leros2004 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 hour ago, jimis98 said: ποια καταστήματα διαθέτουν συναρμολογηση δωρεάν ή και με ελάχιστα χρήματα? dexter, foxstore 1
@topos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 14/01/2025 at 12:15, mechpanos said: Κακή εμπειρία σε χρόνο παράδοσης και κάκιστη σε κάλυψη εγγύησης/service. Είχα στείλει tablet εντός εγγύησης που είχε brickάρει, το είχαν 2 μήνες λέγοντας μου ότι το έχουν στείλει στον κατασκευαστή και περιμένουν ενημέρωση και στο τέλος μου είπαν ότι το είχαν εκεί και έβλεπαν ίχνη υγρασίας στην πλακέτα και παραβίασης ότι κάποιος πήγε να το ανοίξει... ευτυχώς είχα ζητήσει όλη την προηγούμενη επικοινωνία που μου έλεγαν τα παπατζηλίκια ότι το είχαν στείλει στον κατασκευαστή γραπτώς, τους πήρε ο διάολος και μου έκαναν πιστωτικό μετά από άλλους 2 μήνες και πήρα άλλο γιατί δεν είχαν συνεργασία με κανέναν κατασκευαστή εννοείται ήταν παρά εισαγωγή και όλο ήταν ένα παπατζηλίκι. Από τότε δεν ψωνίζω τίποτα ακριβό από αυτούς καμία μπαταρία, κανένα γκατζετάκι smart home όταν έχει προσφορές, μέχρι εκεί. Έχει καλύτερα μαγαζιά με καλύτερες τιμές και πιο αξιόπιστα. Δεν αντιλέγω προφανώς στην δική σου εμπειρία. Όμως διαχρονικά (10ετια+) το e-shop έχει περιόδους με καλό aftersales και περιόδους με κακο.Μαλλον τώρα είναι κακή πάλι.. Spoiler Εγώ μάλλον έχω σταθεί τυχερός γιατί 5-6 φορές που χρειάστηκα aftersales ήταν ταχύτατοι και τρομερά εξυπηρετικοι. (Τελευταία φορά πριν 3 χρόνια όταν το Poco f3 σταμάτησε να φορτίζει και λέω πως θα βγάλω άκρη μιας και ήξερα πως ήταν παρά εισαγωγής.. Μέσα σε ~3-4 μέρες μου είχαν στείλει πιστωτικο χωρίς μα-μου και τρέχα γυρευε. Και σε άλλα προϊόντα(ακόμα παλιότερα) μικρότερης αξίας όλα κύλησαν ομαλά και ταχύτατα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα