το hacked account. Αν δεν είχα το chat history και το έβλεπα χτες κουρασμένος, παίζει και να την πατούσα. Το μάτι δεν πάει εύκολα στο "maganer", απ' το link μόνο θα το έπιανα. Δεν πιστεύω πως είμαι επιρρεπής σε τέτοια scam, από το messenger preview/notification μια χαρά το έχαψα πάντως
Diavolos666 Δημοσ. Τρίτη στις 03:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:26 μμ (επεξεργασμένο) Θα χάσει η γερουσία της Ελλάδος και το ΚΑΠΗ τους λογαριασμούς τους στο FB δηλαδή... τι κρίμααααα! Εμένα πάντως χτες με πήρε μία "κυρία" και με το που το σήκωσα με ρώτησε "σε ποιον ανήκει αυτό το τηλέφωνο... γιατί μου κάνετε κλήσεις" και της είπα ότι το κινητό μου καταγράφει τις κλήσεις και παρακολουθείται για απάτες και μου το έκλεισε τσακ μπαμ. Η φωνή της ήταν γυναικεία τρίτης ηλικίας και ακουγόταν ρεαλιστικά θείτσα που θύμωσε που της έκανα αναπάντητες. Αν δεν ήξερα την κομπίνα ίσως ψάρωνα. Όσο πάει γίνονται και πιο πειστικοί, δεν βάζουν πλέον άτομα με σπαστά Ελληνικά. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:28 μμ από Diavolos666
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ 14 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Θα χάσει η γερουσία της Ελλάδος και το ΚΑΠΗ τους λογαριασμούς τους στο FB δηλαδή... τι κρίμααααα! Εμένα πάντως χτες με πήρε μία "κυρία" και με το που το σήκωσα με ρώτησε "σε ποιον ανήκει αυτό το τηλέφωνο... γιατί μου κάνετε κλήσεις" και της είπα ότι το κινητό μου καταγράφει τις κλήσεις και παρακολουθείται για απάτες και μου το έκλεισε τσακ μπαμ. Η φωνή της ήταν γυναικεία τρίτης ηλικίας και ακουγόταν ρεαλιστικά θείτσα που θύμωσε που της έκανα αναπάντητες. Αν δεν ήξερα την κομπίνα ίσως ψάρωνα. Όσο πάει γίνονται και πιο πειστικοί, δεν βάζουν πλέον άτομα με σπαστά Ελληνικά. Το πιο πιθανό είναι ότι η θείτσα ήταν πραγματική θείτσα που βρήκε κλήση απο το νούμερο απο κάποια απο τις φορεξ κλπ που κάνουν σπουφινγκ τα νούμερα.
Diavolos666 Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, Ukforthemoment said: Το πιο πιθανό είναι ότι η θείτσα ήταν πραγματική θείτσα που βρήκε κλήση απο το νούμερο απο κάποια απο τις φορεξ κλπ που κάνουν σπουφινγκ τα νούμερα. Εγώ πάλι έχω ενδοιασμούς ότι η θεία πήρε τηλέφωνο πίσω για να δει ποιος την πήρε και ήταν τόσο γρήγορη στο να με ρωτήσει σε ποιον ανήκει αυτό το νούμερο. Από την άλλη όταν ανέφερα ότι το κινητό καταγράφει τις κλήσεις (αλήθεια) και ότι παρακολουθείται για απάτες (ψέμα) μου το έκλεισε πριν καν προλάβω να τελειώσω την πρόταση. Πολύ σβέλτη η θεία και πολύ γρήγορα έπιασε το μήνυμα! Δεν αποκλείεται να κάνουν ψευδή αναγνώριση κλήσης με δικό μου νούμερο τυχαία αλλά προς τι οι αναπάντητες τότε, δεν θα έπρεπε να το σηκώσουν? Επεξ/σία Τρίτη στις 04:45 μμ από Diavolos666
mariosnik_ Δημοσ. Τρίτη στις 11:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:18 μμ 14 ώρες πριν, magictoboggan είπε 3 καλά πράγματα είχε το facebook. 1. Το marketplace 2. Τις ομάδες 3. Τις εκδηλώσεις. To marketplace και οι ομάδες έχουν αχρηστευτεί με το spam διαφημίσεων και περίεργων link από scammers. Και οι ομάδες έχουν γίνει σκατα πλέον. Εμένα με έχουν κουράσει, ανακύκλωση ίδιου υλικού η τα ίδια και τα ίδια. Με εκνευρίζουν και οι απόψεις που διαβάζω πάντα τις ίδιες και τις ίδιες με αποτέλεσμα όπου διαφωνώ να πρέπει να πω τα ίδια και τα ίδια. Με μερικούς έχω τσακωθεί κιόλας και κάνουμε ανταλλαγη από μπλοκ. Γενικά για εμένα πάντα, πλησιάζει στο να ολοκληρώσει τον κύκλο του το fb.
magictoboggan Δημοσ. Τετάρτη στις 08:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:41 πμ 9 hours ago, mariosnik_ said: Και οι ομάδες έχουν γίνει σκατα πλέον. Εμένα με έχουν κουράσει, ανακύκλωση ίδιου υλικού η τα ίδια και τα ίδια. Εγώ είμαι μόνο σε ομάδες μουσικής και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για ποδήλατα, ηλεκτρονικά κτλπ. Οι περισσότερες από αυτές πλέον έχουν διαλυθεί από το spam, άλλες τις έκλεισαν γιατί ο καθένας ανέβαζε ότι ήθελε και άλλες έχουν ερημώσει. Οι περισσότεροι στο facebook έχουν παρατημένα τα προφίλ τους μόνο το messenger χρησιμοποιούν.
Jim_Kush Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 μμ Καλησπέρα! Αν πέσατε θύμα απάτης στο Facebook, μην ανησυχείτε, μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας αγοράζοντας στο Instagram το μπλε σηματάκι (13,99€), που ενεργοποιεί την επιλογή υποστήριξης. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη, περιγράψτε το πρόβλημα, και θα σας καθοδηγήσουν. Έτσι κατάφερα κι εγώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου
mariosnik_ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:03 μμ 10 ώρες πριν, magictoboggan είπε Εγώ είμαι μόνο σε ομάδες μουσικής και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για ποδήλατα, ηλεκτρονικά κτλπ. Οι περισσότερες από αυτές πλέον έχουν διαλυθεί από το spam, άλλες τις έκλεισαν γιατί ο καθένας ανέβαζε ότι ήθελε και άλλες έχουν ερημώσει. Οι περισσότεροι στο facebook έχουν παρατημένα τα προφίλ τους μόνο το messenger χρησιμοποιούν. Αυτό με το messenger ισχύει. Τα προφίλ σε εμένα δεν τα ενημερώνει ένα 50%, αλλά εξακολουθούν να μπαίνουν και να βλέπουν. Όταν κλείσουν όλα αυτά με delete τότε μιλάμε για πραγματική απομάκρυνση. Καλά με τις ομάδες άσε τι γίνεται. Σε ομάδα που ήταν γνωστή μου για να χαρίζουν αντικείμενα, ο διαχειριστής παραιτήθηκε και έγινε δημόσια ομάδα χωρίς άτομο να μπορεί να ελέγξει. Πλάκωσαν κάτι γυναίκες απατεωνισες εκεί, για να μην πολυλογώ της απέσπασαν προσωρικές πληροφορίες και στοιχεία και μετά την απειλούσαν και τα έβγαζαν στην φορα. Γινόταν της πόπης μέσα στην ομάδα με τσακωμούς κατηγορίες και ξεκατίνιασμα μεταξυ γυναικών. Τελικά η γνωστή μου τους έκανε μήνυση, μετά από 2 χρόνια καμία εξέλιξη. Οι απατεωνισες είχαν δεκάδες προφίλ και δεν έβγαζες άκρη ποιος ήταν ποιος. Περαν βέβαια της παραπάνω ακραίας περιπτωσης, εμένα με έχουν κουράσει πολύ οι ομάδες και οι οποίες συζητήσεις / σχόλια εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα