Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας. 
Σύντομα θα φτιάξω νέο pc προτίστως για gaming σκοπούς. Θα ήθελα την άποψή σας για το build μου, αυτό που θέλω είναι να παίζει όλα τα game αψεγάδιαστα και 4κ αν γίνεται στην καλύτερη. Ό,τι διορθώσεις έχετε μου  λέτε, αλλά σίγουρα CPU θα είναι αυτός ο AMD, όσο για το multitask πιστεύω θα κάνει αυτά που θέλω.

svxzvxvxzv.png

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα τις παρακάτω αλλαγές:

1.7800x3d

2. Μια φθηνότερη μητρική b650

3. Θα έβαζα τα παραπάνω ρέστα για μια νέα 50xx  ή 90xx (εν αναμονή των benchmark)

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Εγώ θα έκανα τις παρακάτω αλλαγές:

1.7800x3d

2. Μια φθηνότερη μητρική b650

3. Θα έβαζα τα παραπάνω ρέστα για μια νέα 50xx  ή 90xx (εν αναμονή των benchmark)

Η 9800 μου αρεσει παραπανω να σου πω την αληθεια, επισης η gpu δε θα ειναι στο θεο λες ; Τον μαρτιο θα αγορασω το setup αν ολα πανε καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβαζω αψεγαδιαστα 4κ...

μετα βλεπω 7900ΧΤ με 9800Χ3d και μου βγαινουν τα ματια...

πολυ καλυτερο αποτελεσμα θα εχεις με μια 4080 super και εναν 5800Χ3d ή 7800Χ3d ή 7700 απλο

προφανως ειναι γελοιοτητα η μητρικη που διαλεξες και θες b650 οπως αναφερθηκε.

αχρηστος ο 9800Χ3d σε 4Κ,ανουσιο εντελως.

Επεξ/σία από dsi44
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι είπαν τα παιδιά πιο πάνω είναι σωστό.Λαθος έχεις κατανείμει  το budget.Για 4k που στοχεύεις η κάρτα είναι λίγη και ο επεξεργαστής/high end μητρική  αχρειαστος.Να πω ότι είναι και σε καλή τιμή ο 9800x3d θα το καταλάβαινα..Η 7900xt είναι η δεύτερη σε δύναμη κάρτα της amd αδύνατο να κάνει αυτό που θες όταν καλά καλά δεν το κάνει ούτε η 4090 χωρίς upscale σε βαριά παιχνίδια.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δηλαδή, με την άκυρη ψύκτρα και το κουτί του 50ρικου σε 2000€ build, μόνο εμένα έκατσε στραβά;;;
🙄

Εσύ μπήκες βαθιά μέσα στο πρόβλημα  Νικόλα,ανησυχώ..Ακόλουθα το φως,βγες πριν τρελαθείς😁

Επεξ/σία από niko13
  • Haha 1
Δημοσ.

1.CPU ,  7800x3d

2. Μητρική, βάλε μια Β650 στα 200€

3. Προαιρετικά εγώ θα έβαζα ένα 360 AIO cooler

4. Αφού θα τα πάρεις τον Μάρτιο, περίμενε τις νέες κάρτες.

Δημοσ.

Και ο 7800x3d υπερβολή είναι αν μιλάμε για 4k gaming γιατί μπορείς να κόψεις χρήματα από εκεί και να τα επενδύσεις σε μια καλύτερη GPU καθότι σε αυτήν την ανάλυση είμαστε σχεδόν αποκλειστικά gpu bound. Κοίτα κάτι σε Ryzen 7700x ή 9700x. Δεν σου λέω για Ryzen 7600x και 9600x γιατί οι είναι 6πύρινοι και οι 8πύρινοι κρατάνε καλύτερα 1% low frames.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Γενικα εκτος απο το 4K gaming πχ θα παρω και το GTA 6 σιγουρα και πολλα αλλα παιχνιδι, δλδ το λιγοτερο που θα παιξω ειναι PubG ολα ultra και κατι racing games οπως και FM τα πιο low games, θελω να παιξω γενικα οτι δεν εχω καταφερει τοσα χρονια λογω της μη αποδοσης του PC. Απο εκει και περα διαλεξα την συγκεκριμενη CPU και Motherboard για να ειναι καπως πιο future proof και δε θελω να βαλω AIO αλλα απλο cooler γιατι γενικα εχω δει πως εχουν θεματα με τον καιρο. Αν οι νεες καρτες της AMD για 4Κ είναι value τότε θα πάω εκεί γενικά το budget είναι 2.5κ. 

Επισης αλλο ενα θεμα μου αν μπορειτε να βοηθησετε ειναι απο που να τα παραγγειλω μεχρι τωρα καλυτερες τιμες βρηκα στο Plaisio of all places. Θα εμπιστευοσασταν το Amazon αν και το Γερμανικο δεν εχει μερικα απο τα πραγματα που θελω. Την αγαπη μου για την βοηθεια σας, καλη χρονια σε ολους με υγεια.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...