Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papresa είπε

Από χθες αργά το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά συμπληρωμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποβολή. Το κουμπί Υποβολή είναι γκρι.

Έχει υποβάλει κάποιος; Τι γίνεται όταν υποβληθεί η αίτηση, βγάζει κάποιο μήνυμα;

Και μενα, δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, εχω κανει ολα τα βηματα σωστα, ανεβασα ολα τα πιστοποιητικα, εκανα αποδοχη σε ολες τις ενοτητες και το κουμπι της υποβολης ειναι απενεργοποιημενο

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά ήταν το κουτάκι που λέει αν η παροχή είναι κοινόχρηστη το λάθος μου, το έφτιαξα και το πήρε. Τη λύση την βρήκα σε άλλο topic

Επεξ/σία από Roil
Δημοσ.

ας ανεβασει καποιος ενα  υποδειγμα της δηλωσης ιδιοκτητη που ζηταει , μπας και ξεστραβοθουμε και οι υπολοιποι .. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

ας ανεβασει καποιος ενα  υποδειγμα της δηλωσης ιδιοκτητη που ζηταει , μπας και ξεστραβοθουμε και οι υπολοιποι .. 

https://allazosistimathermansis-thermosifona.gov.gr/go-beyond/static/media/ΦΕΚ_Β_6969_Αντλία Θερμότητας _Θερμοσίφωνα.b7d007739130f25b2beb.pdf

Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV έχει το υπόδειγμα της ΥΔ

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το πρόγραμμα αφορά μόνο αντλίες θερμότητας αέρος-νερού ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για αγορά κλιματιστικών split (αφού και αυτά θεωρούνται αντλίες θερμότητας) ή όχι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Helionar είπε

Ωραιο το υποδειγμα αλλα εχω μια ερωτηση οταν καποιος απλα ενοικιαζει το ακινητο και δεν εχει ατομικη επιχείρηση εκτος απο την παρ.Β που αναφερει οτι δεν χρειαζεται, στην παρ.Γ που εχει ολοκληρο πινακα εκει τι πρεπει να συμπληρωσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JOJONAKIS είπε

Ωραιο το υποδειγμα αλλα εχω μια ερωτηση οταν καποιος απλα ενοικιαζει το ακινητο και δεν εχει ατομικη επιχείρηση εκτος απο την παρ.Β που αναφερει οτι δεν χρειαζεται, στην παρ.Γ που εχει ολοκληρο πινακα εκει τι πρεπει να συμπληρωσει?

Αν έχεις λάβει άλλη ενίσχυση στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος (πχ έχεις επιδοτηθει για θερμοσίφωνα) βάζεις τα στοιχεία σε μια γραμμή. Κάθε γραμμή είναι για κάθε ενίσχυση που μπορεί να έχεις λάβει. Όσοι συμμετέχουν πρώτη φορά στο πρόγραμμα το αφήνουν κενό. 

Περαιτέρω καθοδήγηση μπορεί να δώσει και ο μηχανικός σου. Τα ίδια εφαρμόζονται σε κάθε Πρόγραμμα (πχ εξοικονομώ) 

Btw, έλυσε κανένας το θέμα με το πεδίο του ΤΚ? Και σε μένα μου εμφανίζει το "no data" και δεν μπορώ να συμπληρώσω τίποτα. Όλα τα άλλα πεδία τα έχω τσεκάρει/συμπληρώσει μπας και μου το ξεκλειδώνε. 

Επεξ/σία από Helionar
  • Thanks 2
Δημοσ.

Να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Είναι εύκολο να κάνω μόνος μου την αίτηση ή χρειάζομαι κάποιο μηχανικό; 

Τι στοιχεία χρειάζεται να ξέρω:

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το πρόγραμμα αφορά μόνο αντλίες θερμότητας αέρος-νερού ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για αγορά κλιματιστικών split (αφού και αυτά θεωρούνται αντλίες θερμότητας) ή όχι;

ΟΧΙ, διάβασε το ΦΕΚ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, inflation είπε

Εμένα δε με αφήνει ακόμα λόγω ΤΚ, σε εσάς που είχατε θέμα με το ΤΚ προχώρησε;

Όχι ακόμα τα ίδια και σε μένα με τον ΤΚ. 

Μπορεί τώρα μετά το DDoS να αξιωθουν και να το φτιάξουν μαζί με τα υπόλοιπα. 

Αν τηρηθεί σειρά προτεραιότητας πάντως είναι εξαιρετικά άδικο για όσους προσπαθούν εδώ και 3 μέρες να υποβάλουν και ενώ είναι καθόλα έτοιμοι δεν μπορούν. 

• Sad 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Helionar είπε

Όχι ακόμα τα ίδια και σε μένα με τον ΤΚ. 

Μπορεί τώρα μετά το DDoS να αξιωθουν και να το φτιάξουν μαζί με τα υπόλοιπα. 

Αν τηρηθεί σειρά προτεραιότητας πάντως είναι εξαιρετικά άδικο για όσους προσπαθούν εδώ και 3 μέρες να υποβάλουν και ενώ είναι καθόλα έτοιμοι δεν μπορούν. 

Στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας έχεις κάνει εγγραφή; Λογικά από εκεί τραβάει τα στοιχεία

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Roil είπε

Στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας έχεις κάνει εγγραφή; Λογικά από εκεί τραβάει τα στοιχεία

Ναι όλα ενημερωμένα τα έχω. Λύθηκε χθες το βράδυ το πρόβλημα, μετά το DDoS 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλευα μερες αλα τελικα ηθελε στα τεκνα το. 0 που ειπε ο φιλος σε αλλο ποστ .
Τωρα ειναι προς αξιολογηση και εχει εναν αριθμο voucher εξοπλισμου klp .
Τωρα τι γινεται περιμενουμε την 31/3/2025 για να δουμε εαν ισχυουν τα κριτηρια και επαρκει το ποσο που θα δωθει ?

Επεξ/σία από hero_nikolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...