Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 02:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:55 μμ 2 ώρες πριν, Federacion είπε Οπότε αγαπητέ έχεις το S24 ultra και που και που φορτίζεις εντός μέρας. Αυτό παιδια μου φαίνεται απαράδεκτο για τα χρήματα που δαπανούνται. Τα κινητά δεν έχουν βελτιωθεί ουσιαστικά στην μπαταρία. Και κάνεις που τα δίνει αυτά τα λεφτά δεν τα δίνει για αυτό. Τα δίνει για την σταθερότητα, κάμερα, ταχύτητα κτλ. 2 ώρες πριν, TRIANTAFILLOSDIM είπε Το ξερω αλλά επειδη χρησιμοποιω επαγγελματικες καμερες, δοκιμασε να βγαλεις φωτο με το 24Ultra με τον καλυτερο αισθητηρα και κανε το ιδιο σε Oppo x7 Ultra ή Vivo. Ουτε το ΑΙ δεν διορθωνει το πιξελιαρισμα της samsung... Σε κάποια σενάρια ίσως, επειδή έχω δοκιμάσει και vivo και oppo η εμπειρία με την κάμερα του s24 Ultra είναι καλύτερη από ότι έχω δοκιμάσει εκτός της νύχτας που εκεί βάζω Vivo πιο πάνω. 55 λεπτά πριν, oldnew είπε 9 ωρες sot το fold 5 Τελείως ανακριβές αυτό. Το έχω δοκιμάσει και 3 φορτίσεις μέσα στην ημέρα έκανα. Δεν έκανα τραγική χρήση. Παιδιά πως τα βγάζετε αυτά τα νούμερα, αφήνοντας απλά ανοιχτή την οθόνη? Γιατί άλλο τρόπο δεν βλέπω. 33 λεπτά πριν, fmarkos είπε Rosemary είναι της samsung, φαντάζομαι θα υπάρχει και σε ios. Την χρησιμοποιώ τα τευταία πολλά χρόνια (από galaxy note2 εποχή) Πολύ ωραία μόλις έβαλα να την δοκιμάσω και εγώ. Ωραίος ο παίκτης. 1
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:35 μμ 2 ώρες πριν, Federacion είπε Οπότε αγαπητέ έχεις το S24 ultra και που και που φορτίζεις εντός μέρας. Αυτό παιδια μου φαίνεται απαράδεκτο για τα χρήματα που δαπανούνται. Και το laptop μου κόστιζε 1000+ και θέλει φόρτιση μετά από 4 ώρες χρήσης με μπαταρία. Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται εν έτη 2025 να συγκρίνουμε τα "τηλέφωνα" που χρησιμοποιούμε με τα Nokia και τα Ericsson του 2004 που τα φορτίζανε μια φορά την εβδομάδα.
anergos13 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:47 μμ Μεχρι το S23U αγοραζα καθε χρονο (με τιμολογιο) την Ναυρχιδα της σειρας! Οι διαφορες παντα ηταν μικρες και η αλλαγη καποιες φορες ανουσια! Απο περσι αποφασισα να κρατησω το S23U δυο χρονια και να περιμενω το S25U , ομως οταν βρηκα τον Νοεμβριο το S24U στο Γερμανο με περιπου 780€ (-24% -15% payzy) αποφασισα να κανω την αλλαγη! Πουλώντας το S23U στα 550€ τελικα με λιγοτερα απο 200€ εκανα την μεταβαση! Για το S25U θα δαπανουσα σιγουρα +300€ και το upgrade θα ηταν πολυ μικρο.... Οπως παει το πραγμα βλεπω να καθιερωνω την αλλαγη στην διετια αφου με μικρο κοστος ανανεωνω το κινητο !
oldnew Δημοσ. Δευτέρα στις 04:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:05 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Therempant said: Τελείως ανακριβές αυτό. Το έχω δοκιμάσει και 3 φορτίσεις μέσα στην ημέρα έκανα. Δεν έκανα τραγική χρήση. Παιδιά πως τα βγάζετε αυτά τα νούμερα, αφήνοντας απλά ανοιχτή την οθόνη? Γιατί άλλο τρόπο δεν βλέπω Αυτο που βλέπεις, 10 ωρες αναμενόμενο sot, ειναι αυτη τη στιγμη, και οχι κάποια τυχαία στιγμή που για x y λόγους έκανα καποιο ρεκόρ. Εχω ενεργοποίημενη το προφίλ απόδοσης "ιπιο" όμως. Οχι εξοικονόμηση ενέργειας, απλα δεν ανεβαίνει συχνά τέρμα. Όπως επίσης σχέδον όλες οι εφαρμογές να μη κατανάλωνουν στο background, πλην όσων είναι απαραίτητο. Και κυρίως Wifi. Σε 1 μερα. Αμα ξέρεις να στήνεις κινητά, και εχεις σοβαρη συσκευή, μια χαρα βγαίνουν τα νούμερα. Και φίλος μου με Galaxy s24 ultra και στήσιμο από εμένα βγαζει παραπάνω. Lite νορμάλ χρήση, οχι παιχνίδια. Εχω κανει πόλους οδηγούς στο xda κατα καιρούς, δεν ειμαι τυχαίος. Πάντως πλεον απο αυτονομία οι ΝΑΥΑΡΧΊΔΕΣ (οχι τα midrange) της σαμσουνγκ πανε μια χαρα και τίποτα να μη ρυθμίσεις. Αμα ξέρεις να ρυθμίσεις και 5 πράγματα.. Στην πραξη δεν βγάζεις τόσο αλλα 7-9 ώρες καθημερινά ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ. Τωρα αμα δεν εχεις καλη ληψη καπου ή κατι έχει κολλήσει απο κατω, εχω βγάλει και 3.5 ωρες.. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:09 μμ από oldnew
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 04:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:09 μμ 3 λεπτά πριν, oldnew είπε Αυτο που βλέπεις, 10 ωρες αναμενόμενο sot, ειναι αυτη τη στιγμη, και οχι κάποια τυχαία στιγμή που για x y λόγους έκανα καποιο ρεκόρ. Εχω ενεργοποίημενη το προφίλ απόδοσης "ιπιο" όμως. Οχι εξοικονόμηση ενέργειας, απλα δεν ανεβαίνει συχνά τέρμα. Όπως επίσης σχέδον όλες οι εφαρμογές να μη κατανάλωνουν στο background, πλην όσων είναι απαραίτητο. Και κυρίως Wifi. Σε 1 μερα. Αμα ξέρεις να στήνεις κινητά, και εχεις σοβαρη συσκευή, μια χαρα βγαίνουν τα νούμερα. Και φίλος μου με Galaxy s24 ultra και στήσιμο από εμένα βγαζει παραπάνω. Lite νορμάλ χρήση, οχι παιχνίδια. Εχω κανει πόλους οδηγούς στο xda κατα καιρούς, δεν ειμαι τυχαίος. Πάντως πλεον απο αυτονομία οι ΝΑΥΑΡΧΊΔΕΣ (οχι τα midrange) της σαμσουνγκ πανε μια χαρα και τίποτα να μη ρυθμίσεις. Αμα ξέρεις να ρυθμίσεις και 5 πράγματα.. Στην πραξη δεν βγάζεις τόσο αλλα 7-9 ώρες καθημερινά ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ. Χμμ. Για μοιράσου για s24 ultra να το δω στην πράξη να δω αν ισχύει.
oldnew Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Therempant said: Χμμ. Για μοιράσου για s24 ultra να το δω στην πράξη να δω αν ισχύει. Τα ιδια ισχύουν για όλα τα κινητά. Παω στοίχημα κατι σου τρώει την μπαταρία στο background ή υπάρχει πρόβλημα. . Δεν υπάρχει s24 ultra που να χρειαστεί φόρτιση την ίδια μέρα αν δεν παίζεις παιχνίδια και είσαι κυρίως σε wifi. Απλα βαλε ολες τις εφαρμογές, μια μια σε ρύθμιση "περιορισμένο" (ώστε οταν δεν την βλέπεις να μη καταναλώνει τίποτα.) Πλην facebook, messager, και οτι αλλο χρειάζεται. Βαλε και τη ρύθμιση προφίλ ιπιο και κοίτα το standby time σου. Δε θα πρέπει σε 8 ωρες να πεσει η μπαταρία πανω απο 3% οταν το κινητο κάθεται. Αν πέσει factory reset σωστό στήσιμο. Απο εκει και πέρα υπάρχουν πολλά άλλα τα οποία ξεφεύγουν και είναι για λίγους αλλα πλεον δε θα πρέπει να χρειάζονται στο μεσο χρήστη. Εξαίρεση αν είσαι πουθενά με κακο σήμα. Γι αυτό όταν ταξιδεύεις πέφτει πολύ γρηγορότερα η μπαταρία. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:17 μμ από oldnew 1 1
for4 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:20 μμ (επεξεργασμένο) παιδιά μην το ψειρίζουμε. Τα σύγχρονα smartphone είναι προορισμένα για να βγάζουν την μέρα και να φτάνεις σπίτι με κανά 30%. Τα μου βγάζει 2 μέρες είναι για σπάνια σενάρια και σίγουρα όχι στα πλάνα του κατασκευαστή. Τώρα όσον αφορά τους 2 μεγάλους δυστυχώς το χουν γυρίσει στο ΙΝΤΕL mode, κάθε χρόνο 5% και βλέπουμε. Η φόρτιση έχει κολλήσει στα 30w, όταν οι κινέζοι πλέον είναι στα 100w χαλαρά και αποδεδειγμένα με ασφάλεια. Βγάζουν νέες τεχνολογίες μπαταρίας και βαράνε 6000mha με μικρότερο πάχος και σφυρίζουν αδιάφορα οι 2 μεγάλοι. Ούτε τους φακούς δεν αλλάζουν πλέον, 2-3 χρόνια τους ίδιους. Μόνο το νέο επεξεργαστή βάζουν. Θα μου πείτε αλλάζει ο επεξεργαστής άρα αλλάζει και η φωτογραφία και πολλά άλλα. Ναι αλλά όταν ζητάς 1500ε, θέλω τον πιο σύγχρονο φακό, όχι τον προπέρσινο με καλύτερο αλγόριθμο απλά. Βέβαια και οι κινέζοι αυτό κάνουν πλέον με τους φακούς, αλλά τουλάχιστον το παλεύουν με μπαταρίες και μικρό βελτιώσεις όπου μπορούν και το βασικότερο; είναι 300€ φθηνότεροι. Αυτήν την στιγμή το oneplus 13 είναι η ευκαιρία της χρονιάς. Ναι βγάζει ελαφρώς χειρότερες φώτος από τα 2 κορυφαία, αλλά πάει σφαίρα, κρατάει παραπάνω, έχει οθονάρα με 500€ λιγότερα από το ultra (επίσημες τιμές). Αν έδινε και τον φορτιστή 100w που δίνει σε άλλες περιοχές θα ήταν το deal της διετίας. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:21 μμ από for4
Just_travel_everywhere Δημοσ. Δευτέρα στις 04:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:43 μμ 6 ώρες πριν, Therempant είπε Ίσα ίσα για να μην κάνουν οι θήκες από του προηγούμενο. Να σαι καλά ρε Samsung! οποιος το αγοραζει δεν νομιζω να εχει αναγκη τα 10 εως 50 ευρω για μια θηκη ..!! 1 1
JcD Δημοσ. Δευτέρα στις 05:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:10 μμ Τα σάμυ για να βγάλουν καλό sot πρέπει να βάλει κανείς τις περισσότερες εφαρμογές σε deep sleep. Αυτή είναι η εμπειρία μου από το s8 που αγοράζω σάμυ εκτός μίας χρονιάς που πήρα poco και το καταυχαριστήθηκα, δυστυχώς έφυγε από την ταράτσα κατά την διάρκεια εργασιών 🙄 1
Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 05:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:12 μμ 25 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε οποιος το αγοραζει δεν νομιζω να εχει αναγκη τα 10 εως 50 ευρω για μια θηκη ..!! Δεν είναι απαραίτητο ότι θα το πάρει κάποιος full price day one. Άρα μην το βλέπεις έτσι. Να το βλέπεις σαν καταναλωτής.
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:16 μμ 3 ώρες πριν, Federacion είπε κουφό νούμερο μου δείχνεις αγαπητε συμφορουμίτη. Δλδ με Chrome ανοιχτο και την οθόνη ανοιχτή στο 100% θα έβγαζε πόσο;;;; 33+ ώρες; Καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει, έτσι; Αυτά σε βολεύουν καλύτερα;
Giorgos17589 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:49 μμ 6 ώρες πριν, fmarkos είπε Έχω το S24 ultra με 5Κ μπαταρία (το έχω ενάμιση μήνα περίπου μετά από 3+ χρόνια S21 ultra) με βαριά χρήση και 5G, με μία sim μέσα, βγάζει άνετα μια μέρα και φτάνει η μπαταρία και για την επόμενη. Μην κοιτάς μόνο την χωρητικότητα της μπαταρίας, μετράει και η διαχείριση ενέργειας που κάνει κάθε συσκευή. Πολυ σωστα αλλα μαλλον εννοει οτι δεν τα δινει ολα.. Οπως αλλες εταιρίες πλεον.. Και οταν πληρωνεις τοσα λεφτα.. Τα θες ολα εστω ν τα βλεπεις οτι υπάρχουν .. Ασχετα απο το αποτέλεσμα
Spiraulos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 μμ 5 hours ago, Therempant said: Δεν μετράει μόνο ένας απλός αριθμός... Σε καμία περίπτωση δεν βγάζει τόσο. Το έχω και μια φόρτιση μέσα στην μέρα θα χρειαστεί σίγουρα, δεύτερη κάποιες φορές αλλά σπάνια. Επίσης 5g και χρήση λίγο προσωπική και λίγο επαγγελματική. Συμφωνώ οτι πρέπει να μεγαλώσει σε μπαταρία, να αλλάξει ο τύπος να πάνε σε σιλικόνης ή γραφενιου, είναι στάσιμη η Samsung εδω και χρόνια γι αυτο θα παω στο oneplus open 2 και οχι τα σάπια τα Z Fold. Αλλά Έχω το S24 Ultra με 2 καρτες σιμ και βγάζω 7 με 9 SOT 1
gramacar Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, TRIANTAFILLOSDIM είπε Αγοραστε κινητο με 1600 ευρω ιδιο με το προηγουμενο και ακομα καμερα 10 Mp. Μπαταριες παλιας σχολης 5000mA...Απατεωνες πραγματικα. Πηρα το Oppo x8 pro και πραγματικα ειναι απιστευτο. Τρομερες καμερες, μπαταρια 2 ημερων, οθονη φοβερη...Τι άλλο να πεις? Περαστικα σε οσους το αγορασουν... Εχουν περασει ολα τα κινητα απο τα χερια μου. Μεχρι στιγμης μπαταρια 2 ημερων μονο το Sony xperia 1 vi και το Oppo X8 PRO....Samsung & apple 1μιση μερα το πολυ... Ωραίο τηλέφωνο το oppo από πλευράς προδιαγραφών. Από σχεδίαση δεν με ενθουσιάζει και επίσης δεν είναι φτηνό στα 1200€. Επίσης από πλευράς υποστήριξης τί γίνεται? Υπάρχει αντιπροσωπεία Ελλάδα? Γιατί αν όχι χαιρετίσματα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:57 μμ από gramacar
Godaemon Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Παιδιά μου φέρανε δώρο πριν 10 μέρες S24 Ultra. το ανοίγω κ το κρατάω ή αξίζει να πάω για 25 Ultra. Τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα