Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στην νέα πλατφόρμα καταχώρησα όλα τα στοιχεία, απάντησα στις σχετικές ερωτήσεις, καταχώρησα τα απαιτούμενα έγγραφα και τσέκαρα όλα τα κουτάκια, αλλά νομίζω δεν μπορεί να υποβληθεί η αίτηση. Το κουτάκι Υποβολή είναι γκρι και μάλλον δεν έχει υποβληθεί. Την έχω αποθηκεύσει. Έχει υποβάλει κάποιος;

Παραθέτω τις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να μου πείτε αν έχει υποβληθεί;

IMG_20250113_145055.jpg

IMG_20250113_145120.jpg

Επεξ/σία από papresa
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papresa είπε

Μπήκα στην νέα πλατφόρμα καταχώρησα όλα τα στοιχεία, απάντησα στις σχετικές ερωτήσεις, καταχώρησα τα απαιτούμενα έγγραφα και τσέκαρα όλα τα κουτάκια, αλλά νομίζω δεν μπορεί να υποβληθεί η αίτηση. Το κουτάκι Υποβολή είναι γκρι και μάλλον δεν έχει υποβληθεί. Την έχω αποθηκεύσει. Έχει υποβάλει κάποιος;

Παραθέτω τις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να μου πείτε αν έχει υποβληθεί;

IMG_20250113_145055.jpg

IMG_20250113_145120.jpg

Τσεκαρε αν εχεις βαλει ΝΑΙ στην επιλογη για κοινοχρηστη παροχη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Γύρνα πίσω και συμπλήρωσε όλα τα πεδία, τσεκάρισε όλα τα κουτάκια. Κάτι έχεις παραλείψει.

Η αλήθεια είναι ότι καταχωρώντας τα απαραίτητα έγγραφα με γύρισε 1-2 φορές πίσω και τελικά είχαν χαθεί τα στοιχεία επικοινωνίας και ο αριθμός παροχής. Τα συμπλήρωσα και πάλι δεν γίνεται υποβολή.

12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τσεκαρε αν εχεις βαλει ΝΑΙ στην επιλογη για κοινοχρηστη παροχη.

Την έχω ΟΧΙ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papresa είπε

Η αλήθεια είναι ότι καταχωρώντας τα απαραίτητα έγγραφα με γύρισε 1-2 φορές πίσω και τελικά είχαν χαθεί τα στοιχεία επικοινωνίας και ο αριθμός παροχής. Τα συμπλήρωσα και πάλι δεν γίνεται υποβολή.

Την έχω ΟΧΙ.

Μηπως στον αριθμο παροχης εχεις βαλει και παυλα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μηπως στον αριθμο παροχης εχεις βαλει και παυλα?

Όχι

Κάτι παίζει με την ημερομηνία γέννησης, δεν την δέχεται...

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την ημερομηνία φαίνεται να λύθηκε αλλά μάλλον επειδή δεν έχει "επιβεβαίωση" του κινητού και του email όπως αναφέρουν οι οδηγίες ακόμα δεν μπορείς να υποβάλλεις. Κατά τα άλλα το άνοιξαν σήμερα αντί για 8/1 που είχαν ανακοινώσει επειδή είχαν τεχνικά προβλήματα που έπρεπε να φτιάξουν...

Δημοσ.

Εγω με το που μπαινω κ βαζω τους κωδικους μου στο taxis βγαζει ενα "Δεν είστε εγκεκριμένος χρήστης του συστήματος Αλλάζω Συσκευή Θέρμανσης - Θερμοσίφωνες."

Κανω κατι λαθος?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JOJONAKIS είπε

Εγω με το που μπαινω κ βαζω τους κωδικους μου στο taxis βγαζει ενα "Δεν είστε εγκεκριμένος χρήστης του συστήματος Αλλάζω Συσκευή Θέρμανσης - Θερμοσίφωνες."

Κανω κατι λαθος?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Από χθες αργά το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά συμπληρωμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποβολή. Το κουμπί Υποβολή είναι γκρι.

Έχει υποβάλει κάποιος; Τι γίνεται όταν υποβληθεί η αίτηση, βγάζει κάποιο μήνυμα;

Δημοσ.

Εμένα πάντως ακόμα δεν παίρνει τον ΤΚ αυτόματα απο το σύστημα και δεν με αφήνει να τον εισάγω. Βγάζει "No Data".  Οπότε δε με αφήνει να κάνω και υποβολή (08.40).

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papresa είπε

Από χθες αργά το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά συμπληρωμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποβολή. Το κουμπί Υποβολή είναι γκρι.

Έχει υποβάλει κάποιος; Τι γίνεται όταν υποβληθεί η αίτηση, βγάζει κάποιο μήνυμα;

Το ίδιο ακριβώς και εμένα

Δημοσ.

Εγώ εντόπισα το λάθος. Στα εξαρτώμενα τέκνα θέλει οπωσδήποτε αριθμό, αν δεν έχει κάποιος, βάζει 0.  Μου την πήρε επιτέλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...