stavrosstratakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Καλησπερα ομαδα.Ειχα κανει παραγγελια πριν κανα μηνα η οποια εχει αργησει υπερβολικα.Και στο tracking number γινονται κατι περιεργα.Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο Aliexpress και Ευρωπη αλλα αυτο το πραμα πρωτη φορα μου συμβαινει.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει?Ευχαριστω! 1
Billator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stavrosstratakos είπε Καλησπερα ομαδα.Ειχα κανει παραγγελια πριν κανα μηνα η οποια εχει αργησει υπερβολικα.Και στο tracking number γινονται κατι περιεργα.Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο Aliexpress και Ευρωπη αλλα αυτο το πραμα πρωτη φορα μου συμβαινει.Εχει κανεις ιδεα τι παιζει?Ευχαριστω! Δεν αγόρασες από Ευρώπη αλλά από Κίνα, έφτασε ουγγαρία σήμερα. Ίσως κάπου μπερδεύτηκες όταν αγόραζες. Τόσο κάνουν πάνω κάτω οι αποστολές με ταχυδρομείο από κίνα όμως. Δεν σου άργησε. https://global.cainiao.com/newDetail.htm?mailNoList=LP00700005976430&otherMailNoList= Εδώ περισσότερες πληροφορίες: Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου από Billator 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα