Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Δεν ξέρεις π.χ. πως θα νιώσει ένα γκέι παιδάκι αν δει pride flag σε ένα εταιρικό προφίλ στα social - κι ας κατάλαβει όταν μεγαλώσει το... μάρκετινγκ.

Οποτε δλδ ειναι οκ να νιώσει στιγμιαία ωραια κ seen ώσπου να μεγαλώσει κ να δει οτι πραγματικά η εν λόγω εταιρία δεν δινει δεκάρα τσακιστή για τη πάρτη του ?

Καλα τα πιστεύετε αυτα που λέτε ?

• Thanks 1
  • Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Όσο για τους μαύρους και εκεί ακόμα δεν υπάρχει διαφορετική μεταχείριση, οι καλύτεροι αθλητές, ηθοποιοί και δε ξέρω τι άλλο μαύροι είναι. Όλα είναι για να τρωγομαστε μεταξύ μας και αυτούς τους έχουν ως τους χρήσιμους ηλίθιους που θα μυξο κλαίγονται ότι και να γίνει. 

σκέψου τώρα να μην είσαι ο καλύτερος παίκτης του NBA

ff.jpg

captureaa.png

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα για κάτι τέτοιο φίλε μου…

Πραγματικά, λυπάμαι φίλε μου... Όχι για εσένα. Εσύ δεν χρειάζεσαι λύπηση. Ήσουν ειλικρινής και καλά έκανες.

Λυπάμαι για την κατάντια των παιδιών που σε χτυπούσαν. Δεν έχω λόγια...

Είμαι ετεροφυλόφιλος, αλλά δεν κατάλαβα, ΠΟΤΕ, γιατί κάποιος πρέπει να χτυπήσει κάποιον με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. ΠΟΤΕ!

Για την ακρίβεια, αν και δεν είμαι περήφανος για οποιαδήποτε άσκηση βίας, ήμουν αυτός που στο γυμνάσιο υπερασπιζόμουν αυτούς που τους χτυπούσαν τα άλλα παιδιά για οποιοδήποτε λόγο. Δεν το γράφω για να δείξω ανώτερος. Το έκανα γιατί το θεωρούσα αποτρόπαιο και το στομάχι μου δεν μπορούσε να το αντέξει. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν έπρεπε να ήταν δική μου δουλειά. Ήμουν πολύ μικρός για τέτοιες ευθύνες τώρα που το σκέφτομαι... 

Ήταν ξεκάθαρα θέμα παιδείας και κουλτούρας, που δυστυχώς, μας λείπει...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 7
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Αυτό ακριβώς είναι τα DEI. Ξαναλέω, αν έχω καταλάβει λάθος εξηγήστε μου σας παρακαλώ τι έχω καταλάβει λάθος ή στείλτε κάνα (σοβαρό) link να διαβάσω.

Αφού κατα βάθος δεν θες να καταλάβεις.

Εν συντομία. Ακόμα κι αν σταματήσεις σήμερα τις διακρίσεις δεν σταματάς το αποτύπωμα τους.
Τα άτομα αυτών των κοινωνικών ομάδων θα εξακολουθήσουν να έχουν μειονέκτημα έναντι των άλλων. 

Πως κάποιος που δεν έχει την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας παιδεία , ελεύθερο χρόνο, ευμάρεια μπορεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έχει;

Αν εγώ έχω 10 καθηγητές να μου κάνουν ιδιαίτερα τι πιθανότητες έχει ένα παιδί των γκέτο που εργάζεται από τα 15 να με ξεπεράσει; Είναι ισότητα αυτό; 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Lucifer είπε

σκέψου τώρα να μην είσαι ο καλύτερος παίκτης του NBA

ff.jpg

captureaa.png

Σκέψου ότι έγινε το "καμάρι της Ελλάδας", ο "δικός μας άνθρωπος" ακριβώς επειδή διέπρεψε. Αλλιώς... "ένας ακόμα ξένος που το παίζει Έλληνας"

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
Δημοσ.
Just now, SeaLion said:

Άρα είναι απλά συμπάθεια για τους λευκούς άντρες της Αμερικής;

Τι σχέση έχει η συμπάθεια (συναίσθημα) με το δίκαιο; Οπως και να έχει, τα μεγαλύτερα θύματα της DEI πολιτικής στην Silicon Valley είναι οι ανατολικό ασιάτες,  όχι οι λευκοί.  White adjacent τους φωνάζουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mAs_81 είπε

Οποτε δλδ ειναι οκ να νιώσει στιγμιαία ωραια κ seen ώσπου να μεγαλώσει κ να δει οτι πραγματικά η εν λόγω εταιρία δεν δινει δεκάρα τσακιστή για τη πάρτη του ?

Καλα τα πιστεύετε αυτα που λέτε ?

Ενώ εσύ που θεωρείς πως:

- δεν έχει καμία σημασία που το παιδάκι θα νιώσει ωραία + seen όταν νιώθει άβολα με τον εαυτό του (🖕🏻παιδάκι)
- το παιδάκι θα επενδύσει συναισθηματικά πάρα πολλά στην ΧΧ εταιρία λόγω ενός pride avatar (πιθανό τραύμα όταν καταλάβει 😱 την αλήθεια)

αισθάνεσαι φοβερά...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

4 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Όπως σε διάφορες διαδικασίες της ζωής λαμβάνονται υπόψιν ενδεικτικά: το εισόδημα, ο αριθμός τέκνων, η καταγωγή, ο βαθμός πτυχίου αλλά όχι η δυσκολία του κ.α.  

Έχεις κάποιο DEI πρόγραμμα που να λαμβάνει τέτοιες παραμέτρους υπ' όψην του; Γιατί ό,τι σελίδα DEI έχω δει επικεντρώνεται σε χρώμα και σεξουαλικό προσανατολισμό.

Το γενικό "Κανείς δεν είναι περιθωριοποιημένος επειδή γεννήθηκε μαύρος, γκέι, γυναίκα ή οτιδήποτε άλλο" είναι εντελώς λάθος (ναι, διάβασα και τα υπόλοιπα, αλλά ξεκινάς με αυτό).

Πριν 2 λεπτά κάπου στον κόσμο γεννήθηκε ένα μαύρο κοριτσάκι. Είναι περιθωριοποιημένο ή όχι; Μπορείς να απαντήσεις με σιγουριά αυτήν την ερώτηση χωρίς καμία άλλη πληροφορία;

Δεν είσαι σε καμία κατηγορία από αυτές προφανώς και το προνόμιό σου σου επιτρέπει να κάνεις τέτοιες γενικεύσεις. Δεν ξέρεις π.χ. πως θα νιώσει ένα γκέι παιδάκι αν δει pride flag σε ένα εταιρικό προφίλ στα social - κι ας κατάλαβει όταν μεγαλώσει το... μάρκετινγκ. 

Τα προνόμια και τις δυσκολίες με τις οποίες μεγάλωσα τις ξέρω εγώ, οπότε ας αφήσουμε τα τουιτερίστικα και low effort "check your privilege" έξω απ' τη συζήτηση. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα μια εταιρεία να έχει όχι μόνο pride εικόνα προφίλ, αλλά να έχει και pride σημαίες γύρω γύρω απ' τα γραφεία τους. Το πρόβλημά μου είναι η υποκρισία και ότι όλη τους η έγνοια εξαντλείται σε εφετζίδικα καραγκιοζιλίκια άνευ ουσίας.

...αλλά μάλλον όχι με το να προσλάβεις την μαμά ή τον μπαμπά του στην Meta, γιατί σίγουρα υπήρχε κάπου ένας λευκός που είχε κάτι καλύτερο...;  

Αν είναι ικανοί εννοείται να τους προσλάβεις. Λέω κάπου κάτι άλλο;

Wishful thinking, μπες σε social προφίλ ανοιχτά γκέι ατόμου, και έλα να μου πεις.

Θα επιβεβαιώσω ότι ναι, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι ανεκτικοί προς το διαφορετικό. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο και δε θα σταματήσει ποτέ. Πού θες να καταλήξεις;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeaLion είπε

δεν έχει καμία σημασία

Αναγειασου 

καμμία σημασία δεν εχει κατι που ειναι βασισμένο σε ψέμα , χίλιες φορές να μάθει να ειναι αυτός που ειναι κ να εχει αυτοπεποίθηση χωρις αυταπάτες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mAs_81 Δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες τύπου Mark και Elon… υπάρχουν εταιρίες που από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα υποστηρίζουν την LGBTQ κοινότητα…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα εσύ έριξες το φταίξιμο στους πολιτικούς, ενώ το πρόβλημα το δημιουργούν οι ίδιοι οι πολίτες… ακόμα να καταλάβεις ότι αν δεν υπήρχαν ρατσιστές, δεν θα είχαμε πολιτικούς τύπου Τραμπ, Πούτιν, Μελονι ή Κασιδιάρη?

Ρε συ AtiX, έχεις δει καθόλου τη ρητορική των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων από την 1η εκλογή του Trump; Θα το πω για μια τελευταία φορά και δε θα επανέρθω γιατί γίνεται κουραστικό. Ναι, υπάρχουν ρατσιστές. Ναι, υπάρχουν "κακοί " άνθρωποι. Πάντα υπήρχαν. Το χέρι όμως όλων αυτών το οπλίζουν οι διάφοροι πολιτικοί που δημιουργούν πόλωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mAs_81 είπε

Αναγειασου 

καμμία σημασία δεν εχει κατι που ειναι βασισμένο σε ψέμα , χίλιες φορές να μάθει να ειναι αυτός που ειναι κ να εχει αυτοπεποίθηση χωρις αυταπάτες.

Κι εγώ λέω να καταργηθεί ο Άη Βασίλης.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Κι εγώ λέω να καταργηθεί ο Άη Βασίλης.

Ξεκινα μποϊκοτάζ λολ

Η διαφορα ειναι οτι οταν τα παιδια μαθαίνουν οτι δεν υπαρχει ο Santa , οι γονείς εξακολουθούν να γιορτάζουν μαζί τους τα χριστουγεννα κ να τους κάνουν δώρα 

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Αφού κατα βάθος δεν θες να καταλάβεις.

Εν συντομία. Ακόμα κι αν σταματήσεις σήμερα τις διακρίσεις δεν σταματάς το αποτύπωμα τους.
Τα άτομα αυτών των κοινωνικών ομάδων θα εξακολουθήσουν να έχουν μειονέκτημα έναντι των άλλων. 

Πως κάποιος που δεν έχει την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας παιδεία , ελεύθερο χρόνο, ευμάρεια μπορεί να ανταγωνιστεί κάποιον που έχει;

Αν εγώ έχω 10 καθηγητές να μου κάνουν ιδιαίτερα τι πιθανότητες έχει ένα παιδί των γκέτο που εργάζεται από τα 15 να με ξεπεράσει; Είναι ισότητα αυτό; 

Επειδή κάνουμε κύκλους, θα κάνω quote κάτι που είχα γράψει στην αρχή αρχή και μετά θα σου κάνω μια ερώτηση:

2 ώρες πριν, Kercyn είπε

Το μαύρο παιδάκι στο γκέτο θα το βοηθήσεις φτιάχνοντας τις συνθήκες ζωής του και δίνοντάς του ασφάλεια, στηρίζοντας τη μάνα του που το μεγαλώνει μόνη της και βοηθώντας το να σπουδάσει και να μορφωθεί. Τον γκέι που τον κακοποιούσαν στο σχολείο θα τον βοηθήσεις με προγράμματα επιμόρφωσης στο σχολείο και δομές στήριξης, όχι βάζοντας την σημαία του pride στο Twitter της εταιρείας σου για ένα μήνα (και αυτό σε δυτικές χώρες μόνο ε, όχι σε κάνα Κατάρ ή καμιά Κίνα).

Όλα αυτά βέβαια είναι δύσκολα, απαιτούν χρόνο, επενδύσεις και ικανότητα.

Και τώρα η ερώτηση, που ακόμα δε μου έχει απαντήσει κανείς:

Τα DEI προγράμματα έχουν κριτήρια πρόσληψης όπως φύλο, φυλή και σεξουαλικό προσανατολισμό;

ΝΑΙ / ΟΧΙ

Αν ΝΑΙ, τότε μιλάμε για τον ορισμό του ρατσισμού, οπότε είμαι κατά.

Αν ΟΧΙ, τότε έχω καταλάβει λάθος αυτά τα προγράμματα και παρακαλώ (για 3η φορά νομίζω, έχω χάσει το μέτρημα) κάποιον να μου κάνει link ένα τέτοιο πρόγραμμα για να το διαβάσω και να ενημερωθώ.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...