AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:35 μμ 27 λεπτά πριν, fast8 είπε ΟΚ Και που σε λέω ψεύτη??? Καταλαβαίνεις ελληνικά ή αποφάσισες να πετάξεις την μπάλα στη εξέδρα?
fast8 Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, AtiX said: Και που σε λέω ψεύτη??? Καταλαβαίνεις ελληνικά ή αποφάσισες να πετάξεις την μπάλα στη εξέδρα? Εσύ πως χρησιμοποιείς το "ψευδείς ισχυρισμοί"; Κάνω ψευδείς ισχυρισμούς αλλά δεν είμαι ψεύτης; Επεξ/σία Τρίτη στις 04:37 μμ από fast8
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 04:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:39 μμ 13 minutes ago, Dimitris_1981 said: Φασισμός ,με την ευρύτερη έννοια , είναι η αποδοχή /πεποίθηση ανωτερότητας φυλετικών, βιολογικών , πολιτισμικών ή άλλων ανάλογων χαρακτηριστικών. Επίσης είναι η αποδοχή και διατήρηση μιας κοινωνίας που έχει θεμελιωθεί στα παραπάνω. Έτσι κατά αντιπαράθεση (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) αυτών που ειπώθηκαν είπα ότι το να είσαι ενάντια σε μέτρα που σπάνε την ανισορροπία είναι φασιστικής νοοτροπίας. Αν δεν το κατάλαβες στην κουβέντα τον όρο φασισμό δεν τον έβαλα εγώ. Δες τα μεγάλα νούμερα και όχι βολικά παραδείγματα. Σε όλα τα παραδείγματα που θέτεις έχει απαντήσει η στατιστική. Εκτός βέβαια αν αποδεχθούμε ότι το γεγονός που πχ οι λευκοί άντρες με καλές θέσεις εργασίας είναι αναλογικά κατά πολύ περισσότεροι οφείλεται στην ανωτερότητα τους. Αντιλαμβανεσαι οτι υπερχει τεραστια διαφορα μεταξυ μιας φασιστικης κοινωνιας που λεει πως οι γκαιυ/μαυροι/εβραιοι πρεπει να εκτελουνται και μιας φιλελευθερης κοινωνιας που επιτρεπει στον καθενα να προσλαμβανει /ερωτευεται/κανει φιλο οποιον γιυσταρει ειτε ειναι μαυρος γκαιυ γυναικα ? Για ποια στατιστικη μιλας ακριβως? Εχεις δει τα στατιστικα στο nba ? Θελεις οντως να συζητησουμε γιατι ο ανετοκουπο πληρωνεται περισσοτερο απο το 99% των λευκων αθλητων? Η ο γουιλ σμιθ απο το 99% των λευκων ηθοποιων? θες να βαλουμε ποσωστωση στο nba?ισες γυναικες αντρες σε καθε ομαδα? ναι ο κοσμος ειναι αδικος. Ναι ενα παιδι τυφλο εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο ενα που βλεπει. δεν καταλαβαινω τιακριβως προτεινεις και πως να λυσουμε το προβλημα πως ακριβως θα βοηθηθει η κοινωνια αν επιτρεπουμε κοντους με μυωπια στη σχολη ικαρων? 4
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, dieksodo είπε Αντιλαμβανεσαι οτι υπερχει τεραστια διαφορα μεταξυ μιας φασιστικης κοινωνιας που λεει πως οι γκαιυ/μαυροι/εβραιοι πρεπει να εκτελουνται και μιας φιλελευθερης κοινωνιας που επιτρεπει στον καθενα να προσλαμβανει /ερωτευεται/κανει φιλο οποιον γιυσταρει ειτε ειναι μαυρος γκαιυ γυναικα ? Για ποια στατιστικη μιλας ακριβως? Εχεις δει τα στατιστικα στο nba ? Θελεις οντως να συζητησουμε γιατι ο ανετοκουπο πληρωνεται περισσοτερο απο το 99% των λευκων αθλητων? Η ο γουιλ σμιθ απο το 99% των λευκων ηθοποιων? θες να βαλουμε ποσωστωση στο nba?ισες γυναικες αντρες σε καθε ομαδα? ναι ο κοσμος ειναι αδικος. Ναι ενα παιδι τυφλο εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο ενα που βλεπει. δεν καταλαβαινω τιακριβως προτεινεις και πως να λυσουμε το προβλημα πως ακριβως θα βοηθηθει η κοινωνια αν επιτρεπουμε κοντους με μυωπια στη σχολη ικαρων? Άστο ρε φίλε δεν έχει νόημα. Χρησιμοποιείς την ανωτάτη μπακαλική ως επιχείρημα. Κι αν πιάσεις το <1% (24 από 2600 - 3000) των δισεκατομμυριούχων που είναι μαύροι τότε είναι πάνω από το 99.9% (~24/1-1,5δις) των λευκών. Αφού συνολικά πρέπει να υπάρχουν κοντά 3000 δισεκατομμυριούχοι. Ειδικά το παράδειγμα με το NBA/WNBA θα το βρεις στα ποστ μου ως λογική του άλλου άκρου. 17 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Παρότι δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο θα σου πω το εξής: Το γεγονός ότι υπάρχουν αντίστοιχες ακραίες και ηλίθιες απόψεις κι από την άλλη πλευρά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρατσισμός και ανισότητα. Πχ αυτοί που ζητάνε να εξισωθούν οι απολαβές μεταξύ ανδρών και γυναικών στο (W)NBA χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τον οικονομικό κύκλο των 2 διοργανώσεων. Το άλλο άκρο δεν αποτελεί ξέπλυμα μιας πραγματικότητας. Δεν το συνεχίζω ειλικρινά δεν έχει νόημα..... Επεξ/σία Τρίτη στις 05:15 μμ από Dimitris_1981 1 1
El_Spo Δημοσ. Τρίτη στις 05:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:03 μμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, dieksodo είπε Αντιλαμβανεσαι οτι υπερχει τεραστια διαφορα μεταξυ μιας φασιστικης κοινωνιας που λεει πως οι γκαιυ/μαυροι/εβραιοι πρεπει να εκτελουνται και μιας φιλελευθερης κοινωνιας που επιτρεπει στον καθενα να προσλαμβανει /ερωτευεται/κανει φιλο οποιον γιυσταρει ειτε ειναι μαυρος γκαιυ γυναικα ? Για ποια στατιστικη μιλας ακριβως? Εχεις δει τα στατιστικα στο nba ? Θελεις οντως να συζητησουμε γιατι ο ανετοκουπο πληρωνεται περισσοτερο απο το 99% των λευκων αθλητων? Η ο γουιλ σμιθ απο το 99% των λευκων ηθοποιων? θες να βαλουμε ποσωστωση στο nba?ισες γυναικες αντρες σε καθε ομαδα? ναι ο κοσμος ειναι αδικος. Ναι ενα παιδι τυφλο εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο ενα που βλεπει. δεν καταλαβαινω τιακριβως προτεινεις και πως να λυσουμε το προβλημα πως ακριβως θα βοηθηθει η κοινωνια αν επιτρεπουμε κοντους με μυωπια στη σχολη ικαρων? Μα ποιός πρότεινε να μπει στην Ικάρων κάποιος με μυωπία? Και ναι, μπορώ να αντιληφθώ οτί υπερβάλεις για να τονίσεις το επιχείρημά σου, αλλά οι περισσότεροι εδώ πέρα γραφετε οτι DEI = θα προσληφθει καποιος ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο μια ομαδα μειονοτητας, εναντι καποιου καλυτερου απο μια ομαδα οχι μειονοτητας, το οποιο προφανως δεν ισχυει. Η λογικη του DEI ειναι οτι αν εχω 2 εξισου ικανους υποψηφιους, σε καποια μικρη ποσοστοση, θα επιλεξω αυτον απο την μειονοτητα για τον απλουστατο λογο οτι ο υποψηφιος εκτος μειονοτητας θα εχει αποδεδειγμενα πιο πολλες πιθανοτητες να βρει αντιστοιχη εργασια. Να σε προλαβω κιολας σε κατι αλλο: προφανως υπηρξε και κακη χρηση και εκμεταλλευση της ολης διαδικασιας, αλλα (θεωρω) σε μικρο βαθμο που δε γινεται να ακυρωνει τη σωστη λογικη του μετρου. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:15 μμ από El_Spo 2 1 1
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 05:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:15 μμ 13 minutes ago, Dimitris_1981 said: Άστο ρε φίλε δεν έχει νόημα. Χρησιμοποιείς την ανωτάτη μπακαλική ως επιχείρημα. Κι αν πιάσεις το <1% (24 από 2600 - 3000) των δισεκατομμυριούχων που είναι μαύροι τότε είναι πάνω από το 99.9% (~24/8δις) των λευκών. Αφού συνολικά πρέπει να υπάρχουν κοντά 3000 δισεκατομμυριούχοι. Ειδικά το παράδειγμα με το NBA/WNBA θα το βρεις στα ποστ μου ως λογική του άλλου άκρου. Δεν το συνεχίζω ειλικρινά δεν έχει νόημα..... Νταξει καταλαβαμε πολυ κλαψουρα και απο προτασεις μηδεν 13 minutes ago, El_Spo said: Μα ποιός πρότεινε να μπει στην Ικάρων κάποιος με μυωπία? Και ναι, μπορώ να αντιληφθώ οτί υπερβάλεις για να τονίσεις το επιχείρημά σου, αλλά οι περισσότεροι εδώ πέρα γραφετε οτι DEI = θα προσληφθει καποιος ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο μια ομαδα μειονοτητας, εναντι καποιου καλυτερου απο μια ομαδα οχι μειονοτητας, το οποιο ειναι προφανως δεν ισχυει. Η λογικη του DEI ειναι οτι αν εχω 2 εξισου ικανους υποψηφιους, σε καποια μικρη ποσοστοση θα επιλεξω αυτον απο την μειονοτητα, για τον απλουστατο λογο οτι ο υποψηφιος εκτος μειονοτητας θα εχει αποδεδειγμενα πιο πολλες πιθανοτητες να βρει αντιστοιχη εργασια. Να σε προλαβω κιολας σε κατι αλλο: προφανως υπηρξε και κακη χρηση και εκμεταλλευση της ολης διαδικασιας, αλλα (θεωρω) σε μικρο βαθμο που δε γινεται να ακυρωνει τη σωστη λογικη του μετρου. Και αν εχεις μια θεση available? 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dieksodo είπε Νταξει καταλαβαμε πολυ κλαψουρα και απο προτασεις μηδεν Είναι που δεν διαβάζεις και επίσης που δεν προλαβαίνω από τους παραλογισμούς που βάζεις σαν επιχειρήματα…. Επιχειρήματα τύπου «Ο Αντετοκουμπο είναι επιτυχημένος μαύρος που ξεκίνησε από την Ελλάδα. Άρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός και διακρίσεις….» Επεξ/σία Τρίτη στις 05:21 μμ από Dimitris_1981
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:23 μμ 4 minutes ago, Dimitris_1981 said: Είναι που δεν διαβάζεις και επίσης που δεν προλαβαίνω από τους παραλογισμούς που βάζεις σαν επιχειρήματα…. Επιχειρήματα τύπου «Ο Αντετοκουμπο είναι επιτυχημένος μαύρος που ξεκίνησε από την Ελλάδα. Άρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός και διακρίσεις….» Ναι. 1
El_Spo Δημοσ. Τρίτη στις 05:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:25 μμ 3 λεπτά πριν, dieksodo είπε Νταξει καταλαβαμε πολυ κλαψουρα και απο προτασεις μηδεν Και αν εχεις μια θεση available? Αν εχεις μια θεση available, προφανως επιλεγεις εσυ σαν επιχειρηματιας οποιον θελεις γιατι κανεις δε σου επεβαλε να παρεις απο μειονοτητα. Αυτο ομως που προτεινει το DEI ειναι απο τη στιγμη που βρεθηκες στη θεση να μπορεις να βοηθησεις καποιον απο μια μειονοτητα, κανε το, γιατι ο αλλος υποψηφιος που δεν ειναι μειονοτητα, θα μπορεσει να βρεθει στην ιδια θεση πολυ πιο ευκολα. Και αυτο, ενδεχομενως και με παρα πολυ αργους ρυθμους δυστυχως, μπορει να αλλαξει καποιες ανισοτητες που επικρατουν εδω και παρα πολλα χρονια σε σχεδον ολες τις κοινωνιες. Επισης να τονισω οτι απο μονο που αυτο το εργαλειο, μακροπροθεσμα, δε θα καταφερει τρομακτικα μεγαλες αλλαγες. Χρειαζεται ομως να χρησιμοποιηθει ταυτοχρονα με τη σωστη εκπαιδευση και παιδεια, ειδικα των νεων, ωστε οσο περναν τα χρονια να καταστει αχρειαστο. 1
SeaLion Δημοσ. Τρίτη στις 05:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:26 μμ 1 ώρα πριν, dieksodo είπε Φιλε μου το προβλημα μας δεν ειναι οι λεξεις αλλα οι ιδεες. Τις ιδέες τις εκφράζουμε με τις λέξεις. Η επιλογή λέξεων κάτι λέει για τις ιδέες του καθενός μας. Εσύ, και διάφοροι άλλοι, έχεις σκαλώσει πως τάχα μου τις θέσεις λευκών στις ΗΠΑ τις τρώνε με το ζόρι άχρηστοι, κατώτεροι, επειδή έτυχε είναι σε μια μειονότητα κι επειδή θεσπίστηκαν πολιτικές που ωφελούν τις μειονότητες - ως αντίμετρο στην σκληρή πραγματικότητα. Το να είναι εξίσου ικανοί για μια δουλειά βέβαια, αντιμετωπίζεται σαν πολύ μικρή πιθανότητα. Τα σουρεαλιστικά αντιπαραδείγματα τύπου "μπαίνω ικάρων με μυωπία" δείχνουν πως δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα και μάλλον ούτε χειροπιαστά στοιχεία. Και ούτε μία ρεαλιστική πρόταση φυσικά. Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, λες πρακτικά, λες και δεν υπάρχει εξέλιξη στα κοινωνικά, επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα και πρέπει να συνεχίσουμε με τρόπους κλασικούς, δοκιμασμένους, "παραδοσιακούς" που, όλως τυχαίως, ευνοούν τους ήδη προνομιούχους πάντα. - Αν την έχασα κάπου την πρότασή σου πες μου. 12 λεπτά πριν, dieksodo είπε Και αν εχεις μια θεση available? Ξύνεις τον πάτο του βαρελιού πραγματικά. Ειδικά για mega-εταιρίες, που αυτές εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές, που όλοι τις παίρνουν ping-pong και πάνε από την μία στην άλλη όλη την ώρα για να μεγαλώνουν τον μισθό τους, τάχα μου problem η μία θέση DEI. LOL. 1 1
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 05:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:34 μμ 7 minutes ago, SeaLion said: Τις ιδέες τις εκφράζουμε με τις λέξεις. Η επιλογή λέξεων κάτι λέει για τις ιδέες του καθενός μας. Εσύ, και διάφοροι άλλοι, έχεις σκαλώσει πως τάχα μου τις θέσεις λευκών στις ΗΠΑ τις τρώνε με το ζόρι άχρηστοι, κατώτεροι, επειδή έτυχε είναι σε μια μειονότητα κι επειδή θεσπίστηκαν πολιτικές που ωφελούν τις μειονότητες - ως αντίμετρο στην σκληρή πραγματικότητα. Το να είναι εξίσου ικανοί για μια δουλειά βέβαια, αντιμετωπίζεται σαν πολύ μικρή πιθανότητα. Τα σουρεαλιστικά αντιπαραδείγματα τύπου "μπαίνω ικάρων με μυωπία" δείχνουν πως δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα και μάλλον ούτε χειροπιαστά στοιχεία. Και ούτε μία ρεαλιστική πρόταση φυσικά. Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, λες πρακτικά, λες και δεν υπάρχει εξέλιξη στα κοινωνικά, επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα και πρέπει να συνεχίσουμε με τρόπους κλασικούς, δοκιμασμένους, "παραδοσιακούς" που, όλως τυχαίως, ευνοούν τους ήδη προνομιούχους πάντα. - Αν την έχασα κάπου την πρότασή σου πες μου. Ξύνεις τον πάτο του βαρελιού πραγματικά. Ειδικά για mega-εταιρίες, που αυτές εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές, που όλοι τις παίρνουν ping-pong και πάνε από την μία στην άλλη όλη την ώρα για να μεγαλώνουν τον μισθό τους, τάχα μου problem η μία θέση DEI. LOL. Μπορεις να μου εξηγησεις πως ο παραδοσιακος τροπος ευνοει τον λευκο οταν ο παραδοσιακος τροπος ειναι να παιρνεις τον καλυτερο ασχετως χρωματος? 8 minutes ago, SeaLion said: Τις ιδέες τις εκφράζουμε με τις λέξεις. Η επιλογή λέξεων κάτι λέει για τις ιδέες του καθενός μας. Εσύ, και διάφοροι άλλοι, έχεις σκαλώσει πως τάχα μου τις θέσεις λευκών στις ΗΠΑ τις τρώνε με το ζόρι άχρηστοι, κατώτεροι, επειδή έτυχε είναι σε μια μειονότητα κι επειδή θεσπίστηκαν πολιτικές που ωφελούν τις μειονότητες - ως αντίμετρο στην σκληρή πραγματικότητα. Το να είναι εξίσου ικανοί για μια δουλειά βέβαια, αντιμετωπίζεται σαν πολύ μικρή πιθανότητα. Τα σουρεαλιστικά αντιπαραδείγματα τύπου "μπαίνω ικάρων με μυωπία" δείχνουν πως δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα και μάλλον ούτε χειροπιαστά στοιχεία. Και ούτε μία ρεαλιστική πρόταση φυσικά. Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, λες πρακτικά, λες και δεν υπάρχει εξέλιξη στα κοινωνικά, επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα και πρέπει να συνεχίσουμε με τρόπους κλασικούς, δοκιμασμένους, "παραδοσιακούς" που, όλως τυχαίως, ευνοούν τους ήδη προνομιούχους πάντα. - Αν την έχασα κάπου την πρότασή σου πες μου. Ξύνεις τον πάτο του βαρελιού πραγματικά. Ειδικά για mega-εταιρίες, που αυτές εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές, που όλοι τις παίρνουν ping-pong και πάνε από την μία στην άλλη όλη την ώρα για να μεγαλώνουν τον μισθό τους, τάχα μου problem η μία θέση DEI. LOL. Ενταξει εσυ οταν θα φτιαξεις επιχειρηση διοριζε εξτρα κοσμο για δει ακομα και αν δεν τους χρειαζεσαι. Δεν οερω πολλες πετυχημενες επιχειρησεις που να διοριζουν παραπανω απο οσο χρειαονται. εκτος απο το δημοσιο 1
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:38 μμ 56 λεπτά πριν, fast8 είπε Εσύ πως χρησιμοποιείς το "ψευδείς ισχυρισμοί"; Κάνω ψευδείς ισχυρισμούς αλλά δεν είμαι ψεύτης; Ω ναι…. πχ δεν ήταν ψεύτες όσοι πίστευαν ότι η γη είναι το κέντρο του κόσμου πριν 3.000 χρόνια… ελπίζω τώρα να το καταλάβεις… αν όχι ξανά λέω, είναι πρόβλημα σου…
SeaLion Δημοσ. Τρίτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:44 μμ 4 λεπτά πριν, dieksodo είπε Ενταξει εσυ οταν θα φτιαξεις επιχειρηση διοριζε εξτρα κοσμο για δει ακομα και αν δεν τους χρειαζεσαι. Γιατί; 😂😂 Περνάμε σε πιο ανυπόστατα σενάρια, όπου το DEI υποχρεώνει εταιρίες να προσλάβουν κόσμο που δεν χρειάζεται καν. 6 λεπτά πριν, dieksodo είπε Μπορεις να μου εξηγησεις πως ο παραδοσιακος τροπος ευνοει τον λευκο οταν ο παραδοσιακος τροπος ειναι να παιρνεις τον καλυτερο ασχετως χρωματος? Ναι, στάνταρ, τυφλό σύστημα στις προσλήψεις. 😎 Όπως γενικά δεν υπάρχει ρατσισμός, κάποια μεμονωμένα περιστατικά είναι, πώς κάνετε έτσι! 3 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Μάλλον δεν κάναν πολλοί τον κόπο να δουν το βίντεο. Το ξαναβάζω και επαναλαμβάνω κυρίως συμφωνώ μαζί του. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:49 μμ από Dimitris_1981 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα