Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος η woke ατζέντα. Αξιοκρατία ασχετου φυλής και σεξουαλικης προτιμήσης. Ζήτω ο τραμπακουλας!

8 ώρες πριν, liberostelios είπε

Όταν ξεκινά κάποιος από διαφορετική αφετηρία, λόγω χρώματος, φύλου, σεξουαλικής προτίμησης κλπ., το να πεις "καμία διάκριση" είναι σαν να ζητάς να συνεχίζεται η αδικία που έχει δημιουργηθεί από το πόσο στρεβλός είναι ο κόσμος μας.

Μου θυμίζεις αυτό που είχε γράψει ο Τζορτζ Οργουελ στη φάρμα των ζώων: όλα τα ζώα είναι ίσα. Αλλα κάποια ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fast8 είπε

Φάουλ. 

Απο τότε πείραζε, απο τότε το λέγανε, αλλά όποιος το 2019 έλεγε κάτι κακό για το DEI ή τις γυναικες, ήταν ακροδεξιός ρατσιστής και μισογύνης. Για τις DEI πολιτκές της πυροσβεστικής του LA γκρινιάζουν απο τα 80s και 90s. Εδώ η κατάθεση του Adam Carolla στο κογκρέσο το 2017 για πράγματα που γίνανε το 1983 και 1990 σχετικά με διακρίσεις.

Που είναι οι ψευδείς ισχυρισμοί, πας καλά; Ασε τα άρθρα και τις σαχλαμάρες και βρες μου τους ψευδείς ισχυρισμούς. Περιμένω.

Η ίδια είναι και σήμερα, το είδανε τότε το βίντεο και οι προϊστάμενοι της είπανε όλα καλά.

Απο όσο γνωρίζουμε αυτό είναι το βίντεο, για αυτό αφήνει και άσχετους να μιλάνε μετά, δεν είναι κοπτοραπτική. Το βιντεο έγινε για τα σοσιαλ.

Σαφέστατα είναι ακραίο αλλά δεν είναι εξαίρεση. Ετσι είναι το DEI. Το βασικό πρόβλημα είναι οτι αυτές τις θέσεις πολύ συχνά τις παίρνουν ακραίοι ακτιβιστές, όχι άνθρωποι με σύνεση που θα κάνουν καλή χρήση.

Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Ακραίες φωνές δεν με εκφράζουν από καμία πλευρά.

Σου μοιάζει ότι δεν είναι εξαίρεση γιατί δεν θα ακούσεις συχνά τις μετριοπαθείς απόψεις. Ειδικά στα σοσιαλ κυριαρχούν τα άκρα.

Ακόμα κι εδώ μιλάμε όλοι στα πιο ακραία όρια μας.

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fast8 είπε

Φάουλ. 

Απο τότε πείραζε, απο τότε το λέγανε, αλλά όποιος το 2019 έλεγε κάτι κακό για το DEI ή τις γυναικες, ήταν ακροδεξιός ρατσιστής και μισογύνης. Για τις DEI πολιτικές της πυροσβεστικής του LA γκρινιάζουν απο τα 80s και 90s, τότε που ακόμα είχε την μορφή τηςaffirmative action. Εδώ η κατάθεση του Adam Carolla στο κογκρέσο το 2017 για πράγματα που γίνανε το 1983 και 1990 σχετικά με διακρίσεις.

Που είναι οι ψευδείς ισχυρισμοί, πας καλά; Ασε τα άρθρα και τις σαχλαμάρες και βρες μου τους ψευδείς ισχυρισμούς. Περιμένω.

Η ίδια είναι και σήμερα, το είδανε τότε το βίντεο και οι προϊστάμενοι της είπανε όλα καλά.

Καταντάει κουραστικό τα συνεχόμενα παράπονα του κάθε αποτυχημένου που του πήρε κάποιος άλλος την θέση του… τότε έφταιγαν οι φεμινίστριες, τώρα οι gay και οι μετανάστες… θέλει ο καλομαθημένος προνομιούχος να κρυφτεί αλλά καλοέμαθε και με τη πρώτη δυσκολία κατηγορεί τους άλλους…

είστε αδικημένοι και εμείς δυνάστες… 

39 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Όχι, απλώς κατήργησε μια υπάρχουσα διάκριση. Καμία σχέση, δηλαδή, με τα DEI προγράμματα.

Δεν σχολίασα αυτό, μιας και μέχρι τώρα δεν υπήρχε νόμος που να επιτρέπει τις διακρίσεις στην εργασία ώστε να καταργηθεί, αλλά ας πάει το παλιάμπελο δεν θέλεις να καταλάβεις, δεν θα προσπαθήσω άλλο…

• Like 2
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

48 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Νομίζω παίζουμε με τις λέξεις...

Αν το <> δεν είναι αρνητικό τότε όλες οι προτάσεις είναι αρνητικές. Αν δεν θεωρείς κάποια φυλή ή προσανατολισμό ως αρνητικό χαρακτηριστικό (=ρατσιστής), τότε δεν θα είναι θετική καμία από τις προτάσεις αυτές.

Αν πεις "Δε θα προσλάβω αυτό το άτομο επειδή είναι ανίκανο" τότε θα είναι κάτι που νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν.

Επιλέγεις, βολικά για την επιχειρηματολογία σου, την αρνητική βάση για την θεώρησή σου. Πως οπωσδήποτε θα χαθούν θέσεις <> για να τις πάρουν κάποιοι de facto υποδεέστεροι υποψήφιοι.

Παίρνεις λίγο χαλαρά την αρνητική προκατάληψη σε συνεντεύξεις εργασίας απέναντι στους μαύρους ή στους τρανς π.χ. ως κάποιου είδους φαντασία, κάποιος θόρυβος που προκαλούν οι δικαιωματιστές ας πούμε, ενώ ισχύει το αντίθετο (google it). Θεωρείς πως υπάρχει ένα άμεμπτο κριτήριο, σα να δίνουν εξετάσεις ας πούμε και να βαθμολογούνται τυφλά οι υποψήφιοι, και δεν παίζει ρόλο η κοινωνική παρουσία του υποψήφιου.

Φίλε, ζεις στην χώρα που εμείς μεγαλώσαμε μαθαίνοντας πως "τρανς ίσον πιάτσα στη Συγγρού" και μου λες πως αν μια τέτοια ομάδα ανθρώπων έχει κάποια προνόμια ως προς την εύρεση εργασίας, να ξεκολλήσει ρε παιδί μου από το στερεότυπο, είναι κακό και θα χαλάσει κάποια ιδεατή ισορροπία που επικρατεί αυτή την στιγμή στους εργασιακούς χώρους.

Ξεχνάς μου φαίνεται (όχι μόνο εσύ), ότι το DEI δεν είναι κάποιος νόμος. Είναι μια πολιτική, διαφορετική ανά εταιρεία, η οποία εφαρμόζεται όπως θέλει εκείνη. Κανείς δεν πρόκειται (πρακτικά) να υποχρεώσει κανέναν εργοδότη να γίνει άνθρωπος. Άρα τι μας μένει; Εταιρείες που πιθανότατα έτσι κι αλλιώς δεν έκαναν μεγάλες διακρίσεις με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά να φτιάχνουν ωραίες σελίδες και καμπάνιες για το πόσο ανοιχτοί είναι. Ή, ακόμα χειρότερα, να έχουν hiring quotas. Πολυεθνικές οι οποίες έχουν Κινέζους/Ινδούς/whatever σκλάβους να φτιάχνουν τα προϊόντα τους να σου κάνουν κήρυγμα για το πώς πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος.

Δεν ήμουν ποτέ κατά στο να κάνει ενέργειες μια εταιρεία για να προσελκύσει ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να ήταν στο παρασκήνιο. Είμαι κατά όταν εφαρμόζει ρατσιστικές πρακτικές για να το πετύχει.

48 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Ομάδες που είναι πιο diverse έχουν πολύ καλύτερη ενέργεια και είναι γενικά καλύτερες στην συνεργασία. Τους tech bros τους έχουμε δει.

[citation needed]

2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν σχολίασα αυτό, μιας και μέχρι τώρα δεν υπήρχε νόμος που να επιτρέπει τις διακρίσεις στην εργασία ώστε να καταργηθεί, αλλά ας πάει το παλιάμπελο δεν θέλεις να καταλάβεις, δεν θα προσπαθήσω άλλο…

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ όλη μέρα να καταλάβω, αλλά ακόμη μου διαφεύγει γιατί το να κάνεις διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο ή το σεξουαλικό προσανατολισμό είναι οκ. Μάλλον θα μείνω με την απορία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, AtiX said:

Καταντάει κουραστικό τα συνεχόμενα παράπονα του κάθε αποτυχημένου που του πήρε κάποιος άλλος την θέση του… τότε έφταιγαν οι φεμινίστριες, τώρα οι gay και οι μετανάστες… θέλει ο καλομαθημένος προνομιούχος να κρυφτεί αλλά καλοέμαθε και με τη πρώτη δυσκολία κατηγορεί τους άλλους…

είστε αδικημένοι και εμείς δυνάστες… 

Ασχετο αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι με κατηγόρησες για ψευδείς ισχυρισμούς. Δεν απάντησες, με ελαφρά πηδηματάκια αλλού πήγες. Μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχεις καταλάβει πως δεν με ενοχλούν οι γνώμες των άλλων, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ να με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα ή δεν είπα. Πρέπει να υποστηρίζεις τις κατηγορίες σου.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, liberostelios είπε

Όταν ξεκινά κάποιος από διαφορετική αφετηρία, λόγω χρώματος, φύλου, σεξουαλικής προτίμησης κλπ., το να πεις "καμία διάκριση" είναι σαν να ζητάς να συνεχίζεται η αδικία που έχει δημιουργηθεί από το πόσο στρεβλός είναι ο κόσμος μας.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς είναι το αντίθετο άκρο. Εγώ γύρω μου συνεχίζω να βλέπω έναν κόσμο που κυριαρχείται από λευκούς άνδρες. Το ότι κατά περίσταση υπάρχουν γυναίκες, μαύροι ή ΛΟΑΤΚΙ να σπάσουν λίγο παραπάνω την μονοτομία και αυτό έγινε με άβολο τρόπο για να βγάζουν DEI φωτογραφίες οι εταιρείες σαν προωθητικό υλικό, για κάποιο λόγο θεωρείται "αντίθετο άκρο";

Πρέπει όλοι να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Ασε τα πονηρά ότι είναι άλλη η αφετηρία για όλους γιατί αυτό δεν σταματάει πουθενά . Επειδή λες για τους λευκούς άντρες , τις διακρίσεις υπέρ των ψηλότερων αντρών δεν τις έχεις ακούσει ; Το λεγόμενο height premium ? Μήπως να βάλουμε έξτρα θέσεις στο πλάνο μας και για τις διαφορές ύψους ;  Είμαι σίγουρος πως άμα ψάξουμε θα βρούμε και άλλους παράγοντες για τους οποίους κάποιοι ξεκινάνε σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων ,  ελπίζω να σε νοιάζει να μην υπάρχει καμία διάκριση και όχι συγκεκριμένες οπως φαίνεται από το σχόλιο σου 

Επεξ/σία από Jmanol000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά επειδή υπάρχει πολύχρωμο λουράκι στη συλλογή του Apple Watch σώθηκε ο κόσμος και προστατεύτηκε η διαφορετικότητα...Τραγικό σκεπτικό απλά... Ας κρατήσουν την εν λόγω στρατηγική ως χρωματική επιλογή για όποιον συνειδητά θέλει να φοράει κάτι & πρεσβεύει κάτι συγκεκριμένο (δεν μας ενοχλεί αυτό).. Αλλά ας αφήσουν τις πολύχρωμους διατυμπανισμούς & και τις φανφάρες (καταντάει κιτς για μια εταιρία τεχνολογίας να παίρνει θέση σε κοινωνικά/πολιτικά ζητήματα ενώ πρέπει να είναι ουδέτερη/άχρωμη σε αυτά)... Η καμπάνια RED της Apple για το AIDS έχει πιο βαρύνουσα σημασία και παρ'όλα αυτά προωθείται μόνο 1 μέρα το χρόνο (aka στις 01 Δεκεμβρίου)... 

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ramarg είπε

Σωστά επειδή υπάρχει πολύχρωμο λουράκι στη συλλογή του Apple Watch σώθηκε ο κόσμος και προστατεύτηκε η διαφορετικότητα...Τραγικό σκεπτικό απλά... Ας κρατήσουν την εν λόγω στρατηγική ως χρωματική επιλογή για όποιον συνειδητά θέλει να φοράει κάτι & πρεσβεύει κάτι συγκεκριμένο (δεν μας ενοχλεί αυτό).. Αλλά ας αφήσουν τις πολύχρωμους διατυμπανισμούς & και τις φανφάρες (καταντάει κιτς για μια εταιρία τεχνολογίας να παίρνει θέση σε κοινωνικά/πολιτικά ζητήματα ενώ πρέπει να είναι ουδέτερη/άχρωμη σε αυτά)... Η καμπάνια RED της Apple για το AIDS έχει πιο βαρύνουσα σημασία και παρ'όλα αυτά προωθείται μόνο 1 μέρα το χρόνο (aka στις 01 Δεκεμβρίου)... 

Bro, είναι λίγο αργά ομολογουμένως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Δε νομίζω να είχε κανείς πρόβλημα αν αφορούσε το δεύτερο, συχνά όμως προμοτάρεται ως το πρώτο, είτε με τη μορφή quotas (έχουμε στόχο το να έχουμε x% μαύρους/λατίνους/γυναίκες στα y πόστα), είτε ξεκάθαρα με την πρόσληψη ακτιβιστών της hardcore "αριστερής" ιδεολογίας των ΗΠΑ που δίνουν πιο πολύ βάση σε φυλή/φύλο/σεξουαλικό προσανατολισμό παρά σε οτιδήποτε άλλο.

Ναι, αλλά τα quotas είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις την πόρτα ανοιχτή για περιθωριοποιημένες μειονότητες. Δεν είναι σωστός, κατ' εμέ δε γίνεται ποτέ να γίνει αποδείξιμο ότι μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά και χωρίς λάθη, αλλά είναι μια κίνηση-πασάλειμμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Το πρόβλημα με την απουσία τέτοιου είδους πολιτικής είναι το ότι επίσης δεν είναι αποδείξιμο ότι η απόρριψη του Χ έγινε επειδή είναι μαύρος. Θα γυρίσει ο προσλαμβάνων να σου πει "καμία σχέση, απλά δε μου έκανε". Γιατί έχεις 96 λευκούς άνδρες και 4 λευκές γυναίκες (υποστηρικτικό προσωπικό μόνο) στους 100 εργαζόμενους; "Ο λατίνος ζήτησε πολλά" "Ο άλλος έμενε πιο κοντά" "Προτίμησα την εμπειρία του παραδίπλα". Και τι θα κάνεις, αιματολογικό τεστ να αποδείξεις ότι ο άλλος είναι ρατσιστής;

Ταυτόχρονα, όταν αποδεδειγμένα η κοινωνική πρόσβαση αυτών των ανθρώπων είναι περιορισμένη (ξεκινάει να αχνοφαίνεται ένας φαύλος κύκλος εδώ), είναι λογικό από τους 100 αιτούμενους οι 90 να ανήκουν σε προνομιούχα τάξη. Οπότε δεν είναι και ότι έχεις ένα ισομοιρασμένο pool που καπηλεύεται ο εκάστοτε ρατσιστής εργοδότης -εξ' ορισμού η πλάστιγγα γέρνει. Όποιος αρνείται ότι αυτό συμβαίνει, απλώς επειδή η ομοιογένεια στη χώρα μας δεν το αποκαλύπτει τόσο, ας δοκιμάσει να παραιτηθεί απ' τη δουλειά του μετά τα 45. Ξαφνικά δε θα έχει την εμπειρία που θέλουμε, δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της θέσης, είναι overqualified, η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά και δεν ξέρω κι εγώ τι. Βέβαια έχουμε μια θεσούλα με τον κατώτατο των κατώτατων και το δώρο ξανά πίσω μετρητά άμα σ' αρέσει.

Αν μιλούσαμε για έναν κόσμο όπου η έννοια του ρατσισμού, της σέκτας και της προτίμησης δεν υπήρχε, δε θα είχαμε καν διανοηθεί την ανάγκη ύπαρξης μιας τέτοιας πολιτικής. Ξαναλέω, δεν πιστεύω ότι δουλεύει. Αλλά δε μπορώ να ακούω και τους δηλωμένα εθνοπερήφανα ομοφοβικούς του θρεντ να γκρινιάζουν για θέση που μπορεί να χάσουν από έναν γκέη μαύρο, τη στιγμή που η δική τους μαλακία δημιούργησε την ανάγκη για τέτοια αντιμαλακικά μέτρα.

• Like 6
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Kercyn είπε

[citation needed]

Προσωπική άποψη.

48 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Ξεχνάς μου φαίνεται (όχι μόνο εσύ), ότι το DEI δεν είναι κάποιος νόμος. Είναι μια πολιτική, διαφορετική ανά εταιρεία, η οποία εφαρμόζεται όπως θέλει εκείνη. Κανείς δεν πρόκειται (πρακτικά) να υποχρεώσει κανέναν εργοδότη να γίνει άνθρωπος. Άρα τι μας μένει; Εταιρείες που πιθανότατα έτσι κι αλλιώς δεν έκαναν μεγάλες διακρίσεις με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά να φτιάχνουν ωραίες σελίδες και καμπάνιες για το πόσο ανοιχτοί είναι. Ή, ακόμα χειρότερα, να έχουν hiring quotas. Πολυεθνικές οι οποίες έχουν Κινέζους/Ινδούς/whatever σκλάβους να φτιάχνουν τα προϊόντα τους να σου κάνουν κήρυγμα για το πώς πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος.

Δεν ήμουν ποτέ κατά στο να κάνει ενέργειες μια εταιρεία για να προσελκύσει ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να ήταν στο παρασκήνιο. Είμαι κατά όταν εφαρμόζει ρατσιστικές πρακτικές για να το πετύχει.

Εντάξει, επιμένεις να το βλέπεις με αρνητικό πρόσημο, ως διάκριση ενάντια στους λευκούς άντρες, και όχι ως πριμοδότηση ή ευνόηση κάποιων ασθενέστερων. Ίσως να μην αναγνωρίζεις καν πως οι περιθωριοποιημένοι δέχονται διακρίσεις κατά την πρόσληψη, τουλάχιστον σε βαθμό που να έχει σημασία... Ίσως είναι στατιστικό λάθος... ίσως είναι απλά όχι εξίσου καταρτισμένοι... Δεν ξέρω πως αλλιώς βγαίνεις από την λούπα. Με την εκπαίδευση όπως λες; Περιμένεις να περάσει (άλλη) μια γενιά, και να δεις μήπως η εκπαίδευση έπιασε τόπο;

Εγώ να σου πω, δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο να βγουν από το περιθώριο κάποιοι αν δεν τους δώσεις το χέρι και λίγο. Δεν δουλεύει αλλιώς, και δεν έχω ακούσει και καμιά εναλλακτική πρόταση πρακτική και άμεση.

Η όλη προσέγγισή σου είναι κάπως στείρα. Έχεις πιάσει τον ορισμό της λέξης "διάκριση" και τον κολλάς όπου σου ταιριάζει, σα να ΄ναι μονοδιάστατο το πρόβλημα. Τον ορισμό της λέξης "ρατσισμός" λάθος τον ερμήνευσες νωρίτερα πάντως.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Η Apple υποστηρίζει ότι τα προγράμματα DEI αποτελούν καταλύτη για την καινοτομία και την επιχειρηματική απόδοση, καθώς ενσωματώνουν ποικίλες οπτικές και εμπειρίες στο εργασιακό περιβάλλον. Αναλυτές της Wall Street επισημαίνουν ότι η έκβαση της ψηφοφορίας θα μπορούσε να επηρεάσει αντίστοιχες πολιτικές σε ολόκληρο τον τεχνολογικό κλάδο, δεδομένης της ηγετικής θέσης της Apple.

μπουρδες

εαν θες να προσλαβεις καποιον γιατι εχει οπτικες και εμπειριες τον προσλαμβανεις γιατι εχει οπτικες και εμπειριες οχι γιατι ειναι γκαυ

απο κει και περα καθε εταιρια υποκειται στις συνεπιες των επιλογων της. ο τελικος κριτης θα ειναι η μετοχη. οταν πεσει θα καταργηθουν αυτα τα προγραμματα και μαζι μαυτα ο χαρτογιακας κοοκ θα παρει ποδι

2 hours ago, Kercyn said:

[citation needed]

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ όλη μέρα να καταλάβω, αλλά ακόμη μου διαφεύγει γιατί το να κάνεις διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο ή το σεξουαλικό προσανατολισμό είναι οκ. Μάλλον θα μείνω με την απορία.

τα hiring quotas εχουν γινει ηδη στην καλιφορνια

Δημοσ.

Ο Alan Turing αν ζούσε σήμερα θα δούλευε στην Apple. Σίγουρα μετά από περίπου 100 χρόνια έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά κάποιοι να λέτε ότι έχουν και αντίθετη φορά, νομίζω έχετε προχωρήσει πολύ γρήγορα την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους…

Δημοσ.

Καμία εταιρεία στο δυτικό κόσμο δεν κάνει διάκριση στην πρόσληψη κάποιου εργαζομένου με βάση τις προτιμήσεις ή το φύλο, εφόσον ο εργαζόμενος είναι κατάλληλος βάση προσόντων θα γίνει δεκτός διότι αυτό είναι και το συμφέρον της εκάστοτε εταιρείας. Τα DEI policies ήταν απλα μια ''μόδα'' μικρού χρονικού διαστήματος που σε μερικα χρόνια θα σβήσει και κανένας δεν θα θυμαται ή θα ασχοληθει.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, fast8 είπε

Ασχετο αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι με κατηγόρησες για ψευδείς ισχυρισμούς. Δεν απάντησες, με ελαφρά πηδηματάκια αλλού πήγες. Μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχεις καταλάβει πως δεν με ενοχλούν οι γνώμες των άλλων, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ να με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα ή δεν είπα. Πρέπει να υποστηρίζεις τις κατηγορίες σου.

Συνομιλείς με έναν άνθρωπο και προσπαθείς να του επισημάνεις ότι η λογική μπουζούκι-αστυνομικός-όργανο δεν στέκει, το να ζητάει να αποδείξεις αν ο αστυνομικός ή το μπουζούκι είναι όργανο το θεωρώ παιδιάστικο…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
8 hours ago, Jmanol000 said:

Πρέπει όλοι να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Ασε τα πονηρά ότι είναι άλλη η αφετηρία για όλους γιατί αυτό δεν σταματάει πουθενά . Επειδή λες για τους λευκούς άντρες , τις διακρίσεις υπέρ των ψηλότερων αντρών δεν τις έχεις ακούσει ; Το λεγόμενο height premium ? Μήπως να βάλουμε έξτρα θέσεις στο πλάνο μας και για τις διαφορές ύψους ;  Είμαι σίγουρος πως άμα ψάξουμε θα βρούμε και άλλους παράγοντες για τους οποίους κάποιοι ξεκινάνε σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων ,  ελπίζω να σε νοιάζει να μην υπάρχει καμία διάκριση και όχι συγκεκριμένες οπως φαίνεται από το σχόλιο σου 

Όλες οι διακρίσεις με νοιάζουν. Απλά οι συγκεκριμένες είναι πιο ξεκάθαρες στο διεθνες σκηνικό.

Πρέπει όλοι να έχουμε ίδιες ευκαιρίες. Ίδιες ευκαιρίες έχω εγώ που μεγάλωσα σε μια αστική οικογένεια σε μια από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, με έναν Πακιστανό που ακόμα και αν μεγάλωσε στην Ελλάδα, πέρασε μια πιο δυσκολη ζωή και δεν είχε τα ίδια μέσα, ελευθερία χρόνου κλπ με εμένα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...