tollisth Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα,εκάνα έλεγχο έναν αριθμού πλαισίου Μου τα έβγαλε όλα οκ,ότι φαίνενται εντάξει σε ότι αφορά κλοπή,Νομικό καθεστώς,ΖημιάΦυσικές καταστροφές (τουλάχιστον έτσι γράφει) Δεν μου έβγαλε καθόλου για χιλιόμετρα όμως Εχει κανείς άποψη επι του θέματος? Εχω κανονίσει αύριο να το παω αντιπροσωπία για έλεγχο
tollisth Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, SaFiS είπε Εισαγωγης ή Ελληνικο το αυτοκινητο?? Εισαγωγής από Γερμανία
SaFiS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει βγάλει παραπάνω στοιχεία. Στο δικό μου (εισαγωγή από Ολλανδία) μου έβγαλε 15 σελίδες (και την Ολλανδική αγγελία) και έπειτα πλήρωσα σε Ολλανδικό site αφού είχα πλέον και την Ολλανδική πινακίδα και πήρα ακόμη μεγαλύτερο ιστορικό... Ζήτα Refund και δοκίμασε κάποιο άλλο σχετικό site... 1
tollisth Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, SaFiS είπε Πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει βγάλει παραπάνω στοιχεία. Στο δικό μου (εισαγωγή από Ολλανδία) μου έβγαλε 15 σελίδες (και την Ολλανδική αγγελία) και έπειτα πλήρωσα σε Ολλανδικό site αφού είχα πλέον και την Ολλανδική πινακίδα και πήρα ακόμη μεγαλύτερο ιστορικό... Ζήτα Refund και δοκίμασε κάποιο άλλο σχετικό site... Δοκίμασα μόλις και στο automoli Μου έβγαλε περισσότερα όλα καλά εκτός πάλι από τα χιλιόμετρα
SaFiS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Αν δεν έχει χιλιόμετρα, μάλλον κάτι βρωμάει (δεν πήγε ποτέ σε αντιπροσωπεία ή εσκεμμένα έχει 'χαθεί' το ιστορικό). Θα έπρεπε να βγάλει τουλάχιστον τα χιλιόμετρα από τα εκεί ΚΤΕΟ...
tollisth Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, SaFiS είπε Αν δεν έχει χιλιόμετρα, μάλλον κάτι βρωμάει (δεν πήγε ποτέ σε αντιπροσωπεία ή εσκεμμένα έχει 'χαθεί' το ιστορικό). Θα έπρεπε να βγάλει τουλάχιστον τα χιλιόμετρα από τα εκεί ΚΤΕΟ... Περίεργο μου φαίνεται και εμένα αυτός λέει ότι έχει το Book Service Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από tollisth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα