Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Federacion είπε

μην λετε ρε παιδια κρατάει μια μερα.

Τι σημαίνει αυτο; Τίποτα.

Πείτε screen on time.

Εγώ έχω ενα ταπεινο Redmi και βγάζει 4,5 ώρες SOT. Βγάζει τόσο το Galaxy;

Πλάκα κάνεις έτσι; s21 ultra από πρώτη μέρα κυκλοφορίας και βγάζω άνετα 5+ ώρες με 4g και multitasking. 

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
51 minutes ago, dhm21911 said:

Πλάκα κάνεις έτσι; s21 ultra από πρώτη μέρα κυκλοφορίας και βγάζω άνετα 5+ ώρες με 4g και multitasking. 

Δες τι γράφουν πιο πίσω και κρίνε.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Federacion είπε

Τι κάνεις με το ταπεινό redmi ολη μερα; 

Να σου δωσω ενα δυο σεναρια να δοκιμάσεις να μας πεις SoT;

Να παω να παρω και εγω Redmi να πληρωνω Samsung; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federacion είπε

Όπως είπα το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν το S21 ultra το οποίο και κράτησα ως δεύτερο για να έχω δύο νούμερα που χρειάζομαι για να διαχειρίζομαι τραπεζικούς λογαριασμούς μιας εταιρίας και δικούς μου. Για τον χαβαλέ το φόρτισα και έβαλα να παίζει youtube σε μια γωνία με κλειστό ήχο. Να αναφέρω ότι η μπαταρία που φοράει το κινητό είναι η μαμά μπαταρία από το 2021. 

Screenshot_20250113_224631_Device care.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Federacion είπε

Τι να κρινω ακριβως? Ο ανθρωπος λεει οτι καποιες φορες χρειαζεται και δευτερη φορτιση μεσα στην ημερα αλλα δεν λεει ποσες ωρες το δουλεψε το κινητο. Μπορει να ειναι επαγγελματιας και να δουλευει απτο κινητο. Ειναι αστειο να πιστευεις οτι η ναυαρχιδα της samsung δεν βγαζει τουλαχιστον 6 7 8 ωρες ανοιχτη οθονη αναλογα την χρηση.  Απτην αλλη σου δειχνει οτι εκαψε 3% μπαταρια με 1 ωρα chrome καποιος αλλος αλλα απο οτι φαινεται επιλεγεις τι θες να πιστεψεις.  

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gramacar είπε

Ωραίο τηλέφωνο το oppo  από πλευράς προδιαγραφών. Από σχεδίαση δεν με ενθουσιάζει και επίσης δεν είναι φτηνό στα 1200€. Επίσης από πλευράς υποστήριξης τί γίνεται? Υπάρχει αντιπροσωπεία Ελλάδα? Γιατί αν όχι χαιρετίσματα.

Κινηταρα ειναι... Απο αυτα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη σε επίσημες(ελληνικες) τιμες ειναι η καλυτερη επιλογη. Σερβις εχει στην smartec στην Αθήνα κανονικα. 

3 ώρες πριν, Godaemon είπε

Παιδιά μου φέρανε δώρο πριν 10 μέρες S24 Ultra. το ανοίγω κ το κρατάω ή αξίζει να πάω για 25 Ultra. Τι λέτε?

Εφόσον στο εφεραν δώρο... Δεν εδωσες κατι.. Αρα αξιζει να το δωσεις χωρις να το δουλεψεις καν.. Καινούργιο.. Και να βαλεις ενα ποσο εξτρα... Ποσο να ειναι.. 300€ ξερω γω.. Να παρεις το 25 ουλτρα

Δημοσ.

Αυτό το χρώμα της μέντας θα το ξεφορτωθούν ποτέ.? Επειδή πουλάει στην Κορέα δε σημαίνει ότι είναι όμορφο. Μία τόσο όμορφη συσκευή χάνει το κύρος της από τις επιλογές χρωμάτων (και το λέει ένας apple fan)...

Δημοσ.
On 13/01/2025 at 14:43, fmarkos said:

Rosemary είναι της samsung, φαντάζομαι θα υπάρχει και σε ios. Την χρησιμοποιώ τα τευταία πολλά χρόνια (από galaxy note2 εποχή) 

Ωραίος.. Την έβαλα και εγώ. Μήπως έχεις βρει κάποια λύση και για την φωτεινότητα τού aod?? Ειναι το μόνο που μού σπάει τα νεύρα στο s24 ultra 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eri77 είπε

Ωραίος.. Την έβαλα και εγώ. Μήπως έχεις βρει κάποια λύση και για την φωτεινότητα τού aod?? Ειναι το μόνο που μού σπάει τα νεύρα στο s24 ultra 

Εγώ δεν την χρησιμοποιώ πότε την aod οπότε δεν έχω ψάξει κάτι σχετικά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/1/2025 στις 8:21 ΜΜ, Godaemon είπε

Παιδιά μου φέρανε δώρο πριν 10 μέρες S24 Ultra. το ανοίγω κ το κρατάω ή αξίζει να πάω για 25 Ultra. Τι λέτε?

Το κάνεις δώρο σε εμένα. Και αξίζει να πας στο s25 ultra. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...