Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Φίλε μου, τα πιστεύεις στα αλήθεια αυτά;

Εννοείται τα πιστεύει. Έκατσε κι έγραψε όλο αυτό το κατεβατό από βίτσιο;

Απαριθμεί ομάδες ανθρώπων και βάζει μέσα και τους... γαλάζιους.

Έχει και φίλο γκέη πουστην Ολλανδία βρήκε εύκολο έδαφος και ανελίχθηκε επαγγελματικά και τώρα κοιτάζει αφ'υψηλού την θυληπρεπή πλέμπα αδυνατώντας να κατανοήσει γιατί σκούζουν σε πράιντ.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Σου επιστρέφω τον όρο του φασίστα μιας και μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα. Επειδή εσύ δεν είχες την αντιμετώπιση που έπρεπε στα 14 , πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. 
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τι έχω γράψει. Ποιος σου είπε ότι λέω ότι ο ταξικός διαχωρισμός δεν είναι σε αυτά που υποστηρίζω; 

Με την λογική σου είναι φασισμός να υπάρχουν κοινωνικά κριτήρια για τα ΑΜΕΑ. Είναι φασισμός η δωρεάν παιδεία , οι κλίμακες στην φορολογία και τα επιδόματα στους πολύτεκνους.

Να καταργήσουμε λοιπόν κάθε μορφής κοινωνική παροχή. Ας γίνουμε ζούγκλα. Ας επιβιώσει ο ισχυρός. Φυσική επιλογή με δωράκι το Mein Kampf του Αδόλφου.

Δηλαδη καποιος στα 14 πρεπει να αντιμετωπιζεται το ιδιο με εργαζομενο 40 χρονια εμπειριας και ενας αμεα θα πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν εργαζομενος που μπορει να εργαστει στο φουλ των δυνατοτητων του

καα θα παει κιαυτο

Δεν μπορει ταυτοχρονα οι κοινωνικες παροχες να ειναι φασισμος και  φυσικη επιλογη να ειναι αδολφος  

τα εχεις μπλεξει λιγο στο μυαλο σου νομιζω;

να συμφωνησουμε πως ο παρεμβατισμος υπηρχε στο φασισμο?

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Ο παρεμβατισμός στα της Γροιλανδίας, Παναμά, Καναδά, Γερμανικής πολιτικής, Βρετανικής πολιτικής τι είναι.

Επίσης κάνουμε και καμιά εξέταση πριν αρχίσουμε να μιλάμε για ΑΜΕΑ.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Dimitris_1981 said:

Πραγματικά νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει τι είναι τα DEI και έχετε μείνει στο marketing εταιριών και στις ακραίες φωνές από τις 2 πλευρές.

DEI δεν είναι να προσλάβω χωρίς κριτήρια κάποιον ανειδίκευτο, γκεϊ , μαύρο, γυναίκα ή όποια άλλη κοινωνική ομάδα δέχεται διακρίσεις. Αυτό μόνο σε Marketing Material θα το δεις. Κανείς μα κανείς δεν θα πάρει έναν απόφοιτο λυκείου σε θέση που απαιτεί πανεπιστημιακή κατάρτιση επειδή εφαρμόζει DEI. Αντίστοιχα είναι λάθος να πάρεις έναν κοντό για center στο Basket. Δεν μιλάμε για ηλίθιους μιλάμε για ρεαλιστικά πράγματα.

DEI είναι να φτιάξω χώρο στην εταιρία ώστε η μητέρα να αφήσει το παιδί της όσο εργάζεται. Να της δώσω την δυνατότητα τηλε-εργασίας αν είναι εφικτό.

DEI είναι να δημιουργήσω προγράμματα κατάρτισης για αυτές τις κοινωνικές ομάδες.

DEI είναι κατά την πρόσληψη να μην έχω ρατσιστικά κριτήρια (έστω και υποσυνείδητα ) και να συμπεριλάβω το background του υποψήφιου. πχ Ποιος είναι πιο πιθανό να σου αποδώσει στην εργασία καλύτερα; Κάποιος που ανέβηκε ένα βουνό για να πιάσει σκορ 7/10 ή κάποιος που πήρε σχετικά εύκολα 8/10 και δεν είχε αντιμετωπίσει εμπόδια. Ποιος από τους 2 θα φτάσει στο 9.5/10?

Το να μην γίνει τίποτα είναι βολικό για τους ευνοημένους . Σαν λευκός στρέιτ άντρας με εισόδημα  πάνω από το Μ.Ο. για εμένα είναι βολικό. Άρα να κάτσω στην γωνίτσα μου να απολαύσω τα πλεονεκτήματα που μου παρέχει η σημερινή κοινωνία; 

Κανεις δεν μιλησε για προγραμματα εκπαιδευσης και παιδικους σταθμους. 

το προβλημα του δει ειναι η ποσοστωση

η εργασια δεν ειναι σχολειο να βαθμολογηται η προσπαθεια

καποιος σε πληρωνει για να κανεις 9

αν κανεις 8 δεν του κανεις. Αν εχει χρονο να περιμενει να φτασεις στο 9 κανενα προβλημα. 

το θεμα μας ειναι πως επιβαλλεις στις εταιριες να ριξουν τα κριτηρια τους απο 9 σε 8 για να προσλαβεις γυναικα γκαιυ μαυρο κτλ. Αυτο σημαινει πως γινεσαι λιγοτερο ανταγωνιστικος και πετυχαινεις λιγοτερα. Αρα μικροτερη αποδοση και αποτυχια της επιχειρησης να ανταγωνιστει τον απεναντι. Πως ακριβως λοιπον βοηθαει ολο αυτο οταν κλεινει η επιχειρηση ;

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Δηλαδη καποιος στα 14 πρεπει να αντιμετωπιζεται το ιδιο με εργαζομενο 40 χρονια εμπειριας και ενας αμεα θα πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν εργαζομενος που μπορει να εργαστει στο φουλ των δυνατοτητων του

καα θα παει κιαυτο

Δεν μπορει ταυτοχρονα οι κοινωνικες παροχες να ειναι φασισμος και  φυσικη επιλογη να ειναι αδολφος  

τα εχεις μπλεξει λιγο στο μυαλο σου νομιζω;

Προφανώς και δεν έχεις καταλάβει κουβέντα από όσα λέω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανεις δεν μιλησε για προγραμματα εκπαιδευσης και παιδικους σταθμους. 

Βάζω στοίχημα τα ίδια επιχειρήματα θα διαβάσουμε για να μην συμμετέχουν ομάδες μειονοτήτων…

ΥΓ: δεν έχω άλλα reactions, χρωστάω πολλά!!! 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, SeaLion said:

Μιλάμε για συστηματικά καταπιεσμένες/περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες και εσύ το βλέπεις, όπως πολλοί άλλοι, μονοδιάστατα, ως κάτι που τάχα μου είναι θέμα ικανοτήτων, απόδοσης στην εργασία, κατωτερότητας κ.α.

Θεώρηση των εργαζόμενων σα να ΄ναι ποντίκια ξέρω γω που τους πετάς ξερό ψωμί -- σιγά με τον καπιταλισμό ρε παιδιά, τι attitude είναι αυτό;

Κανεις δεν μιλησε για ποντικια και ξερο ψωμι. Μαθε να απαντας σε αυτα που σου λενε και οχι να φτιανεις αχυρανθρωπους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχετε μπερδευτει. δεν μιλαμε απαραιτητα για ατομα λιγοτερα ικανα ή με λιγότερα προσόντα. μιλαμε για ατομα που αποκλείονται λογο χρωματος,φυλης,σεξουαλικο προσανατολισμου. εκει ερχεται η ποσοστωση για να προσπαθήσει να βαλει αυτα τα ατομα στην αγορα μεχρι να γινει αυτο μη απαραιτητο. καθιστε να μας πειτε μετα για φασισμο (????) ο αλλος λεει για αναξιοκρατια (που ουσιαστικα την αναξιοκρατια πολεμαει) ο αλλος λεει οτι γκρινιαζουν οι ανικανοι και παει λέγοντας. θα μου πεις αμα δεν υπηρχαν αυτα τα μυαλα πως θα εβγαινε ο καθε τραμπ . 

Επεξ/σία από kata_tixi
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Dimitris_1981 said:

Προφανώς και δεν έχεις καταλάβει κουβέντα από όσα λέω.

Μια χαρα καταλαβα

ειπες πως δε σου αρεσει πως αντιμετωπιζονται οι 14χρονοι και ζητας ισοτητα με ωριμους. 

ειπες πως κοινωνικες παροχες ειναι φασισμος και η ζουγκλα των ΜΗ κοινωνικων παροχων ειναι χιτλερ

αυτα που ειπες σου ανελυσα

2 minutes ago, kata_tixi said:

εχετε μπερδευτει. δεν μιλαμε απαραιτητα για ατομα με λιγοτερα ικανα ή με λιγότερα προσόντα. μιλαμε για ατομα που αποκλείονται λογο χρωματος,φυλης,σεξουαλικο προσανατολισμου. εκει ερχεται η ποσοστωση για να προσπαθήσει να βαλει αυτα τα ατομα στην αγορα μεχρι να γινει αυτο μη απαραιτητο. καθιστε να μας πειτε μετα για φασισμο (????) ο αλλος λεει για αναξιοκρατια (που ουσιαστικα την αναξιοκρατια πολεμαει) ο αλλος λεει οτι γκρινιαζουν οι ανικανοι και παει λέγοντας. θα μου πεις αμα δεν υπηρχαν αυτα τα μυαλα πως θα εβγαινε ο καθε τραμπ . 

Κανεις δεν εχει μπερδευτει. Μαλλον εσυ τα εχεις μπλεξει

αν καποιος εχει τα προσοντα θα προσληφθει ακομα και αν ειναι μαυρος γκαιυ γυναικα

το προβλημα ξεκιναει οταν επιβαλλεις να προσληφθουν τετοιοι ανεξαρτητως προσωντων

δεν χρειαστηκε νομους δει ο ανετοκουπο για να πληρωνεται εκαττομυρια. Ουτε τουπε κανενας δε θα σε πληρωσουμε πολλα γιατι εισαι «αραπης». 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, liberostelios είπε

Όλες οι διακρίσεις με νοιάζουν. Απλά οι συγκεκριμένες είναι πιο ξεκάθαρες στο διεθνες σκηνικό.

Πρέπει όλοι να έχουμε ίδιες ευκαιρίες. Ίδιες ευκαιρίες έχω εγώ που μεγάλωσα σε μια αστική οικογένεια σε μια από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, με έναν Πακιστανό που ακόμα και αν μεγάλωσε στην Ελλάδα, πέρασε μια πιο δυσκολη ζωή και δεν είχε τα ίδια μέσα, ελευθερία χρόνου κλπ με εμένα;

Πρέπει να είσαι υπερβολικά αφελής αν νομίζεις ότι εσύ έχεις περισσότερες ευκαιρίες απο κάποιον σαν αυτόν που περιγράφεις .  Ειδικά τη στιγμή που θα παμε όλοι στο ίδιο σχολείο θα έχουμε την ίδια εκπαίδευση, και θα έχουμε να κάνουμε με το ίδιο δημόσιο . Όλοι έχουμε ευκαιρίες απλά διαφορετικές , αυτός έχει ευκαιρίες που ούτε θα μπορούσες να ονειρευτείς εσύ , όπως και το ανάποδο . Δεν θα το συζητήσω άλλο γιατί δεν θα πειστείς . Αλλά δεν με νοιάζει και καθόλου 

Επεξ/σία από Jmanol000
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dieksodo είπε

επιβαλλεις στις εταιριες να ριξουν τα κριτηρια τους απο 9 σε 8 για να προσλαβεις γυναικα γκαιυ μαυρο κτλ.

οχετός

Δημοσ.
2 minutes ago, Lucifer said:

οχετός

DEI είναι κατά την πρόσληψη να μην έχω ρατσιστικά κριτήρια (έστω και υποσυνείδητα ) και να συμπεριλάβω το background του υποψήφιου. πχ Ποιος είναι πιο πιθανό να σου αποδώσει στην εργασία καλύτερα; Κάποιος που ανέβηκε ένα βουνό για να πιάσει σκορ 7/10 ή κάποιος που πήρε σχετικά εύκολα 8/10 και δεν είχεαντιμετωπίσει εμπόδια. Ποιος από τους 2 θα φτάσει στο 9.5/10?

μαθε να διαβαζεις

Δημοσ.

το θεμα μας ειναι πως επιβαλλεις στις εταιριες να ριξουν τα κριτηρια τους απο 9 σε 8 για να προσλαβεις γυναικα γκαιυ μαυρο κτλ. Αυτο σημαινει πως γινεσαι λιγοτερο ανταγωνιστικος και πετυχαινεις λιγοτερα. Αρα μικροτερη αποδοση και αποτυχια της επιχειρησης να ανταγωνιστει τον απεναντι. Πως ακριβως λοιπον βοηθαει ολο αυτο οταν κλεινει η επιχειρηση ;

Αυτό που λες στις εταιρίες είναι να έχουν στα κριτήρια τους την συμπερίληψη* , να κάνουν ποιο φιλικό το εργασιακό περιβάλλον και να έχουν προγράμματα που θα κάνουν το 8 σε 9 για κοινωνικές ομάδες που έχουν αντικειμενικό μειονέκτημα στην τωρινή κοινωνική δομή.

Έχεις παραδείγματα που έκλεισαν οι επιχειρήσεις ή έχασαν κέρδη; 

* ένα άτομο που πήγε από το 2 στο 8 έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει στο 10 από ένα άτομο που πήγε από το 7 στο 9.

* Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο λόγος που οι γυναίκες δεν έχουν ίση εκπροσώπηση στις υψηλόμισθες θέσεις είναι θέμα ικανότητας μόνο;

Να επαναλάβω ότι δεν μιλάω για ακραίες θέσεις όπως γιατί σε επαγγέλματα που απαιτούν δύναμη γιατί η γυναίκες υποεκπροσωπούνται.

Όμως δεν μπορείς να λες αφού γεννήθηκες φτωχός έγχρωμος, γυναίκα , γκεϊ αποδέξου ότι πιθανότητες σου είναι υποπολλαπλάσιες. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά αλλού, να παίζεις τον χαζό στην καθημερινή σου την ζωή, εγώ δεν αφήνω τυχαίους να λένε ψέματα για εμένα.

2 hours ago, AtiX said:

Είναι σαν απομονώνω πρόταση από κείμενο που έκανες το 2019 για να επιχειρηματολογήσω πάνω στο οτιδήποτε με ενοχλεί…

Δεν απομονώνουμε κάτι και επιχειρηματολογούμε πάνω στο οριδήποτε, αυτό το συγκεκριμένο που απομονώσαμε είναι που ενοχλεί απο μόνο του. Δεν πάει να είναι SuperFireFighter, αυτό που είπε δεν πρέπει να περάσει χωρίς κριτική.

2 hours ago, AtiX said:

Δεν πηδάω σε κανένα άσχετο θέμα, σου αποδεικνύω το λάθος σκεπτικό σου και τα μη λογικά άλματα που κάνεις… 

όπως εσύ κάνεις το λογικό άλμα και νομίζεις ότι σε βγάζω ψεύτη ενώ δεν γίνεται κάτι τέτοιο, έτσι και εδώ σου λέω τις λογικές ασυνέχεια σου…

Δεν είσαι ψεύτης; Που είναι ο αστυνομικός και τα μπουζούκια στο κείμενο μου; Που είναι οι ψευδεί ειδήσεις; Δεν έδωσες στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...