dieksodo Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:38 μμ 21 minutes ago, stevenfins said: Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένες ειδικές κατηγορίες παιδιών, όπως αυτά που είναι ορφανά ή ανήκουν σε πολύτεκνη οικογένεια, που τους δίνεται μια επιπλέον βοήθεια στο να περάσουν στην τριτοβάθμια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχουν διαβάσει όσο οι υπόλοιποι, ούτε ότι θα κλέψουν τις θέσεις κάποιων άλλων Βασικα ακριβως αυτο σημαινει εξ ορισμου κιολας!
fast8 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:05 μμ 27 minutes ago, stevenfins said: Έχουμε φτάσει στο 2025 και έχουμε ως επιχείρημα πως δεν ξέρουμε τι είναι η δικαιοσύνη και ποιος αποφασίζει τι είναι δίκαιο και τι όχι; Έχουν περάσει πολύ εξυπνότεροι από εμένα άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, οι οποίοι έχουν ορίσει και αναλύσει τι σημαίνει η δικαιοσύνη και τους οποίους μπορείς να μελετήσεις εάν έχεις απορίες. Που μεταξύ μας και ένα παιδί της Α' δημοτικού να ρωτούσες θα σου απαντούσε, όπως φυσικά και εσύ ο ίδιος ξέρεις. Οχι, δεν είμαι εγώ αυτός που χρειάζεται μελέτη. Πως είναι δίκαιο πχ δυο άστεγοι να ζουν στον δρόμο και εσύ να διαλέγεις να βοηθήσεις τον ένα απο τους δυο με βάση το φύλο, φυλή του ή κάτι άλλο; Που είναι η δικαιοσύνη για αυτόν που του λες "όχι βοήθεια για εσένα γιατί κάποιος που έχει ίδιο χρώμα δέρματος με εσένα πιο κάτω περνάει καλά"; 32 minutes ago, stevenfins said: Έχεις κάποιο λινκ που να υποστηρίζει τα λεγόμενα σου στο bold ή είναι δικές σου υποθέσεις; Link για αριθμητική που κάνεις με τα δάκτυλα; Ισως δεν έγινε κατανοητό τι είπα, οπότε λίγο διαφορετικά. Ο απόλυτος αριθμός των φτωχών που αποκλείονται απο τα DEI προγράμματα είναι πολύ μεγαλύτερος απο το αυτούς που μπορούν να συμμετάσχουν (όλοι φουκαράδες). Εσύ είσαι φτωχός, εσύ είσαι φτωχός και εσύ είναι φτωχός, αλλά δεν έχω πρόγραμμα για εσάς θα βοηθήσω μόνο τον άλλο φτωχό λόγο χρώματος.
kata_tixi Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 μμ Στις 14/1/2025 στις 2:51 ΜΜ, dieksodo είπε Μια χαρα καταλαβα ειπες πως δε σου αρεσει πως αντιμετωπιζονται οι 14χρονοι και ζητας ισοτητα με ωριμους. ειπες πως κοινωνικες παροχες ειναι φασισμος και η ζουγκλα των ΜΗ κοινωνικων παροχων ειναι χιτλερ αυτα που ειπες σου ανελυσα Κανεις δεν εχει μπερδευτει. Μαλλον εσυ τα εχεις μπλεξει αν καποιος εχει τα προσοντα θα προσληφθει ακομα και αν ειναι μαυρος γκαιυ γυναικα το προβλημα ξεκιναει οταν επιβαλλεις να προσληφθουν τετοιοι ανεξαρτητως προσωντων δεν χρειαστηκε νομους δει ο ανετοκουπο για να πληρωνεται εκαττομυρια. Ουτε τουπε κανενας δε θα σε πληρωσουμε πολλα γιατι εισαι «αραπης». μα δεν ισχυει αυτο που λες. και ειναι αποδεδειγμένο. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ;;; ΠΟΙΟΣ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1 ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; κριμα πραγματικα. 32 λεπτά πριν, fast8 είπε Οχι, δεν είμαι εγώ αυτός που χρειάζεται μελέτη. Πως είναι δίκαιο πχ δυο άστεγοι να ζουν στον δρόμο και εσύ να διαλέγεις να βοηθήσεις τον ένα απο τους δυο με βάση το φύλο, φυλή του ή κάτι άλλο; Που είναι η δικαιοσύνη για αυτόν που του λες "όχι βοήθεια για εσένα γιατί κάποιος που έχει ίδιο χρώμα δέρματος με εσένα πιο κάτω περνάει καλά"; Link για αριθμητική που κάνεις με τα δάκτυλα; Ισως δεν έγινε κατανοητό τι είπα, οπότε λίγο διαφορετικά. Ο απόλυτος αριθμός των φτωχών που αποκλείονται απο τα DEI προγράμματα είναι πολύ μεγαλύτερος απο το αυτούς που μπορούν να συμμετάσχουν (όλοι φουκαράδες). Εσύ είσαι φτωχός, εσύ είσαι φτωχός και εσύ είναι φτωχός, αλλά δεν έχω πρόγραμμα για εσάς θα βοηθήσω μόνο τον άλλο φτωχό λόγο χρώματος. γιατι σου ειπε κανεις οτι η ποσοστωση θα λυσει το προβλημα της φτώχιας; ρε γιατι τα κανετε ολα αχταρμα ; μειωνει τις ανισότητες που εχουν σχεση με φυλο χρωμα κτλ. τεσπα δεν εχει νοημα. 1 ώρα πριν, dieksodo είπε Βασικα ακριβως αυτο σημαινει εξ ορισμου κιολας! δεν σημαινει αυτο γιατι μπαινουν σε αλλες θεσεις εξτρα και οχι στις θεσεις που εχουν οριστει για το γενικο συνολο. οπως το ιδιο γινεται και με το νυχτερινο σχολειο κτλ. και στο κατω κατω αφου ειστε υπερ της αξιοκρατίας αν δεν κανουν μετα θα τους πεταξει εξω η αγορα εργασιας. 3
AtiX Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kata_tixi είπε μα δεν ισχυει αυτο που λες. και ειναι αποδεδειγμένο. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ;;; ΠΟΙΟΣ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1 ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; κριμα πραγματικα. Εν το μεταξύ να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούμπο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ανισοτήτων μιας και αν έμενε εδώ Ελλάδα, το πιο πιθανό και με τις διακρίσεις που κάνουν οι περισσότεροι όπως και ο εν λόγω συμφορίτης, ούτε στο 1/100 της καριέρας δεν θα πραγματοποιούσε… Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:44 μμ από AtiX 1
kata_tixi Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 μμ 9 ώρες πριν, orgixmh είπε Καταρχας συγχώρεσε με αν σε αποκαλεσα με οποιοδήποτε τρόπο φασιστα, παρότι τα μυνηματα ανταλλάσσονται με εσενα ο στοχος μου ειναι ανθρωποι που εχουν τις ιδιες αντιληψεις με εσενα. η αληθεια ειναι οτι ειμαι μακρια απο την χωρα αυτη τι στογμη και γραφω απο το κινητο μου τηλεφωνο οποτε προκαταβολικα συγνωμη που αντικειμενικα δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. Η ανισότητα που περιγραφεις υπαρχει και ειναι οφθαλμοφανες, αυτο που προσπαθω να γραψω ειναι οτι δεν μπορεις να πολεμήσεις την φωτια με φωτια, το προβλημα ειναι κοινωνικο και οι ριζες του βρίσκονται στην παιδεια που δεν λαβαμε. Ετσι λοιπόν καταληγω στο συμπερασμα οτι αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι η παιδεια και η κοινωνικη πολιτικη για όλους μας και οχι για μια μεριδα ανθρωπων. Τελος, μπορει να μην ανοικεις σε μια απο αυτες τις ομαδες αλλα εγω ανοικω σε μια απο τις ομαδες που δεν τους δοθηκαν οι ιδιες ευκαιριες με τον μεσο Ελληνα, παλεψα και καταφερα να φτασω εκει που αλλοι εφτασαν αρκετα ευκολότερα. Για αυτο το λογο και για πολλούς αλλους που δεν μπορω να γραψω δημοσια, αδυνατω να καταλαβω γιατι καποιος θα πρεπει να εχει περισσοτερα προνομια απο ανθρωπους σαν και εμενα. Αρα οχι, δεν μπορω να συμφωνησω με αυτα που γραφεις και η λυση που βλεπω εγω ειναι καθετα μετρα για ολους οσους δεν μπορουν να βρουν εργασια, δεν εχουν σταθερο η καθολου εισοδημα ανεξαρτητα με τα πιστευω τους, το φυλο τους, τη θρησκια τους κτλ. μα δεν του δινει προνομια αφου ουσιαστικα προσπαθει να τους εξισορρόπησει με αυτους που βρίσκονται σε καλύτερη θεση τι λες; 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Εν το μεταξύ να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούμπο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ανισοτήτων μιας και αν έμενε εδώ Ελλάδα, το πιο πιθανό και με τις διακρίσεις που κάνουν οι περισσότεροι όπως και ο εν λόγω συμφορίτης, ούτε στο 1/100 της καριέρας δεν θα πραγματοποιούσε… 100000 μαυροι στην ελλαδα . ο Ατετοκουμπο πηγε στο nba εβγαλε εκκατομυρια αρα ολοι οι μαυροι ειναι οκ και δεν υπόκεινται διακρίσεις. το μπουζουκι ειναι οργανο ο αστυνομος ειναι οργανο αρα ο αστυνομος ειναι μπουζουκι 1
AtiX Δημοσ. Τετάρτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:49 μμ 2 λεπτά πριν, kata_tixi είπε 100000 μαυροι στην ελλαδα . ο Ατετοκουμπο πηγε στο nba εβγαλε εκκατομυρια αρα ολοι οι μαυροι ειναι οκ και δεν υπόκεινται διακρίσεις. το μπουζουκι ειναι οργανο ο αστυνομος ειναι οργανο αρα ο αστυνομος ειναι μπουζουκι Και δεν είναι ο μόνος που κάνει συνέχεια παρόμοια λογικά άλματα… 1
kata_tixi Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 μμ 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Και δεν είναι ο μόνος που κάνει συνέχεια παρόμοια λογικά άλματα… τους εξηγείς με σοβαρα επιχειρηματα , βλεπω παιδια που γραφουν πολυ σοβαρα πραγματα και αυτοι εκει την κασετα τους. εντωμεταξυ οι ιδιοι μπορει να ανηκουν σε τετοιες ομαδες και δεν παιρνουν χαμπαρι. και ερχονται ατομα απο ''προνομοιουχες'' ομαδες και σου λενε ναι υπαρχουν διακρισεις . απιστευτος ο ανθρωπος 2
stevenfins Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 μμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, fast8 είπε Οχι, δεν είμαι εγώ αυτός που χρειάζεται μελέτη. Πως είναι δίκαιο πχ δυο άστεγοι να ζουν στον δρόμο και εσύ να διαλέγεις να βοηθήσεις τον ένα απο τους δυο με βάση το φύλο, φυλή του ή κάτι άλλο; Που είναι η δικαιοσύνη για αυτόν που του λες "όχι βοήθεια για εσένα γιατί κάποιος που έχει ίδιο χρώμα δέρματος με εσένα πιο κάτω περνάει καλά"; Δηλαδή μου λες ότι τα προγράμματα αυτά που προσφέρουν βοήθεια, σε μία περίπτωση δύο αστέγων θα κοίταζαν το χρώμα ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό και δεν θα κυριαρχούσε το γεγονός ότι είναι και οι δύο άστεγοι? Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα αυτό πιστεύω. 49 λεπτά πριν, fast8 είπε Link για αριθμητική που κάνεις με τα δάκτυλα; Ισως δεν έγινε κατανοητό τι είπα, οπότε λίγο διαφορετικά. Ο απόλυτος αριθμός των φτωχών που αποκλείονται απο τα DEI προγράμματα είναι πολύ μεγαλύτερος απο το αυτούς που μπορούν να συμμετάσχουν (όλοι φουκαράδες). Εσύ είσαι φτωχός, εσύ είσαι φτωχός και εσύ είναι φτωχός, αλλά δεν έχω πρόγραμμα για εσάς θα βοηθήσω μόνο τον άλλο φτωχό λόγο χρώματος. Θα στο πω αλλιώς σύμφωνα με το παράδειγμα σου. "Ο απόλυτος αριθμός των ανθρώπων που αποκλείονται από τη Unicef είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτούς που μπορούν να συμμετάσχουν (τα παιδιά). Εσύ λιμοκτονείς, εσύ λιμοκτονείς και εσύ λιμοκτονείς, αλλά δεν έχω πρόγραμμα για εσάς θα βοηθήσω μόνο τον άλλο που λιμοκτονεί λόγω του ότι είναι παιδί." Προφανώς και το παράδειγμα μου είναι υπερβολικό, μόνο και μόνο για να τονίσω την υπερβολή του πράγματος. Η Unicef υπάρχει για να ταΐσει τα παιδιά. Το ότι τόσοι άνθρωποι πεινάνε δεν σημαίνει ότι φταίει η Unicef που δεν τους βοηθάει, αλλά το ότι πρέπει να υπάρξουν άλλοι οργανισμοί και προγράμματα που λειτουργούν στοχευμένα για αυτούς, όπως η unicef με τα παιδιά. Το ίδιο ισχύει και με το DEI. Επαναλαμβάνω ξανά για να μην παρεξηγηθώ πως το παράδειγμα μου είναι υπερβολικό! Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:56 μμ από stevenfins 4 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:34 μμ 1 ώρα πριν, fast8 είπε Οχι, δεν είμαι εγώ αυτός που χρειάζεται μελέτη. Πως είναι δίκαιο πχ δυο άστεγοι να ζουν στον δρόμο και εσύ να διαλέγεις να βοηθήσεις τον ένα απο τους δυο με βάση το φύλο, φυλή του ή κάτι άλλο; Που είναι η δικαιοσύνη για αυτόν που του λες "όχι βοήθεια για εσένα γιατί κάποιος που έχει ίδιο χρώμα δέρματος με εσένα πιο κάτω περνάει καλά"; Link για αριθμητική που κάνεις με τα δάκτυλα; Ισως δεν έγινε κατανοητό τι είπα, οπότε λίγο διαφορετικά. Ο απόλυτος αριθμός των φτωχών που αποκλείονται απο τα DEI προγράμματα είναι πολύ μεγαλύτερος απο το αυτούς που μπορούν να συμμετάσχουν (όλοι φουκαράδες). Εσύ είσαι φτωχός, εσύ είσαι φτωχός και εσύ είναι φτωχός, αλλά δεν έχω πρόγραμμα για εσάς θα βοηθήσω μόνο τον άλλο φτωχό λόγο χρώματος. Όλα αυτά που ανακυκλώνεις έχουν απαντηθεί από πολλά άτομα εδώ. Φυσικά, δεν απαντάς γιατί είναι λάθος κατά την γνώμη σου αυτά που λέμε. Απλά ψάχνεις το επόμενο ποστ που θα πιαστείς από μια φράση ,ίσως όχι τέλεια διατυπωμένη ,για να κάνεις το ίδιο σετ ερωτήσεων. Έχουμε ξοδέψει ώρες και έχουμε διατυπώσει σελίδες ολόκληρες που εξηγούν τι είναι τα προγράμματα DEI. Ή τουλάχιστον σε τι συμφωνούμε με τα DEI. Επίσης έχουμε πει με παραδείγματα ποιες είναι υπερβολικές θέσεις και περιπτώσεις που δικαίως υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις. Παρόλα αυτά, επαναλαμβάνεις τις πιο ακραίες θέσεις που έχουν ακουστεί ποτέ ,κυρίως εκτός φόρουμ , και φέρνεις σαν επιχειρήματα τις εξαιρέσεις και όχι τον κανόνα. σ.σ. έχει απαντηθεί από 3 άτομα , αν θυμάμαι καλά , το επιχείρημα με τον Αντετοκούμπο. 4
fast8 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Dimitris_1981 said: Παρόλα αυτά, επαναλαμβάνεις τις πιο ακραίες θέσεις που έχουν ακουστεί ποτέ ,κυρίως εκτός φόρουμ , και φέρνεις σαν επιχειρήματα τις εξαιρέσεις και όχι τον κανόνα. Ωπα ρε φίλε. Ποιά είναι η ακραία θέση; Είπαμε ο καθένας με την αξία του και το κράτος σε κάθε έναν ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του, ανεξάρτητα απο ταμπέλες και group. Θα μας τρελάνεται εσεις εδώ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:52 μμ από fast8
Dimitris_1981 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 μμ 7 λεπτά πριν, fast8 είπε Ωπα ρε φίλε. Ποιά είναι η ακραία θέση; Είπαμε ο καθένας με την αξία του και το κράτος σε κάθε έναν ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του, ανεξάρτητα απο ταμπέλες και group. Θα μας τρελάνεται εσεις εδώ. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά και ζητάω συγνώμη. Εννοούσα ότι βασίζεις τα επιχειρήματα σου σε ακραίες θέσεις της αντίθετης άποψης. Πχ η περίπτωση της Christine Larson. Αναφορά σε κείμενο Στις 13/1/2025 στις 11:06 ΜΜ, fast8 είπε Οχι. Aλλες οι απαιτήσεις για τις γυναίκες, άλλες για τους άντρες. Πχ ο λόγος που ακούμε πολλά για τις γυναίκες πυροσβέστες στο LA είναι η κυρία Cristine Larson που εργάζεται ως Diversity Chief της πυροσβεστικής του LA. https://nypost.com/2025/01/12/us-news/lafds-diversity-chief-sparks-fury-for-defending-dei-by-blaming-the-victim/ H συγκεκριμένη υπαρχηγός έγινε διάσημη τις τελευταίες μέρες όχι απλά γιατί είδαν που πάνε τα λεφτά στην πυροσβεστική, αλλά και με τις περσινές δηλώσεις της κυρίας. Οπως βλέπεις ούτε λίγο ούτε πολύ στην ερώτηση αν είναι ικανή ως γυναίκα να μεταφέρει έναν άντρα έξω απο ένα φλεγόμενο κτίριο, η απάντηση της "“He got himself in the wrong place if I have to carry him out of a fire.”" (Έμπλεξε σε λάθος μέρος αν χρειαστεί να τον βγάλω από μια φωτιά.) Με άλλα λόγια όχι απλά δεν είναι ικανή να κάνει την δουλειά της, αλλά κατηγορεί και το θύμα. Είσαι χοντρός και σε λάθος μέρος λέει. Και αυτή είναι υπαρχηγός. Ξέρεις ποιο είναι το πιο τρελό; Εχουν ξεφύγει τόσο τα πράγματα με το DEI, που όχι μόνο το είπε σε επίσημο προωθητικό φιλμ της πυροσβεστικής, αλλά το είδαν το είδανε τόσοι άλλοι αξιωματικοί πριν κυκλοφορήσει, τόσοι τεχνικοί και όμως ήταν σίγουροι που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μιλάει για άντρες για αυτό, αν μιλούσε για κάποιο γατί θα είχε χάσει την δουλειά της. Η δουλεία της ήταν να καθησυχάσει τον κόσμο ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά αυτή λίγο πολύ είπε να καεις αν είσαι αντρας και δεν μπορώ να σε βγάλω έξω, δικό σου το λάθος. Κάθε άλλο παρα λέμε ότι θέλουμε. 2
AtiX Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ 5 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά και ζητάω συγνώμη. Εννοούσα ότι βασίζεις τα επιχειρήματα σου σε ακραίες θέσεις της αντίθετης άποψης. Πχ η περίπτωση της Christine Larson. Μην ανησυχείς, ήταν ξεκάθαρο από την πρόταση σου… 29 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Παρόλα αυτά, επαναλαμβάνεις τις πιο ακραίες θέσεις που έχουν ακουστεί ποτέ ,κυρίως εκτός φόρουμ , και φέρνεις σαν επιχειρήματα τις εξαιρέσεις και όχι τον κανόνα. 1 1
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 11:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:17 μμ 20 λεπτά πριν, fast8 είπε Είπαμε ο καθένας με την αξία του Είπατε πως καθορίζεται η αξία κάποιου ? Που το είπατε αυτό ? Βαζω στοίχημα ,αν ο Ελον Μάσκ χρειαζοταν κάποιον τραβεστί επιστήμονα να του δώσει λύση σε θέματα πυραύλων , πίπες θα του έπαιρνε , ασχέτως τι λέει και κάνει μπροστά στους άλλους. Το χρήμα έχει ως αξία για αυτόν και θα θυσιάσει οποιοδήποτε πιστεύω για να το πετύχει.
fast8 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 μμ (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, Dimitris_1981 said: Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά και ζητάω συγνώμη. Εννοούσα ότι βασίζεις τα επιχειρήματα σου σε ακραίες θέσεις της αντίθετης άποψης. Πχ η περίπτωση της Christine Larson. Δεν είναι ακριβώς ακραίο παράδειγμα, για να είμαι ειλικρινής δεν είναι καν σοβαρό σε σχέση με αυτά έχουμε δει. Να σκεφτείς εγώ δεν το έβαλα ως ακραίο παράδειγμα, απλά το έβαλα για να δείξω σε έναν φίλο (η φίλη;) πως οι γυναίκες πυροσβέστες εν γνώση τους υστερούν σε κάποια πράγματα σε σχέση με τους δυνατότερους άντρες. Αυτή ήταν η λογική μου, η ομολογία της υπαρχηγού πως δεν μπορεί να μεταφέρει κάποιον εκτός φωτιάς όπως ένας άντρας. Απλά ήταν στην επικαιρότητα εξαιτίας των φωτιών που είναι το βασικό θέμα στο internet. To θέμα είναι τέτοιες θέσεις (υπεύθυνοι diversity) τις παίρνουν συχνά ακραίοι ακτιβιστές και μάλιστα συχνά διαγωνίζονται για το ποιός θα βγει πρωταθλητής στις δηλώσεις. 21 minutes ago, atheatos said: Είπατε πως καθορίζεται η αξία κάποιου ? Που το είπατε αυτό ? Βαζω στοίχημα ,αν ο Ελον Μάσκ χρειαζοταν κάποιον τραβεστί επιστήμονα να του δώσει λύση σε θέματα πυραύλων , πίπες θα του έπαιρνε , ασχέτως τι λέει και κάνει μπροστά στους άλλους. Το χρήμα έχει ως αξία για αυτόν και θα θυσιάσει οποιοδήποτε πιστεύω για να το πετύχει. Δεν είναι δύσκολο. Αν περιμένω απο κάποιον να αποδόσει στην δουλειά που τον παίρνω Α και βρίσκω δυο υποψήφιους, ο ένας μπορεί να κάνει το 85% απο το Α και ο άλλος το 70% απο το Α, προφανέστατα ο πρώτος. Για αυτό τον παίρνω. Αν πχ έχουμε αγώνα ταχύτητας, αυτός που θα κόψει το νήμα. Δεν μιλάμε για το ποιός έχει καλύτερη ψυχή. Οσο για το Ελον, φυσικά και θα πάρει τον καλύτερο. Αυτό τουλάχιστον έλεγε πάντα. Δεν ξέρω πως σε κάποιους έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως έχει κάτι εναντίων κάποιων ομάδων. Είναι αντίθετος σε κάποιες ιδεολογίες, όχι με ομάδες ανθρώπουν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:38 μμ από fast8
Dimitris_1981 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 μμ 6 λεπτά πριν, fast8 είπε Δεν είναι ακριβώς ακραίο παράδειγμα, για να είμαι ειλικρινής δεν είναι καν σοβαρό σε σχέση με αυτά έχουμε δει. Να σκεφτείς εγώ δεν το έβαλα ως ακραίο παράδειγμα, απλά το έβαλα για να δείξω σε έναν φίλο (η φίλη;) πως οι γυναίκες πυροσβέστες εν γνώση τους υστερούν σε κάποια πράγματα σε σχέση με τους δυνατότερους άντρες. Αυτή ήταν η λογική μου, η ομολογία της υπαρχηγού πως δεν μπορεί να μεταφέρει κάποιον εκτός φωτιάς όπως ένας άντρας. Απλά ήταν στην επικαιρότητα εξαιτίας των φωτιών που είναι το βασικό θέμα στο internet. To θέμα είναι τέτοιες θέσεις (υπεύθυνοι diversity) τις παίρνουν συχνά ακραίοι ακτιβιστές και μάλιστα συχνά διαγωνίζονται για το ποιός θα βγει πρωταθλητής στις δηλώσεις. Δεν θες να καταλάβεις. Φυσικα και είναι ακραίο και δεν υποστηρίζουμε τέτοιες περιπτώσεις. Παλι κύκλο κάνουμε. Κάνε έναν κόπο να ανατρέξεις στα προηγούμενα ποστ και θα βρεις όλες τις απαντήσεις ήδη τουλάχιστον 3 φορές. Δεν λέω ότι θα συμφωνήσεις αλλά δεν μπορώ να ξαναγράφω τα ίδια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα