Προς το περιεχόμενο

Dualsense Επισκευή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Έχει λίγους μήνες τώρα που δεύτερο χειριστήριο Dualsense έβγαλε θέμα drifting στον αριστερό μοχλό. 2/3 αυτή τη στιγμή έχουν θέμα και δυστυχώς είναι και εκτός εγγύησης.

Όπως είναι λογικό ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα για να μάθω κόστη επισκευής κτλ και μου φάνηκαν πανάκριβα. Μαζί με τα μεταφορικά φτάνουν κοντά στα 60-70€ και για τα δύο ενώ υπολόγιζα γύρω στα 40-50€ για δύο μοχλούς...

Γνωρίζετε κάποιο καλό μαγαζί που κάνει επισκευές αλλά οικονομικά;

Ή θεωρείται ότι είναι προτιμότερο να ασχοληθώ μόνος μου αφού ούτως ή άλλως είναι και εκτός εγγύησης και τα δύο.

Δημοσ.

Αν έχεις τα εργαλεία και ξέρεις να κολλάς/ ξεκολλάς το κάνεις για πλάκα μόνος, εννοείται. Αλλιώς ένας έμπειρος τεχνικός της γειτονιάς θα το κάνει σχετικά γρήγορα.

Κ εμένα ένα ποσό 40-50€ μου φαίνεται λογικό.

Θα πρότεινα επίσης να δεις και κάποιο hall sensor mod, αν υπαρχει

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε

Αν έχεις τα εργαλεία και ξέρεις να κολλάς/ ξεκολλάς το κάνεις για πλάκα μόνος, εννοείται. Αλλιώς ένας έμπειρος τεχνικός της γειτονιάς θα το κάνει σχετικά γρήγορα.

Κ εμένα ένα ποσό 40-50€ μου φαίνεται λογικό.

Θα πρότεινα επίσης να δεις και κάποιο hall sensor mod, αν υπαρχει

Έχω κάνει κάποιες κολλήσεις σε πλακέτες με καλάι αλλά δεν με θεωρώ έμπειρο. Θα κοιτάξω μήπως με κανέναν τεχνικό δικό μου και το κάνουμε με μικρότερο κόστος.

Hall Sensor Mod ε; Το είχα ψάξει αλλά διάβασα ότι πολλές φορές δεν λειτουργούν σωστά και είναι και αρκετά ακριβά να πω την αλήθεια.

15 λεπτά πριν, poulinos είπε

λαθος κατηγορια.

Συγγνώμη για αυτό. Ήμουν ανάμεσα στο Hardware Γενικά και εδώ. Αν είναι το λάθος μέρος παρακαλώ να μεταφερθεί

Δημοσ.
15 minutes ago, Nick64 said:

Συγγνώμη για αυτό. Ήμουν ανάμεσα στο Hardware Γενικά και εδώ. Αν είναι το λάθος μέρος παρακαλώ να μεταφερθεί

μην ζητας συγνωμη.εγω δεν εχω προβλημα.στο ανεφερα(εχω ζητησει να το μεταφερουν) ωστε να παει στην σωστη κατηγορια για να εχεις καλυτερες πιθανοτητες να το απαντησει κανεις. πχ consoles games τα ανοιγουν συνηθως αυτα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, drunkdonkey είπε

Αν έχεις τα εργαλεία και ξέρεις να κολλάς/ ξεκολλάς το κάνεις για πλάκα μόνος, εννοείται.

Ουτε καν.

5 ώρες πριν, Nick64 είπε

Όπως είναι λογικό ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα για να μάθω κόστη επισκευής κτλ και μου φάνηκαν πανάκριβα. Μαζί με τα μεταφορικά φτάνουν κοντά στα 60-70€ και για τα δύο ενώ υπολόγιζα γύρω στα 40-50€ για δύο μοχλούς...

Αφου τα πληρωνουν,λογικο να ζητανε τετοια αστεια ποσα.
Μπορω να στα κανω και τα 2 στο μαγαζι  με περιπου 30 ευρω,αν θες να τα στειλεις με ΒΟΧ.
Τα υπολοιπα,αν σε ενδιαφερει,σε PM.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω πήρα απο ali 2 μοχλακια μαγνητικά για να μην ξανα έχω το ίδιο πρόβλημα 

τα πέτυχα σε προσφορά απο 7 ευρώ σε 3

https://www.aliexpress.com/item/1005006735719097.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.469d18020LBxLt

μου τα πέρασε ο τεχνικός της γειτονίας με ένα 10ρικο

δεν του πήρε πάνω απο μισή μια ώρα 

Επεξ/σία από zourman1981
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ουτε καν.

Αφου τα πληρωνουν,λογικο να ζητανε τετοια αστεια ποσα.
Μπορω να στα κανω και τα 2 στο μαγαζι  με περιπου 30 ευρω,αν θες να τα στειλεις με ΒΟΧ.
Τα υπολοιπα,αν σε ενδιαφερει,σε PM.

Σου έστειλα μήνυμα

10 ώρες πριν, zourman1981 είπε

https://www.aliexpress.com/item/1005006735719097.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.469d18020LBxLt

Καλά ναι γενικά λίγο που το τσέκαρα μάλλον φαίνεται η καλύτερη λύση το hall effect αλλά δεν θα το ανοίξω εγώ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, zourman1981 είπε

7 ευρω 2 joy και εργαλεια πολυ δυσκολο να ειναι hall.

Δημοσ.
Στις 14/1/2025 στις 2:27 ΠΜ, StamTheMan είπε

Ουτε καν.

Προσπαθησες και δεν τα κατάφερες η απλά αποθαρρύνεις τον κόσμο για να τσιμπήσεις το 30ρι;

Μη λέμε ότι θέλουμε, με ένα ταπεινό ts100 και λοιπά έχω φτιάξει από Xbox μέχρι flight controllers, αν έχεις υπομονή και μια σχετική εμπειρία τα καταφέρνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...