JOJONAKIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, papresa είπε Από χθες αργά το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά συμπληρωμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποβολή. Το κουμπί Υποβολή είναι γκρι. Έχει υποβάλει κάποιος; Τι γίνεται όταν υποβληθεί η αίτηση, βγάζει κάποιο μήνυμα; Και μενα, δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει, εχω κανει ολα τα βηματα σωστα, ανεβασα ολα τα πιστοποιητικα, εκανα αποδοχη σε ολες τις ενοτητες και το κουμπι της υποβολης ειναι απενεργοποιημενο
Roil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) τελικά ήταν το κουτάκι που λέει αν η παροχή είναι κοινόχρηστη το λάθος μου, το έφτιαξα και το πήρε. Τη λύση την βρήκα σε άλλο topic Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Roil
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου ας ανεβασει καποιος ενα υποδειγμα της δηλωσης ιδιοκτητη που ζηταει , μπας και ξεστραβοθουμε και οι υπολοιποι ..
Helionar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε ας ανεβασει καποιος ενα υποδειγμα της δηλωσης ιδιοκτητη που ζηταει , μπας και ξεστραβοθουμε και οι υπολοιποι .. https://allazosistimathermansis-thermosifona.gov.gr/go-beyond/static/media/ΦΕΚ_Β_6969_Αντλία Θερμότητας _Θερμοσίφωνα.b7d007739130f25b2beb.pdf Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV έχει το υπόδειγμα της ΥΔ
Kozanitis1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το πρόγραμμα αφορά μόνο αντλίες θερμότητας αέρος-νερού ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για αγορά κλιματιστικών split (αφού και αυτά θεωρούνται αντλίες θερμότητας) ή όχι;
JOJONAKIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Helionar είπε https://allazosistimathermansis-thermosifona.gov.gr/go-beyond/static/media/ΦΕΚ_Β_6969_Αντλία Θερμότητας _Θερμοσίφωνα.b7d007739130f25b2beb.pdf Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV έχει το υπόδειγμα της ΥΔ Ωραιο το υποδειγμα αλλα εχω μια ερωτηση οταν καποιος απλα ενοικιαζει το ακινητο και δεν εχει ατομικη επιχείρηση εκτος απο την παρ.Β που αναφερει οτι δεν χρειαζεται, στην παρ.Γ που εχει ολοκληρο πινακα εκει τι πρεπει να συμπληρωσει?
Helionar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JOJONAKIS είπε Ωραιο το υποδειγμα αλλα εχω μια ερωτηση οταν καποιος απλα ενοικιαζει το ακινητο και δεν εχει ατομικη επιχείρηση εκτος απο την παρ.Β που αναφερει οτι δεν χρειαζεται, στην παρ.Γ που εχει ολοκληρο πινακα εκει τι πρεπει να συμπληρωσει? Αν έχεις λάβει άλλη ενίσχυση στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος (πχ έχεις επιδοτηθει για θερμοσίφωνα) βάζεις τα στοιχεία σε μια γραμμή. Κάθε γραμμή είναι για κάθε ενίσχυση που μπορεί να έχεις λάβει. Όσοι συμμετέχουν πρώτη φορά στο πρόγραμμα το αφήνουν κενό. Περαιτέρω καθοδήγηση μπορεί να δώσει και ο μηχανικός σου. Τα ίδια εφαρμόζονται σε κάθε Πρόγραμμα (πχ εξοικονομώ) Btw, έλυσε κανένας το θέμα με το πεδίο του ΤΚ? Και σε μένα μου εμφανίζει το "no data" και δεν μπορώ να συμπληρώσω τίποτα. Όλα τα άλλα πεδία τα έχω τσεκάρει/συμπληρώσει μπας και μου το ξεκλειδώνε. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Helionar 2
greg119419 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Είναι εύκολο να κάνω μόνος μου την αίτηση ή χρειάζομαι κάποιο μηχανικό; Τι στοιχεία χρειάζεται να ξέρω:
MARIOSNURSE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το πρόγραμμα αφορά μόνο αντλίες θερμότητας αέρος-νερού ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για αγορά κλιματιστικών split (αφού και αυτά θεωρούνται αντλίες θερμότητας) ή όχι; ΟΧΙ, διάβασε το ΦΕΚ. 1
inflation Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Εμένα δε με αφήνει ακόμα λόγω ΤΚ, σε εσάς που είχατε θέμα με το ΤΚ προχώρησε;
Helionar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, inflation είπε Εμένα δε με αφήνει ακόμα λόγω ΤΚ, σε εσάς που είχατε θέμα με το ΤΚ προχώρησε; Όχι ακόμα τα ίδια και σε μένα με τον ΤΚ. Μπορεί τώρα μετά το DDoS να αξιωθουν και να το φτιάξουν μαζί με τα υπόλοιπα. Αν τηρηθεί σειρά προτεραιότητας πάντως είναι εξαιρετικά άδικο για όσους προσπαθούν εδώ και 3 μέρες να υποβάλουν και ενώ είναι καθόλα έτοιμοι δεν μπορούν. 1
Roil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, Helionar είπε Όχι ακόμα τα ίδια και σε μένα με τον ΤΚ. Μπορεί τώρα μετά το DDoS να αξιωθουν και να το φτιάξουν μαζί με τα υπόλοιπα. Αν τηρηθεί σειρά προτεραιότητας πάντως είναι εξαιρετικά άδικο για όσους προσπαθούν εδώ και 3 μέρες να υποβάλουν και ενώ είναι καθόλα έτοιμοι δεν μπορούν. Στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας έχεις κάνει εγγραφή; Λογικά από εκεί τραβάει τα στοιχεία
Helionar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, Roil είπε Στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας έχεις κάνει εγγραφή; Λογικά από εκεί τραβάει τα στοιχεία Ναι όλα ενημερωμένα τα έχω. Λύθηκε χθες το βράδυ το πρόβλημα, μετά το DDoS 1
hero_nikolas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγω παλευα μερες αλα τελικα ηθελε στα τεκνα το. 0 που ειπε ο φιλος σε αλλο ποστ . Τωρα ειναι προς αξιολογηση και εχει εναν αριθμο voucher εξοπλισμου klp . Τωρα τι γινεται περιμενουμε την 31/3/2025 για να δουμε εαν ισχυουν τα κριτηρια και επαρκει το ποσο που θα δωθει ? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από hero_nikolas
greg119419 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Είναι εύκολο να κάνω μόνος μου την αίτηση ή χρειάζομαι κάποιο μηχανικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα