SeaLion Δημοσ. Τρίτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:16 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, dieksodo είπε Κανεις δεν μιλησε για ποντικια και ξερο ψωμι. Μαθε να απαντας σε αυτα που σου λενε και οχι να φτιανεις αχυρανθρωπους Απάντησα αλλά γραπώνεσαι από ό,τι σε βολεύει -- ή ό,τι μπορείς να κατανοήσεις τέλος πάντων. Μιλάς για ανθρώπους και τους κατηγοριοποιείς σε "κατώτερους". Αυτό είναι το λεξιλόγιό σου και μάλλον συνάδει με τις αντιλήψεις σου. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:16 μμ από SeaLion 1
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:18 μμ 4 minutes ago, Dimitris_1981 said: Αυτό που λες στις εταιρίες είναι να έχουν στα κριτήρια τους την συμπερίληψη* , να κάνουν ποιο φιλικό το εργασιακό περιβάλλον και να έχουν προγράμματα που θα κάνουν το 8 σε 9 για κοινωνικές ομάδες που έχουν αντικειμενικό μειονέκτημα στην τωρινή κοινωνική δομή. Έχεις παραδείγματα που έκλεισαν οι επιχειρήσεις ή έχασαν κέρδη; * ένα άτομο που πήγε από το 2 στο 8 έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στο 10 από ένα άτομο που πήγε από το 7 στο 9. * Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο λόγος που οι γυναίκες δεν έχουν ίση εκπροσώπηση στις υψηλόμισθες θέσεις είναι θέμα ικανότητας μόνο; Να επαναλάβω ότι δεν μιλάω για ακραίες θέσεις όπως γιατί σε επαγγέλματα που απαιτούν δύναμη γιατί η γυναίκες υποεκπροσωπούνται. Όμως δεν μπορείς να λες αφού γεννήθηκες φτωχός έγχρωμος, γυναίκα , γκεϊ αποδέξου ότι πιθανότητες σου είναι υποπολλαπλάσιες. Επαναλαμβανω. Δεν μιλαμε για προγραμματα που κανουν πιο φιλικο το περιβαλλον μιλαμε για αφφερματιβ ακτιον μιλαμε δηλαδη για ποσωστωση το οτι ενας μαυρος επο μπρουκλιν κουραστηκε περισσοτερο για να αποκτησει πανεπιστημιακη εκπαιδευση απο εναν λευκο πλουσιο απο τα βορεια προαστια κοννεκτικατ τι ακριβως σχεση εχει με την αποδοση τους? αν ο λευκος ειναι ανωτερος και προσλαβεις τον μαυρο τοτε θα αγορασει τον λευκο ο απεναντι και θα γινει περισσοτερο ανταγωνιστικος. Δεν το καταλαβαινεις? αν ερθεις σε εμενα που ειμαι φασιστας φαλλοκρατικο γουρουνι και δε θελω γυναικες στην επιχειρηση μου οτι πρεπει να προσλαβω γυναικες με τα ιδια μισθολογικα κριτηρια με τους αντρες γιατι να το κανω? Δεν καταλαβαινει πως το μονο οπλο που εχει ο εργαζομενος ειναι να γινει πιο ανταγωνιστικος? Αν η γυναικα δεχθει μικροτερο μισθο τοτε εγω εχω το προβλημα αφου αν προτιμησω τον αντρα χανω λεφτα. Ελεος παιδια αν δεν καταλαβαινουμε απλα πραγματακια 2
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:22 μμ 18 λεπτά πριν, dieksodo είπε Μια χαρα καταλαβα ειπες πως δε σου αρεσει πως αντιμετωπιζονται οι 14χρονοι και ζητας ισοτητα με ωριμους. ειπες πως κοινωνικες παροχες ειναι φασισμος και η ζουγκλα των ΜΗ κοινωνικων παροχων ειναι χιτλερ όχι δεν είπα αυτό. Είπα ότι θα έπρεπε να δωθεί στον 14χρονο ορφανό η δυνατότητα να έχει όσο το δυνατόν ίδιες συνθήκες με τον αντίστοιχο 14χρονο μιας μέσης οικογένειας. Αυτό προφανώς δεν το μπορούμε να το πετύχουμε αλλά πρέπει να κινούμαστε προς τα εκεί. Είπα ότι όταν βαθμολογούμε κάποιον να υπολογίζουμε στα κριτήρια μας τι απόσταση διένυσε σε σχέση με κάποιον άλλο. Πίστεψε με κάποιος που έχει διανύσει μεγαλύτερη απόσταση έχει πιο πολλές πιθανότητες να φτάσει πιο ψηλά σε σχέση με κάποιον άλλο που διένυσε μικρότερη απόσταση. Είπα ότι με την λογική του φίλου τότε θα έπρεπε να θεωρεί ΑΥΤΟΣ φασισμό τις κοινωνικές παροχές και άρα με βάση την λογική του θα έπρεπε να πάμε στην λογική της ζούγκλας. Την οποία χαρακτήρισα ότι ρέπει στην λογική του χιτλερ (Ναζιστή) και της ανώτερης φυλής. Μάθε να κατανοείς τι διαβάζεις και παρακολούθησε την συνολική τοποθέτηση του άλλου. Το να απομονώνεις μια φράση μου και να την παραφράζεις δεν αποτελεί την άποψη μου. 1
orgixmh Δημοσ. Τρίτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:24 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Σου επιστρέφω τον όρο του φασίστα μιας και μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα. Επειδή εσύ δεν είχες την αντιμετώπιση που έπρεπε στα 14 , πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τι έχω γράψει. Ποιος σου είπε ότι λέω ότι ο ταξικός διαχωρισμός δεν είναι σε αυτά που υποστηρίζω; Με την λογική σου είναι φασισμός να υπάρχουν κοινωνικά κριτήρια για τα ΑΜΕΑ. Είναι φασισμός η δωρεάν παιδεία , οι κλίμακες στην φορολογία και τα επιδόματα στους πολύτεκνους. Να καταργήσουμε λοιπόν κάθε μορφής κοινωνική παροχή. Ας γίνουμε ζούγκλα. Ας επιβιώσει ο ισχυρός. Φυσική επιλογή με δωράκι το Mein Kampf του Αδόλφου. Αρα θεωρείς οτι μπορείς να βάλεις στην ίδια συνάρτηση ανθρώπους με κινητικά ή νοητικά προβλήματα με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις ή διαφορετική εθνικότητα. Μάλιστα, καλη συνέχεια. Σχετικά με κλίμακες φορολογίας, δωρεάν παιδεία κτλ, όλα αυτά που περιγράφεις λαμβάνουν υπόψη την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ανθρώπου και ΟΧΙ τις σεξουαλικές προτιμήσεις η το φύλο η την εθνικότητα, καταλαβενεις την διαφορά αγαπητέ; Αν την καταλαβενες θα καταλαβενες και γιατι αυτες οι ιδέες ειναι φασιστικές. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:25 μμ από orgixmh 1
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:32 μμ 8 minutes ago, Dimitris_1981 said: όχι δεν είπα αυτό. Είπα ότι θα έπρεπε να δωθεί στον 14χρονο ορφανό η δυνατότητα να έχει όσο το δυνατόν ίδιες συνθήκες με τον αντίστοιχο 14χρονο μιας μέσης οικογένειας. Αυτό προφανώς δεν το μπορούμε να το πετύχουμε αλλά πρέπει να κινούμαστε προς τα εκεί. Είπα ότι όταν βαθμολογούμε κάποιον να υπολογίζουμε στα κριτήρια μας τι απόσταση διένυσε σε σχέση με κάποιον άλλο. Πίστεψε με κάποιος που έχει διανύσει μεγαλύτερη απόσταση έχει πιο πολλές πιθανότητες να φτάσει πιο ψηλά σε σχέση με κάποιον άλλο που διένυσε μικρότερη απόσταση. Είπα ότι με την λογική του φίλου τότε θα έπρεπε να θεωρεί ΑΥΤΟΣ φασισμό τις κοινωνικές παροχές και άρα με βάση την λογική του θα έπρεπε να πάμε στην λογική της ζούγκλας. Την οποία χαρακτήρισα ότι ρέπει στην λογική του χιτλερ (Ναζιστή) και της ανώτερης φυλής. Μάθε να κατανοείς τι διαβάζεις και παρακολούθησε την συνολική τοποθέτηση του άλλου. Το να απομονώνεις μια φράση μου και να την παραφράζεις δεν αποτελεί την άποψη μου. Αρα για να καταλαβω ο ενας θεωρει τις κοινωνικες παροχες φασισμο ο αλλος θεωρει τις μη κοινωνικες παροχες φασισμο σωστα? 11 minutes ago, Dimitris_1981 said: ότι όταν βαθμολογούμε κάποιον να υπολογίζουμε στα κριτήρια μας τι απόσταση διένυσε σε σχέση με κάποιον άλλο. Πίστεψε με κάποιος που έχει διανύσει μεγαλύτερη απόσταση έχει πιο πολλές πιθανότητες να φτάσει πιο ψηλά σε σχέση με κάποιον άλλο που διένυσε μικρότερη απόσταση Φυσικα και βαθμολογηται η προσπαθεια νομιζεις πως ο επιχειρηματιας ειναι βλακας? Φυσικα και υπαρχουν περιπτωσεις που απολυεται ο εξυπνος ικανος και κραταει το βλακα γιατι? Γιατι ο βλακας μπορει να ειναι πιο υπακουος /να προσπαθει/να μην προκαλει /εξοργιζει ομως αυτα ολα αφορουν την πολιτικη της επιχειρησης δεν ειναι δικη μας δουκεια ουτε των νομων. Αν μια εταιρια το αποφασισει δικαιωμα της και γα υποστει τις συνεπειες. Οι περισσοτερες πολυεθνικες το κανουν ηδη. Στο λεω απο προσωπικη επιπονη εμπειρια 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:37 μμ 4 λεπτά πριν, orgixmh είπε Αρα θεωρείς οτι μπορείς να βάλεις στην ίδια συνάρτηση ανθρώπους με κινητικά ή νοητικά προβλήματα με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις ή διαφορετική εθνικότητα. Μάλιστα, καλη συνέχεια. Σχετικά με κλίμακες φορολογίας, δωρεάν παιδεία κτλ, όλα αυτά που περιγράφεις λαμβάνουν υπόψη την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ανθρώπου και ΟΧΙ τις σεξουαλικές προτιμήσεις η το φύλο η την εθνικότητα, καταλαβενεις την διαφορά αγαπητέ; Αν την καταλαβενες θα καταλαβενες και γιατι αυτες οι ιδέες ειναι φασιστικές. Φυσικά και μπορώ να βάλω στην ίδια συνάρτηση ανθρώπους με διαφορετικούς λόγους διάκρισης. Αυτό που κάνω είναι να έχω διαφορετικό συντελεστή/βάρος για κάθε περίπτωση. Δεν είπα ότι πρέπει να δίνουμε επίδομα, άδεια ταξί ή περίπτερο σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες. Η δική σου άποψη είναι ας λυπηθούμε τα ΑΜΕΑ επειδή είμαστε ανθρωπιστές παναθεμά μας. Όλοι οι άλλοι καλά να πάθουν ας παλέψουν απέναντι στο εχθρικό περιβάλλον που υπάρχει για αυτούς. Όλα αυτά (κλίμακες φορολογίας, δωρεάν παιδεία κτλ,) αποτελούν τρόπους να μειώσεις το χάσμα μεταξύ ταξικών διακρίσεων. Όταν όμως έχεις δημιουργήσει χάσματα όπως πχ φυλετικές διακρίσεις δεν πρέπει να κάνεις κάτι; Έχει την ίδια αντιμετώπιση ο φτωχός μαύρος με τον φτωχό λευκό; Γιατί στην μια περίπτωση είναι οκ ένα κοινωνικό μέτρο και στην άλλη όχι; 1
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ 22 minutes ago, SeaLion said: Απάντησα αλλά γραπώνεσαι από ό,τι σε βολεύει -- ή ό,τι μπορείς να κατανοήσεις τέλος πάντων. Μιλάς για ανθρώπους και τους κατηγοριοποιείς σε "κατώτερους". Αυτό είναι το λεξιλόγιό σου και μάλλον συνάδει με τις αντιλήψεις σου. Φιλε μου το προβλημα μας δεν ειναι οι λεξεις αλλα οι ιδεες. 2 minutes ago, Dimitris_1981 said: Φυσικά και μπορώ να βάλω στην ίδια συνάρτηση ανθρώπους με διαφορετικούς λόγους διάκρισης. Αυτό που κάνω είναι να έχω διαφορετικό συντελεστή/βάρος για κάθε περίπτωση. Δεν είπα ότι πρέπει να δίνουμε επίδομα, άδεια ταξί ή περίπτερο σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες. Η δική σου άποψη είναι ας λυπηθούμε τα ΑΜΕΑ επειδή είμαστε ανθρωπιστές παναθεμά μας. Όλοι οι άλλοι καλά να πάθουν ας παλέψουν απέναντι στο εχθρικό περιβάλλον που υπάρχει για αυτούς. Όλα αυτά (κλίμακες φορολογίας, δωρεάν παιδεία κτλ,) αποτελούν τρόπους να μειώσεις το χάσμα μεταξύ ταξικών διακρίσεων. Όταν όμως έχεις δημιουργήσει χάσματα όπως πχ φυλετικές διακρίσεις δεν πρέπει να κάνεις κάτι; Έχει την ίδια αντιμετώπιση ο φτωχός μαύρος με τον φτωχό λευκό; Γιατί στην μια περίπτωση είναι οκ ένα κοινωνικό μέτρο και στην άλλη όχι; Μα αυτο ακριβως σου εξηγουμε τοσες ωρες. Πως αν πραγματικα θελεις να γεφυρωσεις το χασμα η πυση που προτεινεις ειναι οστορικα και στατιστικα αποτυχημενη. Διαβασε και λιγο σαουελ που τα εξηγει απο την πλευρα των ιδιων των μειονοτητων! 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 03:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:45 μμ 8 λεπτά πριν, dieksodo είπε Αρα για να καταλαβω ο ενας θεωρει τις κοινωνικες παροχες φασισμο ο αλλος θεωρει τις μη κοινωνικες παροχες φασισμο σωστα? Φυσικα και βαθμολογηται η προσπαθεια νομιζεις πως ο επιχειρηματιας ειναι βλακας? Φυσικα και υπαρχουν περιπτωσεις που απολυεται ο εξυπνος ικανος και κραταει το βλακα γιατι? Γιατι ο βλακας μπορει να ειναι πιο υπακουος /να προσπαθει/να μην προκαλει /εξοργιζει ομως αυτα ολα αφορουν την πολιτικη της επιχειρησης δεν ειναι δικη μας δουκεια ουτε των νομων. Αν μια εταιρια το αποφασισει δικαιωμα της και γα υποστει τις συνεπειες. Οι περισσοτερες πολυεθνικες το κανουν ηδη. Στο λεω απο προσωπικη επιπονη εμπειρια Είπα αυτό που γράφω. Η απλοποίηση σου αλλάζει το νόημα. Ο επιχειρηματίας, κάτω από μια θέση, σπάνια σε μεγάλες επιχειρήσεις θα σε δει πλην εταιρικών event. Τις προσλήψεις τις κάνει συνήθως το HR βάσει κάποιων κατευθυντήριων γραμμών. Μια οποιαδήποτε πανεπιστημιακή έρευνα θα σου απαντήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Αν δεν υπήρχε διάκριση δεν θα υπήρχε DEI.
fast8 Δημοσ. Τρίτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:50 μμ 7 minutes ago, dieksodo said: Διαβασε και λιγο σαουελ που τα εξηγει απο την πλευρα των ιδιων των μειονοτητων! Ελα ρε, και εσύ φίλος του Thomas Sowell? Εχω τα περισσότερα απο τα βιβλία του. Ωραίος
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ 4 minutes ago, Dimitris_1981 said: Είπα αυτό που γράφω. Η απλοποίηση σου αλλάζει το νόημα. Ο επιχειρηματίας, κάτω από μια θέση, σπάνια σε μεγάλες επιχειρήσεις θα σε δει πλην εταιρικών event. Τις προσλήψεις τις κάνει συνήθως το HR βάσει κάποιων κατευθυντήριων γραμμών. Μια οποιαδήποτε πανεπιστημιακή έρευνα θα σου απαντήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Αν δεν υπήρχε διάκριση δεν θα υπήρχε DEI. Αν κανω λαθος καπου σε αυτα που ειπες διορθωσε με. Φασισμος = απουσια κοινωνικου κρατους κατεσε. Φασισμος = κοινωνικο κρατος για τον αλλο. ρε αγορι μου εχεις στο εργοστασιο σου 2 μαναγκερς. Ο ενας πρεπει να γινει παρτνερ. Επειδη εσυ εισαι καπιταλιστικο φαλλοκρατικο γουρουνι διαλεγεις τον λευκο αντρα παρολο που ο γκαιυ/γυναικα/μαυρος μαναγκερ ειναι καλυτερος. ωραια; Αυτο θα εχει 2 αποτελεσματα 1) θα γινεις λιγοτερο αποδοτικος ανταγωνιστικος αφου θα εχεις τον χειροτερο προαγωγη 2) ο απεναντι θα πλησιασει την γυναικα και θα της πει σου δινω τα διπλα να ερθεις διευθυντρια σε μενα. θα ερθει μετα η γυναικα και θα σου πει αφεντικο μου ειπε ο απεναντι το και το. ΝΑ ΠΑΩ??? αν της πεις πηγαινε γιατι εγω θελω λευκους αντρες ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. τι δεν καταλαβαινεις μαναμ?
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, fast8 είπε Αυτά αλλού, να παίζεις τον χαζό στην καθημερινή σου την ζωή, εγώ δεν αφήνω τυχαίους να λένε ψέματα για εμένα. Δεν απομονώνουμε κάτι και επιχειρηματολογούμε πάνω στο οριδήποτε, αυτό το συγκεκριμένο που απομονώσαμε είναι που ενοχλεί απο μόνο του. Δεν πάει να είναι SuperFireFighter, αυτό που είπε δεν πρέπει να περάσει χωρίς κριτική. Δεν είσαι ψεύτης; Που είναι ο αστυνομικός και τα μπουζούκια στο κείμενο μου; Που είναι οι ψευδεί ειδήσεις; Δεν έδωσες στοιχεία. Βασικά βρες μου που σε λέω ψεύτη και μετά ξανά λύνουμε το που και πως μπέρδεψες τα όργανα… Επεξ/σία Τρίτη στις 03:59 μμ από AtiX
dieksodo Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:55 μμ 4 minutes ago, fast8 said: Ελα ρε, και εσύ φίλος του Thomas Sowell? Εχω τα περισσότερα απο τα βιβλία του. Ωραίος 😘 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:00 μμ 15 λεπτά πριν, dieksodo είπε Φιλε μου το προβλημα μας δεν ειναι οι λεξεις αλλα οι ιδεες. Μα αυτο ακριβως σου εξηγουμε τοσες ωρες. Πως αν πραγματικα θελεις να γεφυρωσεις το χασμα η πυση που προτεινεις ειναι οστορικα και στατιστικα αποτυχημενη. Διαβασε και λιγο σαουελ που τα εξηγει απο την πλευρα των ιδιων των μειονοτητων! Με πας στο άλλο άκρο; Δεν μίλησα για μηδενισμό πάντως.... Δηλαδή από το 1860 η θέση των μαύρων δεν έχει βελτιωθεί; Οι ομοφυλόφιλοί σήμερα έχουν την αντιμετώπιση με τον Turing; H γυναίκες δεν έχουν βελτιώσει την θέση τους στην κοινωνία; Η δική μου άποψη είναι πως ισχύουν τα παραπάνω αλλά έχουμε ακόμα δρόμο.
fast8 Δημοσ. Τρίτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:07 μμ 8 minutes ago, AtiX said: Βασικά βρες μου που σε λέω ψεύτη και μετά ξανά λύνουμε το που και πως μπέρδεψες τα όργανα… ΟΚ 16 hours ago, AtiX said: εάν δεν μπορείς να καταλάβεις την χρήση ενός γεγονότος παράλληλα με ψευδείς ισχυρισμούς, δεν σου φταίω εγώ… 6 hours ago, AtiX said: Συνομιλείς με έναν άνθρωπο και προσπαθείς να του επισημάνεις ότι η λογική μπουζούκι-αστυνομικός-όργανο δεν στέκει, το να ζητάει να αποδείξεις αν ο αστυνομικός ή το μπουζούκι είναι όργανο το θεωρώ παιδιάστικο…
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 04:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:20 μμ 6 λεπτά πριν, dieksodo είπε Αν κανω λαθος καπου σε αυτα που ειπες διορθωσε με. Φασισμος = απουσια κοινωνικου κρατους κατεσε. Φασισμος = κοινωνικο κρατος για τον αλλο. ρε αγορι μου εχεις στο εργοστασιο σου 2 μαναγκερς. Ο ενας πρεπει να γινει παρτνερ. Επειδη εσυ εισαι καπιταλιστικο φαλλοκρατικο γουρουνι διαλεγεις τον λευκο αντρα παρολο που ο γκαιυ/γυναικα/μαυρος μαναγκερ ειναι καλυτερος. ωραια; Αυτο θα εχει 2 αποτελεσματα 1) θα γινεις λιγοτερο αποδοτικος ανταγωνιστικος αφου θα εχεις τον χειροτερο προαγωγη 2) ο απεναντι θα πλησιασει την γυναικα και θα της πει σου δινω τα διπλα να ερθεις διευθυντρια σε μενα. θα ερθει μετα η γυναικα και θα σου πει αφεντικο μου ειπε ο απεναντι το και το. ΝΑ ΠΑΩ??? αν της πεις πηγαινε γιατι εγω θελω λευκους αντρες ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. τι δεν καταλαβαινεις μαναμ? Φασισμός ,με την ευρύτερη έννοια , είναι η αποδοχή /πεποίθηση ανωτερότητας φυλετικών, βιολογικών , πολιτισμικών ή άλλων ανάλογων χαρακτηριστικών. Επίσης είναι η αποδοχή και διατήρηση μιας κοινωνίας που έχει θεμελιωθεί στα παραπάνω. Έτσι κατά αντιπαράθεση (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) αυτών που ειπώθηκαν είπα ότι το να είσαι ενάντια σε μέτρα που σπάνε την ανισορροπία είναι φασιστικής νοοτροπίας. Αν δεν το κατάλαβες στην κουβέντα τον όρο φασισμό δεν τον έβαλα εγώ. Δες τα μεγάλα νούμερα και όχι βολικά παραδείγματα. Σε όλα τα παραδείγματα που θέτεις έχει απαντήσει η στατιστική. Εκτός βέβαια αν αποδεχθούμε ότι το γεγονός που πχ οι λευκοί άντρες με καλές θέσεις εργασίας είναι αναλογικά κατά πολύ περισσότεροι οφείλεται στην ανωτερότητα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα