papresa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μπήκα στην νέα πλατφόρμα καταχώρησα όλα τα στοιχεία, απάντησα στις σχετικές ερωτήσεις, καταχώρησα τα απαιτούμενα έγγραφα και τσέκαρα όλα τα κουτάκια, αλλά νομίζω δεν μπορεί να υποβληθεί η αίτηση. Το κουτάκι Υποβολή είναι γκρι και μάλλον δεν έχει υποβληθεί. Την έχω αποθηκεύσει. Έχει υποβάλει κάποιος; Παραθέτω τις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να μου πείτε αν έχει υποβληθεί; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από papresa
BigBlack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Γύρνα πίσω και συμπλήρωσε όλα τα πεδία, τσεκάρισε όλα τα κουτάκια. Κάτι έχεις παραλείψει.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, papresa είπε Μπήκα στην νέα πλατφόρμα καταχώρησα όλα τα στοιχεία, απάντησα στις σχετικές ερωτήσεις, καταχώρησα τα απαιτούμενα έγγραφα και τσέκαρα όλα τα κουτάκια, αλλά νομίζω δεν μπορεί να υποβληθεί η αίτηση. Το κουτάκι Υποβολή είναι γκρι και μάλλον δεν έχει υποβληθεί. Την έχω αποθηκεύσει. Έχει υποβάλει κάποιος; Παραθέτω τις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να μου πείτε αν έχει υποβληθεί; Τσεκαρε αν εχεις βαλει ΝΑΙ στην επιλογη για κοινοχρηστη παροχη.
papresa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 19 λεπτά πριν, BigBlack είπε Γύρνα πίσω και συμπλήρωσε όλα τα πεδία, τσεκάρισε όλα τα κουτάκια. Κάτι έχεις παραλείψει. Η αλήθεια είναι ότι καταχωρώντας τα απαραίτητα έγγραφα με γύρισε 1-2 φορές πίσω και τελικά είχαν χαθεί τα στοιχεία επικοινωνίας και ο αριθμός παροχής. Τα συμπλήρωσα και πάλι δεν γίνεται υποβολή. 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τσεκαρε αν εχεις βαλει ΝΑΙ στην επιλογη για κοινοχρηστη παροχη. Την έχω ΟΧΙ.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, papresa είπε Η αλήθεια είναι ότι καταχωρώντας τα απαραίτητα έγγραφα με γύρισε 1-2 φορές πίσω και τελικά είχαν χαθεί τα στοιχεία επικοινωνίας και ο αριθμός παροχής. Τα συμπλήρωσα και πάλι δεν γίνεται υποβολή. Την έχω ΟΧΙ. Μηπως στον αριθμο παροχης εχεις βαλει και παυλα?
papresa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μηπως στον αριθμο παροχης εχεις βαλει και παυλα? Όχι Κάτι παίζει με την ημερομηνία γέννησης, δεν την δέχεται...
papresa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Να το πρόβλημα. Αλλάζω θερμοσίφωνα: Αδύνατη η αίτηση για χιλιάδες δικαιούχους - Ποιο είναι το πρόβλημα
Roil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Το πρόβλημα με την ημερομηνία φαίνεται να λύθηκε αλλά μάλλον επειδή δεν έχει "επιβεβαίωση" του κινητού και του email όπως αναφέρουν οι οδηγίες ακόμα δεν μπορείς να υποβάλλεις. Κατά τα άλλα το άνοιξαν σήμερα αντί για 8/1 που είχαν ανακοινώσει επειδή είχαν τεχνικά προβλήματα που έπρεπε να φτιάξουν...
JOJONAKIS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Εγω με το που μπαινω κ βαζω τους κωδικους μου στο taxis βγαζει ενα "Δεν είστε εγκεκριμένος χρήστης του συστήματος Αλλάζω Συσκευή Θέρμανσης - Θερμοσίφωνες." Κανω κατι λαθος? 1
Helionar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, JOJONAKIS είπε Εγω με το που μπαινω κ βαζω τους κωδικους μου στο taxis βγαζει ενα "Δεν είστε εγκεκριμένος χρήστης του συστήματος Αλλάζω Συσκευή Θέρμανσης - Θερμοσίφωνες." Κανω κατι λαθος? Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα 1
papresa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Από χθες αργά το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά συμπληρωμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποβολή. Το κουμπί Υποβολή είναι γκρι. Έχει υποβάλει κάποιος; Τι γίνεται όταν υποβληθεί η αίτηση, βγάζει κάποιο μήνυμα;
inflation Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Εμένα πάντως ακόμα δεν παίρνει τον ΤΚ αυτόματα απο το σύστημα και δεν με αφήνει να τον εισάγω. Βγάζει "No Data". Οπότε δε με αφήνει να κάνω και υποβολή (08.40). 2
Roil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, papresa είπε Από χθες αργά το απόγευμα είμαι σίγουρος ότι όλα είναι σωστά συμπληρωμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω υποβολή. Το κουμπί Υποβολή είναι γκρι. Έχει υποβάλει κάποιος; Τι γίνεται όταν υποβληθεί η αίτηση, βγάζει κάποιο μήνυμα; Το ίδιο ακριβώς και εμένα
papresa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Εγώ εντόπισα το λάθος. Στα εξαρτώμενα τέκνα θέλει οπωσδήποτε αριθμό, αν δεν έχει κάποιος, βάζει 0. Μου την πήρε επιτέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα