Diavolos666 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ Άμα βγει μία ψησταρία που να της βάζεις το κρέας μέσα και να στο βγάζει πανέτοιμο και τέλειο τότε θα πάρω κι εγώ. Αν είναι απλά να μου λέει πότε να γυρίσω το κρέας έχουμε και την παρέα ο κάθε ένας να λέει το δικό του.
gokuthelegend Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Αναφορά σε κείμενο στέλνοντας ειδοποιήσεις για την πρόοδο του ψησίματος και υπενθυμίσεις για ενέργειες όπως το τύλιγμα ή το ράντισμα των παϊδακιών με νερό Άμα είναι έξυπνη όπως λέγε γιατί δεν κάνει το τύλιγμα ή το ράντισμα μόνη της; 1
mpregos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Κάθε ένα μήνα θα γίνεται και train το μοντέλο;;;
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ Στελνει ειδοποίηση - μλκα άσε το κινητό και γύρνα τη μπιφτέκα καιγόμαστε - ? 1
geopel Δημοσ. Δευτέρα στις 02:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:33 μμ Ρε άμα δεν κολλήσουν τα βλέφαρα σου από το λίπος, τι ψητά να φας;;; 3
floba Δημοσ. Δευτέρα στις 03:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:00 μμ Ελα ενταξει ξεφυγαμε. AI AI AI AI AI AI🤣🤣
mariosraptor84 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Εγώ λέω να φτιάξω κωλοχαρτο με ΑΙ.
satrat Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ Περιμένω να δω πότε θα κυκλοφορήσουν οι έξυπνοι άνθρωποι…
esertas Δημοσ. Δευτέρα στις 04:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:50 μμ 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Άμα είναι έξυπνη όπως λέγε γιατί δεν κάνει το τύλιγμα ή το ράντισμα μόνη της; Στο επόμενο μοντέλο. Του χρόνου να ξανά αγοράσεις!
fylatos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Εγώ και μόνο για την τιμή καθότι ψάχνω pellet εμπ1
Kostas.karras Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:40 μμ 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Αν έβγαινε σε υγραερίου την αγόραζα χθες Εχεις φαει προβατινα στο υγραεριο? Προφανως οχι, δοκιμασε την πριν την αγοραζεις γιατι μετα θα κλαις το κρεας.
mAs_81 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:13 μμ Ψήστης καθιστός = μούφα ψηστης Αν δεν ειμαι απο πάνω απο τη τσίκνα δεν μπορω χαχαχαχα 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 14 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Εχεις φαει προβατινα στο υγραεριο? Προφανως οχι, δοκιμασε την πριν την αγοραζεις γιατι μετα θα κλαις το κρεας. Η αλήθεια είναι πως στην ψησταριά μου δεν ψήνω σουβληστά. Κυρίως ψήνω μπριζόλες, παιδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα κτλ. Μετά στον κουβά του τρακτέρ φτιάχνω customαde αντικριστιέρα για τα υπόλοιπα 👌😜 Πάντως ναι. Αν είσαι άνθρωπος της σουβληστής προβατίνας δεν κάνουν οι υγραερίου. 1
Kostas.karras Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Πάντως ναι. Αν είσαι άνθρωπος της σουβληστής προβατίνας δεν κάνουν οι υγραερίου. οχι, για προβατινα πα'ι'δακι μιλαω 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Κυρίως ψήνω μπριζόλες, παιδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα κτλ. παιδάκια δεν ετυχε να φαω 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα