Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg119419 είπε

Είναι εύκολο να κάνω μόνος μου την αίτηση ή χρειάζομαι κάποιο μηχανικό; 

Μόνο κωδικούς taxis θες, αν μιλάς για το "αλλαγή συστήματος θέρμανσης και θερμοσίφωνα".

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To voucher του εξοπλισμου μπορει να πληρωσει  απο 2 προμηθευτες δηλαδη τον. υδραυλικο και τον ηλεκτρολρογο .
ή παραδειγμα την αγορα σωματων και υδραυλικο ?

Δημοσ.

Το γράφει το ΦΕΚ, κάτι έλεγε όμως για μια απόδειξη που τα περιλαμβάνει όλα ή κάτι τέτοιο. Αμα έχεις χρόνο και το δεις ενημέρωσε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hero_nikolas είπε

To voucher του εξοπλισμου μπορει να πληρωσει  απο 2 προμηθευτες δηλαδη τον. υδραυλικο και τον ηλεκτρολρογο .
ή παραδειγμα την αγορα σωματων και υδραυλικο ?

Τα σώματα θα πάνε στο voucher εξοπλισμού αλλά πρέπει να είναι όλα από έναν προμηθευτή. Αντλία, σώματα κλπ.

Ο υδραυλικός θα πληρωθεί από το voucher εργασιών.

9 ώρες πριν, inflation είπε

Τα αποτελέσματα θα βγουν στο τέλος της περιόδου υποβολής; Δηλαδή τέλος Μαρτίου; Καλά θυμάμαι απο το ΦΕΚ;

Ναι.

Δημοσ.
Στις 22/1/2025 στις 10:51 ΜΜ, inflation είπε

Το γράφει το ΦΕΚ, κάτι έλεγε όμως για μια απόδειξη που τα περιλαμβάνει όλα ή κάτι τέτοιο. Αμα έχεις χρόνο και το δεις ενημέρωσε.

Μαλλον απο οσα διαβασα απο εναν προμηθευτη θα πρεπει να ειναι , επισης δεν καταλαβα εαν καλυπτει σωματα καλοριφερ γραφει για fan coil .
Πηγα σε ενα καταστημα και ρωτησα και μου ειπαν οτι περιμενουν διευκρινιση .
Οποιος μαθει περισσοτερα μας ενημερωνει .

Δημοσ.

Προσπάθησα κι εγώ πριν λίγες μέρες να κάνω αίτηση και το κουμπί είναι γκρι. Έχω τσεκαρει ημερομηνίες, τκ , τέκνα κτλ και τίποτα. Στην προβολή της αίτησης όλα τα στοιχεία φαίνονται κανονικά πάντως 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lkv100 είπε

Προσπάθησα κι εγώ πριν λίγες μέρες να κάνω αίτηση και το κουμπί είναι γκρι. Έχω τσεκαρει ημερομηνίες, τκ , τέκνα κτλ και τίποτα. Στην προβολή της αίτησης όλα τα στοιχεία φαίνονται κανονικά πάντως 

Κάπου έχεις αφήσει κενό 

Δημοσ.

Ο κ. Σκυλακάκης έκανε λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών για τα προγράμματα αυτά καθώς στο μεν «Εξοικονομώ» από τις 8 Ιανουαρίου έχουν υποβληθεί 40.000 αιτήσεις (οι 1.500 συμπληρωμένες) ενώ στο πρόγραμμα για συστήματα θέρμανσης και θερμοσίφωνα εντυπωσιάζει το γεγονός ότι από τις 13 Ιανουαρίου έχουν υποβληθεί 75.000 αιτήσεις, από τις οποίες (παρά το υψηλό κόστος) οι 31.000 αφορούν την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας (γι’ αυτό όπως είπε η αύξηση του προϋπολογισμού θα κατευθυνθεί στις αντλίες θερμότητας). Τα ακριβή μεγέθη θα οριστικοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων.

Με μεση τιμη 5000ευρω Χ 31000 μεχρι τωρα εχουμε 155 εκατομμυρια , δυσκολα τα βλεπω  μεχρι 31/3 ποσες θα ειν αι ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lkv100 είπε

δες το κουτάκι που λέει εάν αφορά κοινόχρηστη παροχή να το έχεις "ΟΧΙ" γιατί από βιασύνη εύκολα το βάζει κάποιος "ΝΑΙ".

Δημοσ.
Στις 13/1/2025 στις 3:18 ΜΜ, papresa είπε

Η αλήθεια είναι ότι καταχωρώντας τα απαραίτητα έγγραφα με γύρισε 1-2 φορές πίσω και τελικά είχαν χαθεί τα στοιχεία επικοινωνίας και ο αριθμός παροχής. Τα συμπλήρωσα και πάλι δεν γίνεται υποβολή.

Την έχω ΟΧΙ.

Ρε παιδιά η παροχή ρευματος έχει 12 ψηφια το σύστημα λέει 11 μέσα και η παύλα.  Τελικά την παροχή πως την γράφουμε?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nik416 είπε

Ρε παιδιά η παροχή ρευματος έχει 12 ψηφια το σύστημα λέει 11 μέσα και η παύλα.  Τελικά την παροχή πως την γράφουμε?

Στις οδηγίες που μου έστειλαν γράφουν: Ελέγξτε ότι στον Αρ. Παροχής ρεύματος έχετε συμπληρώσει τα 11 πρώτα ψηφία και την παύλα. (π.χ. 111111111-11)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...