Therempant Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 μμ 6 λεπτά πριν, TRIANTAFILLOSDIM είπε ακομα καμερα 10 Mp Δεν μετράει μόνο ένας απλός αριθμός... 7 λεπτά πριν, Federacion είπε μην λετε ρε παιδια κρατάει μια μερα. Τι σημαίνει αυτο; Τίποτα. Πείτε screen on time. Εγώ έχω ενα ταπεινο Redmi και βγάζει 4,5 ώρες SOT. Βγάζει τόσο το Galaxy; Σε καμία περίπτωση δεν βγάζει τόσο. Το έχω και μια φόρτιση μέσα στην μέρα θα χρειαστεί σίγουρα, δεύτερη κάποιες φορές αλλά σπάνια. Επίσης 5g και χρήση λίγο προσωπική και λίγο επαγγελματική. 1
Federacion Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 μμ Οπότε αγαπητέ έχεις το S24 ultra και που και που φορτίζεις εντός μέρας. Αυτό παιδια μου φαίνεται απαράδεκτο για τα χρήματα που δαπανούνται. 3
TRIANTAFILLOSDIM Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:33 μμ Just now, Therempant said: Δεν μετράει μόνο ένας απλός αριθμός... Το ξερω αλλά επειδη χρησιμοποιω επαγγελματικες καμερες, δοκιμασε να βγαλεις φωτο με το 24Ultra με τον καλυτερο αισθητηρα και κανε το ιδιο σε Oppo x7 Ultra ή Vivo. Ουτε το ΑΙ δεν διορθωνει το πιξελιαρισμα της samsung...
Thechosennone Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 μμ Τον τελευταίο καιρό κοιτάζω διάφορα flagship κινητά για αγορά και μου έχει κάνει εντύπωση που οι γνωστές κορυφαίες μάρκες μοιάζουν τόσο πίσω σε σχέση με Vivo, Oppo, Huawei, 1+ ,Honor ακόμα και Xiaomi! Περίμενα ανάποδα τα πράγματα. 1 1
ScorpioX777 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 μμ 1 ώρα πριν, JcD είπε Άλλοι βάζουν 5400 μπαταρία στα μικρά τους μοντέλα και η σάμυ βάζει 5000 στο μεγάλο, καλά κρασα, συγνώμη αλλά από το 20άρι σας θα περάσω σε xiaomi μάλλον! Και γιατι ζητας συγνωμη δεν νομιζω να υπαρξει κανενας που θα σε εμποδισει αν σου αρεσουν οι διαφημισεις... 1
Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 12:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:53 μμ Υπάρχει περίπτωση το απλό να κοστίζει πάνω από 1000 ευρω; Αν ναι είναι τρομεροί κλέφτες αν ειδικά το απλό s25 κοστίζει κοντά δρα 1000 ευρώ δηλαδή το ultra ποσο θα το πουλάνε 2000 ευρώ; Πραγμαρικα ελπίζω η τιμή του απλού s25 να κυμαίνετε στις τιμές που έχουν και τα. Προηγούμενα s24 & s23 περίπου στα 700 ευρώ δηλαδή.
Chef_Alexander Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Με αγωνία περιμένω να (ξανά) δω τα ίδια μοντέλα με άλλη ονομασία🤣🤣🤣 2 1
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:17 μμ 49 λεπτά πριν, Federacion είπε μην λετε ρε παιδια κρατάει μια μερα. Τι σημαίνει αυτο; Τίποτα. Πείτε screen on time. Εγώ έχω ενα ταπεινο Redmi και βγάζει 4,5 ώρες SOT. Βγάζει τόσο το Galaxy; Αν και έχουν μεγάλη σημασία πράγματα όπως, ανάλυση οθόνης, ρυθμός ανανέωσης, με τι είναι ανοιχτή η οθόνη (πχ άλλη κατανάλωση κάνει αν παίζεις παιχνίδι, άλλη αν βλέπεις youtube, άλλη αν έχεις περάσει μια ταινία στο κινητό και την βλέπεις) ελπίζω αυτό το screenshot να σου πει κάτι (με μία ώρα chrome έχει φάει 3% μπαταρίας. Επίσης αν θες περισσότερες πληροφορίες υπάρχει και το gsmarena που κάνει τεστ και αναλύσεις και γενικά νομίζω ότι είναι αμερόληπτο. 1 1
Federacion Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:26 μμ 7 minutes ago, fmarkos said: Αν και έχουν μεγάλη σημασία πράγματα όπως, ανάλυση οθόνης, ρυθμός ανανέωσης, με τι είναι ανοιχτή η οθόνη (πχ άλλη κατανάλωση κάνει αν παίζεις παιχνίδι, άλλη αν βλέπεις youtube, άλλη αν έχεις περάσει μια ταινία στο κινητό και την βλέπεις) ελπίζω αυτό το screenshot να σου πει κάτι (με μία ώρα chrome έχει φάει 3% μπαταρίας. Επίσης αν θες περισσότερες πληροφορίες υπάρχει και το gsmarena που κάνει τεστ και αναλύσεις και γενικά νομίζω ότι είναι αμερόληπτο. κουφό νούμερο μου δείχνεις αγαπητε συμφορουμίτη. Δλδ με Chrome ανοιχτο και την οθόνη ανοιχτή στο 100% θα έβγαζε πόσο;;;; 33+ ώρες; Καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει, έτσι;
dbrillis Δημοσ. Δευτέρα στις 02:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:03 μμ (επεξεργασμένο) Το καινουργιο Galaxy Ultra δεν ειναι για αυτους που εχουν το περισυνο μοντελο Galaxy Ultra. Αν καποιος πληρωσε περισυ 1500 ευρω για το s24 ultra και για την υποστηριξη του για 6-7 χρονια, γιατι κοιταει το καινουργιο μοντελο; Θα επρεπε να ειναι ευχαριστημενος που δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες, οχι να γκρινιαζει. Αν δεν τον ενδιαφερει η υποστηριξη και θελει καθε χρονο να αλλαζει, γιατι γκρινιαζε και γκρινιαζει για το ποτε θα ερθει η ενημερωση στα παλια μοντελα; Οι Android χρηστες ειναι πολυ περιεργοι, κραζουν τα iPhone, κραζουν και τα Android και το επομενο χρονο κραζουν και το κινητο τους. Το δειξε μου Screen on Time δεν λεει τιποτα, ειναι για να ικανοποιηθει το εγω μας και η επιλογη μας. Δωστε μου οποιο κινητο θελετε, πειτε μου το SoT σας και μπορω πολυ ευκολα να σας δειξω οτι δεν ισχυει. Γιατι δεν ισχυει; Γιατι ολα εχουν να κανουν με την χρηση που γινετε και ειναι σπανιο να εχουν δυο ατομα ακριβως την ιδια χρηση. Εγω για παραδειγμα ακουω μουσικη με 5G με την οθονη σβηστη, με bluetooth ακουστικα, με bluetooth smartband και πισω Google Maps να δινει οδηγιες, γραφει αυτο στο SoT κυριε "ΠΕΣ ΜΟΥ SOT"; Καποιοι ειχαν SoT 8 ωρες με το LG Optimus G 😆😆, γελαω που τα θυμαμαι. Τα κινητα μου πλεον κανουν πολλα περισσοτερα πραγματα απο οτι εκαναν πριν δυο χρονια, δεν μπορω να συγκρινω το SoT με καποιον που ειναι ολη μερα με wifi. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης, υπαρχει μονο με καλυπτει ή δεν με καλυπτει. Υ.Γ. Εχω και ενα αυτοκινητο που δεν καιει καθολου, πιο μικρη καταναλωση και απο ηλκετρικο, γιατι δεν το χρησιμοποιω καθολου. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:05 μμ από dbrillis 1 5
oldnew Δημοσ. Δευτέρα στις 02:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:20 μμ 1 hour ago, Federacion said: μην λετε ρε παιδια κρατάει μια μερα. Τι σημαίνει αυτο; Τίποτα. Πείτε screen on time. Εγώ έχω ενα ταπεινο Redmi και βγάζει 4,5 ώρες SOT. Βγάζει τόσο το Galaxy; 9 ωρες sot το fold 5 με την 4300 μπαταρία και οθόνη 2πλασια του s24 ultra, λες να μη βγάζει το s24 ultra 4.5 ωρες που βγάζει παραπανω απ το fold? Και γράφω αλήθεια για τις 9 ώρες γιατι πιθανότατα δεν θα το πιστεύεις. Και εγω τη βρίζω τη σαμσουνγκ γιατί πλέον πουλάει με το όνομα, βελτιώσεις βαζει τελευταία σαν την Apple γιατί μπορεί. Οι Κινέζοι βάλανε τις καινούργιες μπαταρίες που έχουν 30% μεγαλύτερη χωρητικότητα και η σαμσουνγκ σφυρίζει αδιάφορα, θα τις βάλει κάποτε αφου φύγει το απόθεμα σαβουρομπαταριας. Δεδομένων αυτών όμως, αν πχ δεις το fold της honor που έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία απ το δικό μου της σαμσουνγκ, ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ αυτονομία αποδεδειγμένα και επισήμως. Γιατί παίζουν και αλλα πράγματα ρολο. Πιθανότατα κατι κάνει με τις οθόνες η σαμσουνγκ και καταναλώνουν λιγότερο. Οπότε η εικόνα είναι γκρι και όχι άσπρο μαύρο. 1
geomrk Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Προηγούμενα s24 & s23 περίπου στα 700 ευρώ δηλαδή. Samsung Galaxy S24 8/128GB στα 949 ευρώ
Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ μιλαω για τιμές σκρουτζ όχι για τιμές άλλων μαγαζιών που είναι φαρμακείο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:32 μμ από Paragontas-x
EuphangeL Δημοσ. Δευτέρα στις 02:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:36 μμ 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Αν και έχουν μεγάλη σημασία πράγματα όπως, ανάλυση οθόνης, ρυθμός ανανέωσης, με τι είναι ανοιχτή η οθόνη (πχ άλλη κατανάλωση κάνει αν παίζεις παιχνίδι, άλλη αν βλέπεις youtube, άλλη αν έχεις περάσει μια ταινία στο κινητό και την βλέπεις) ελπίζω αυτό το screenshot να σου πει κάτι (με μία ώρα chrome έχει φάει 3% μπαταρίας. Επίσης αν θες περισσότερες πληροφορίες υπάρχει και το gsmarena που κάνει τεστ και αναλύσεις και γενικά νομίζω ότι είναι αμερόληπτο. Πωωω τρομερή γραμματοσειρά αδερφέ, την θέλω στο iOS μου, που μπορώ να την βρω; 1 1
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ 3 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Πωωω τρομερή γραμματοσειρά αδερφέ, την θέλω στο iOS μου, που μπορώ να την βρω; Rosemary είναι της samsung, φαντάζομαι θα υπάρχει και σε ios. Την χρησιμοποιώ τα τευταία πολλά χρόνια (από galaxy note2 εποχή) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα